Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版 > 街機心得交流討論區

主題工具 顯示模式
舊 02-12-19, 10:32 PM   #4576
maxwaver
Game Master
自爆を使う程度の能力

註冊日期: Jan 2007
残響の鈴音係槍個隻大甘
不過隻野個問題係五氣無爆發力而唔係個計唔夠長……

袁姬睇下再減幾多,如果劈得大力就可以專心玩陸抗了

然而新個張2/6/2魅spec幾好,可能都有得玩下

舊 02-12-19, 10:36 PM   #4577
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
引用:
作者: maxwaver 查看文章
残響の鈴音係槍個隻大甘

佢唔係衰冇爆發力 個計好勁

但佢得4智 :0)

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-12-19, 10:39 PM   #4578
maxwaver
Game Master
自爆を使う程度の能力

引用:
作者: GUSTAV 查看文章
佢唔係衰冇爆發力 個計好勁

但佢得4智 :0)
四智真係死症

此篇文章於 02-12-19 10:52 PM 被 maxwaver 編輯。
maxwaver 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-12-19, 10:55 PM   #4579
GUSTAV
The One
poor

4智最少城活魅啦

舊 02-12-19, 11:02 PM   #4580
LR猫
God of Gamer
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
引用:
4智最少城活魅啦
同張飛942一樣比就至少多返個勇

俄何燒戈要931先有勇活城

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-12-19, 11:06 PM   #4581
GUSTAV
The One
poor

引用:
作者: LR猫 查看文章
同張飛942一樣比就至少多返個勇

俄何燒戈要931先有勇活城
咁你見唔見有人用燒戈丫? 冇丫嘛

舊 02-12-19, 11:40 PM   #4582
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
咁你見唔見有人用燒戈丫? 冇丫嘛

鏟手遊保平安
舊 02-13-19, 10:37 AM   #4583
darkvolver
頹冗

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDhwong909
引用:
残響の鈴音係槍個隻大甘

攪錯了....可憐甘寧..

另外,想試桃園,2.5黃忠,馬黃悅再加個王美人...

舊 02-13-19, 11:57 AM   #4584
番薯勤
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2011
引用:
四智真係死症
甘寧又好燒戈又好死症係高cost槍
唔計號令key card 2.5 cost 落馬好過
趙雲高知都冇人用啦

引用:
作者: darkvolver 查看文章
攪錯了....可憐甘寧..

另外,想試桃園,2.5黃忠,馬黃悅再加個王美人...
得3隻魅黃悅招計個效果唔出喎
王美人係漢 你指王貴人?

舊 02-13-19, 12:03 PM   #4585
darkvolver
頹冗

引用:
作者: 番薯勤 查看文章
趙雲高知都冇人用啦

我指王貴人.....原來黃悅有此問題,都係用關興算....關哥真係好唔得閒...

舊 02-13-19, 03:13 PM   #4586
GUSTAV
The One
poor

引用:
作者: 番薯勤 查看文章
趙雲高知都冇人用啦

姜維咪又係咁多人用 高武高智 打城夠多 個計唔用氣難守就有人用GA啦

舊 02-13-19, 04:56 PM   #4587
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
姜維咪又係咁多人用 高武高智 打城夠多 個計唔用氣難守就有人用GA啦
無論麒麟兒又好 乾坤又好 惡鬼都好
大cost槍個計最緊要有輪

臨尾先醒起要輸洗勝率,唔小心砦攻略咗,金翅(ry

今日打機見到攞咗復仇達人
睇嚟真係無乜人用
連俄何燒哥同步夫人都多人用過徐氏

鏟手遊保平安

此篇文章於 02-13-19 05:29 PM 被 LR猫 編輯。
舊 02-13-19, 05:38 PM   #4588
darkvolver
頹冗

引用:

睇嚟真係無乜人用
文哥淚目.

舊 02-13-19, 07:53 PM   #4589
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:

睇嚟真係無乜人用
睇住你攻略砦XD.....
睇下大軍師明天下修幾多...印張司馬師打王基司馬司都唔錯
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-13-19, 08:41 PM   #4590
darkvolver
頹冗

引用:
作者: ouki 查看文章
我會試下桃園或霸騎...

舊 02-13-19, 11:00 PM   #4591
maxwaver
Game Master
自爆を使う程度の能力

所以火計咪再下修,sega幾時出番張五氣最期確殺五智兼油埋顏色bbb

孫亮都可以期待下,之前用過黎搭雄飛/天衣都不錯
如果buff到20c應該可以比爸爸殺兩件先再壓上去天啟

舊 02-14-19, 12:08 AM   #4592
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
作者: ouki 查看文章
開咗最後果下護國流星先醒起

咪又半C左右

鏟手遊保平安
舊 02-14-19, 08:40 AM   #4593
darkvolver
頹冗

如有勇者晨操,講下改成點?

舊 02-14-19, 11:03 AM   #4594
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
Sanpoke login 300石

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-19, 11:07 AM   #4595
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
辣腕貞姫激励當無執過啦
可憐呂神三知確殺唔到

此篇文章於 02-14-19 11:10 AM 被 柚原このみ 編輯。
柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-19, 11:52 AM   #4596
darkvolver
頹冗

引用:
作者: 柚原このみ 查看文章
辣腕貞姫激励當無執過啦
可憐呂神三知確殺唔到
很有sega一向作風,其實貞姫是?那袁姬?

舊 02-14-19, 11:55 AM   #4597
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
作者: darkvolver 查看文章
很有sega一向作風,其實貞姫是?那袁姬?

袁姫個計名咪貞姫囉

辣腕袁姫係咪都係減0.4C咋

引用:
作者: 柚原このみ 查看文章
Sanpoke login 300石
禁完,三張銀,完

鏟手遊保平安

此篇文章於 02-14-19 11:57 AM 被 LR猫 編輯。
舊 02-14-19, 12:10 PM   #4598
darkvolver
頹冗

引用:
袁姫個計名咪貞姫囉

禁完,三張銀,完
好強勁的曲線.....明降暗穩...Sega GJ

新司馬師知7以上,加5攻......等人開發...

另外,攻守很耐.....軍團廚人中...

此篇文章於 02-14-19 01:14 PM 被 darkvolver 編輯。
darkvolver 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-19, 02:01 PM   #4599
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
袁姫個計名咪貞姫囉

禁完,三張銀,完
我一銀.....冇金Coin印卡
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-19, 02:20 PM   #4600
MR.CD-ROM
Game Master

註冊日期: Aug 2002

知将への反乱 8C
精神統一 15C
加醒の命令 +4
狼顧の辣腕 10C
加醒の転身 画像有り
破竹之勢 赤+7青+7
加醒の勃興 動画有り

最後營運放棄了思考
MR.CD-ROM 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
三國志大戰討論區 Vol.LVIII 6eo 街機心得交流討論區 1078 08-21-13 11:04 AM
三國志大戰討論區 Vol.LVII Stevesteve 街機心得交流討論區 1000 04-01-13 01:06 AM
三國志大戰討論區 Vol.LI maxwaver 街機心得交流討論區 1035 07-18-12 12:22 AM
三國志大戰討論區 Vol.50 alucardp 街機心得交流討論區 1000 06-30-12 12:08 AM
三國志大戰討論區 Vol.48 b_boy 街機心得交流討論區 1000 05-25-12 12:13 AM

現在的時間是 03:08 AM

手機版 | APP版