Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 20 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 40 80  ... 最後
收藏品討論版>Bandai 模型討論區 Vol.26
神龍 11:01 PM 10-02-15
作者: 斯羅:
有無人知pg套獨角獸led而家再販係吾係話packing有吾同m
多咗大benz共用字樣
柚原このみ 11:18 PM 10-02-15
作者: 斯羅:
有無人知pg套獨角獸led而家再販係吾係話packing有吾同m
有(RX-0系列對應)寫住
mikemike 12:46 AM 10-03-15
作者: Rance:
D可動幾掂
佢拔走好多件才做到某D動作
斯羅 09:00 AM 10-03-15
Thx 開盒見到張說明書有提埋banshee
fami~yan 06:20 PM 10-04-15
發現JESTA截左訂(完全係衰自己)............................
有冇人訂多左JESTA同雙龍...
Terry仔 06:40 PM 10-04-15
作者: fami~yan:
發現JESTA截左訂(完全係衰自己)............................
你睇返對上d 留言
有人買左幾盒jesta,你問下佢會唔會放
angelsky 10:02 AM 10-05-15
雙龍我有多隻,有興趣就PM我XD
fami~yan 01:41 PM 10-05-15
作者: angelsky:
雙龍我有多隻,有興趣就PM我XD
上面有師兄有齊兩隻可幫手了,感謝各位支援
kantokufan 11:57 PM 10-05-15
請問師兄
最近想收 ANA 隻 UINCON 同 00
市價大約幾多 & 邉度會有 ?
Gundam MK-2 09:12 AM 10-06-15
PBHK又試唔放新品上架

快d俾我訂量產百改呀呀呀呀呀
martinnitram 03:38 PM 10-12-15
作者: kantokufan:
請問師兄
最近想收 ANA 隻 UINCON 同 00
市價大約幾多 & 邉度會有 ?
見 福利 FB 話有 (unicron, 00, rx-78, 好似係 1:144 ).
unicron 就話賣o左, 00 睇圖就 $1080
Gundam MK-2 03:36 PM 10-16-15
http://p-bandai.jp/item/item-1000100238/

本來好正,但個價
Rance 03:47 PM 10-16-15
係咪以前電擊送O個個Hanger同模架?
angelsky 06:35 PM 10-19-15
香港PB終於更新:

MG 1/100 MEGA BAZOOKA LAUNCHER

MG 1/100 MASS-PRODUCED HYAKUSHIKI-KAI

MG 1/100 BALLUTE PACK

PG 1/60 EXPANSION UNIT ARMED ARMOR VN/BS

重陽下午1時開訂
fami~yan 01:52 PM 10-20-15
唔駛重陽...今日開左喇.......百式仲秒左....
Fungfelix 02:06 PM 10-20-15
又係咁, 乜都冇, 幾時再開呀?
angelsky 04:31 PM 10-20-15
好彩呢批無心水,唔係被佢個宣傳FAKE左就真心痛
Gundam MK-2 03:49 PM 10-21-15
頂,病左無上網先黎開訂
又要等下一轉
angelsky 06:37 PM 10-21-15
失驚無神藍迷開訂

http://p-bandai.hk/hobby/item-1100003531/

支炮都係等內地廠開模算
【子夜】 11:37 AM 10-28-15
火炭模型倉都幾貴,只有190雷射大炮$55
,舊stirck$58低過5算,然而,盟主+風雲再起都算抵。
妖怪watch雖全35蚊,但模型咁唔賣得既情況下,好快精品鴻興會賣25蚊,

星期六推出限量100$福箱
有人撲空買不到,有人買到下圖的3盒,在facebook上粗口問候火炭倉

Terry仔 08:27 AM 11-01-15
想問下新版MG freedom titanium同舊版MG freedom
有咩分別?
上1999搵唔到組合書望下
amaderasu 10:37 AM 11-01-15
作者: Terry仔:
想問下新版MG freedom titanium同舊版MG freedom
有咩分別?
上1999搵唔到組合書望下
http://www.1999.co.jp/10045162
應該一D都冇改過
好似冇UNDER GATE
野良猫 10:49 AM 11-01-15
一隻普通一隻金屬
fami~yan 03:03 PM 11-06-15
有冇訂多RG 藍異端的朋友...
anyone 05:56 PM 11-07-15
Super Fumina都炒
癡線
第一 ... 20 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 40 80  ... 最後

返回主題版面