Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 26 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 46 86 136 536 1036  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
MoegenNagi 12:34 PM 08-07-15
今朝一起身已經比朋友先中藍賽巴 再散抽中間尺KO左
好SAD
尼路 01:03 PM 08-07-15
話說有無勇者挑戰過上級知道咩環境?
嘖HEIHEI 01:37 PM 08-07-15
個抽卡係唔係都仲係咁糞,禮裝多過servant?
ouki 01:38 PM 08-07-15
作者: 尼路:
話說有無勇者挑戰過上級知道咩環境?
睇巴哈好似話對面30-40LV
gingq7 01:52 PM 08-07-15
作者: 嘖HEIHEI:
個抽卡係唔係都仲係咁糞,禮裝多過servant?
禮裝仲多過人就是肯定的, 但因為維修後每個account都送十抽, 而很多人都手上10個8個account, 變相中倒五星人既機會大左好多, 就咁睇呢版同巴哈都覺得怨氣少左好多
鈴蘭 01:56 PM 08-07-15
綠茶堅勁
隔離既幸運E都係死左佢算啦

一隻三星角大絕加埋扣接近9000真係唔講得笑
MoegenNagi 01:58 PM 08-07-15
作者: 鈴蘭:
綠茶堅勁
隔離既幸運E都係死左佢算啦

一隻三星角大絕加埋扣接近9000真係唔講得笑
有冇咁Q多
rfdingo 02:12 PM 08-07-15
作者: MoegenNagi:
有冇咁Q多
打單體有呢個數唔出奇.....
20級狂戰打全體有buff 都位位一萬以上.....
supermanlady 02:14 PM 08-07-15
カラーコードのみならず改行タグもシナリオ内で有効。

蛋撻王子 02:25 PM 08-07-15
作者: supermanlady:
カラーコードのみならず改行タグもシナリオ内で有効。
其實我尋晚都改左試下
自己睇到變左
但唔知其他師兄睇我會唔會有分別~
rfdingo 02:29 PM 08-07-15
作者: 蛋撻王子:
其實我尋晚都改左試下
自己睇到變左
但唔知其他師兄睇我會唔會有分別~

有見到,仲想緊你tk左邊個隊友
鈴蘭 02:30 PM 08-07-15
作者: rfdingo:
打單體有呢個數唔出奇.....
20級狂戰打全體有buff 都位位一萬以上.....
狂戰個問題係 得一張Art卡
變到佢行寶具好難儲

海格力斯又係勁野黎
可惜玩緊呢個account無
rfdingo 02:31 PM 08-07-15
Color code

http://html-color-codes.info/
rfdingo 02:33 PM 08-07-15
變到佢行寶具好難儲

海格力斯又係勁野黎

所以我絆左80%NP開場

其實大家想借J得多 定 玉藻前多
ouki 02:35 PM 08-07-15
變到佢行寶具好難儲

海格力斯又係勁野黎
串公好多ART....但得1 BST 卡=.=
鐵之侍 02:36 PM 08-07-15
作者: MoegenNagi:
有冇咁Q多
我試過加他攻擊力用寶具打一個萬多hp的saber卒仔,一擊一萬八千多即殺

加上攻擊後會中毒,本人有降低敵人攻擊力的魔法,cost值不多真的值得一用(不過弓兵我還是想用a哥或阿周那)
蛋撻王子 02:45 PM 08-07-15
作者: rfdingo:
有見到,仲想緊你tk左邊個隊友
我改紅色個刻自己都係諗緊呢樣野www

好似以前online game殺人就變左紅名咁wwwww

不過溫馨提醒一下
加埋color code 個名一般最多擺四個字~
小嘉 03:04 PM 08-07-15
http://m.gamer.com.tw/forum/C.php?bs...type=&keyword=

呢關幾好洗
前題要打海叔
Cowlex 03:08 PM 08-07-15
變到佢行寶具好難儲

海格力斯又係勁野黎
np什麼的
你不是還有寶石翁嗎
鈴蘭 03:14 PM 08-07-15
作者: ~Alex~:
np什麼的
你不是還有寶石翁嗎
得凜姐
鈴蘭 03:15 PM 08-07-15
作者: 小嘉:
http://m.gamer.com.tw/forum/C.php?bs...type=&keyword=

呢關幾好洗
前題要打海叔
基本上咁既報酬既話 投石/用晒三個令咒佢都抵

其實有阿槍同寶石翁既就可以入去篤心臟 篤唔死就kill apps重來直到即死到為止
Cowlex 03:17 PM 08-07-15
得凜姐
你果幾十個十連acc有E槍記得留一留
我唔知點解fd抽同石抽都抽唔到角色
200fd pt一粒2星肥是要逼死誰
ko121314 03:19 PM 08-07-15
基本上咁既報酬既話 投石/用晒三個令咒佢都抵

其實有阿槍同寶石翁既就可以入去篤心臟 篤唔死就kill apps重來直到即死到為止
寶石翁要入場100%, 即係要抽多3張合??
Cowlex 03:26 PM 08-07-15

即屎我覺得用哈桑都唔差
鐵之侍 03:49 PM 08-07-15
作者: ~Alex~:

即屎我覺得用哈桑都唔差
放心,他可是殺龍勇者哈桑,還有掏心即死真哈桑的名號
我想要他但未收到
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 26 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 46 86 136 536 1036  ... 最後

返回主題版面