Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 393 893 1293 1343 1383 1387 1388 1389 1390 1391 1392 1393 1394 1395 1396 1397 1398 1399 1403 1443 1493  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
gingq7 08:51 PM 04-26-17
龍娘親女兒...寶具演出變6星....
Hextor 08:52 PM 04-26-17
龍娘綠茶寶具演出強化
gingq7 08:54 PM 04-26-17
作者: GN00508771:
早見第一張星5

寶5+100LV不可避

話知佢咩性能
早見廚勝利宣言
~小鬼~ 08:56 PM 04-26-17
全部1張算,但我覺得唔易
細路翔 08:58 PM 04-26-17
作者: gingq7:
龍娘親女兒...寶具演出變6星....
我升龍娘唔升槍三公先果然無錯

下個event唯一想要果隻係送既,非常好
~小鬼~ 09:05 PM 04-26-17
作者: 細路翔:

咁你可以繼續all in 嫁王
雷帝.嘉芙 09:07 PM 04-26-17

蛋撻王子 09:09 PM 04-26-17

psidef 09:10 PM 04-26-17

蒼穹的天空 09:10 PM 04-26-17

stcdavidhk 09:10 PM 04-26-17

fufufu123456 09:10 PM 04-26-17
作者: 夜貓:
其實逐格播係電台果邊玩先
好期待下一期田中美海CM生解説
gingq7 09:11 PM 04-26-17

夜貓 09:12 PM 04-26-17

GN00508771 09:13 PM 04-26-17

大破人間 09:13 PM 04-26-17

廢‧人一個 09:14 PM 04-26-17

GN00508771 09:14 PM 04-26-17
作者: gingq7:
早見廚勝利宣言
複製貼上自我介紹:我係早見廚~有意見嗎
柚原このみ 09:14 PM 04-26-17

唔好再比藉口自己喇

heyman774 09:17 PM 04-26-17

細路翔 09:18 PM 04-26-17
我尋晚11點開始已經in緊啦

夾埋4單都係未見,一陣試下兩點教派既抽法算
婠婠 09:21 PM 04-26-17
我尋晚11點開始已經in緊啦

夾埋4單都係未見,一陣試下兩點教派既抽法算
把握最後機會繼續all in 嫁王
夜貓 09:24 PM 04-26-17
作者: fufufu123456:
好期待下一期田中美海CM生解説
聽完可能: 語彙力低下
鐵之侍 09:32 PM 04-26-17
官網更新了

http://news.fate-go.jp/2017/extraccc/

新角的寶具似乎不錯

今次的加成角色是會加素材率的
大破人間 09:39 PM 04-26-17
白銀の果実30個
聖晶石12個

總算似返D樣
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 393 893 1293 1343 1383 1387 1388 1389 1390 1391 1392 1393 1394 1395 1396 1397 1398 1399 1403 1443 1493  ... 最後

返回主題版面