Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 14 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 34 74  ... 最後
收藏品討論版>扭蛋食玩 情報/精華區 2
大覺屋師真 12:54 PM 10-15-14
作者: www43w2002:
有冇人知邊度仲有得訂今日出精粉先知兩日前cut左單
wa好正喎
到時睇下撲唔撲到
PORTABLE 12:28 PM 10-17-14
想問皆旺商場二樓間AK TOYS 可靠嗎??
martinnitram 02:01 PM 10-17-14
作者: PORTABLE:
想問皆旺商場二樓間AK TOYS 可靠嗎??
有係 yahoo auction 賣o野個間?
買過扭蛋, 就咁睇個o的蛋就無咩問題 (不過無行貨張黑白蛋紙)
係開門時間比較奇怪, o個次話 3 點開但要等到 4 點先有人, 拎貨時又話未有時間又要等多半個鐘...
PORTABLE 02:12 PM 10-17-14
係~~~見他們訂D 扭蛋比地庫及信和都平~~~吾知係咪淘寶野~~吾知點分?
martinnitram 04:35 PM 10-17-14
作者: PORTABLE:
係~~~見他們訂D 扭蛋比地庫及信和都平~~~吾知係咪淘寶野~~吾知點分?

自己無儲開, 只係見幾平所以散買o黎玩.
講真十零蚊無水口無細件就唔覺有咩特別問題 (反正好過 Next 22 o的水準)

利申: 無玩開唔識分, 同埋皆旺同信和o個o的, 以 Next o的蛋睇好似咩款都唔會平賣...
www43w2002 07:03 PM 10-20-14
作者: 大覺屋師真:
wa好正喎
到時睇下撲唔撲到
ssp豬point有得訂
亍 ◣ 07:56 PM 10-20-14
black

pierrekwok 08:02 PM 10-20-14
Good 終於出Tajadol! 快D出古迦同埋Agito!
亍 ◣ 07:25 PM 10-27-14
AK8....第4隻係因為想同第2隻組合成情景?

凍檸茶 11:17 PM 10-27-14
作者: 亍 ◣:
black

4隻都OK

另岩岩買咗66MM 既CAM 同警燈
大覺屋師真 10:57 AM 10-28-14

笨大思考mode: 因為master & 大魔兩部機d色相近慳功夫
martinnitram 04:25 PM 10-28-14
copy from 貓店

仲以為咁快返出, 原來係金屬色...
martinnitram 04:27 PM 10-28-14

AK 都係賣可交換 parts, 估唔到去到 AK8 先出 BF 系
Dangerous-boy 08:10 PM 11-07-14

http://blog.amiami.com/amiblo/2014/11/07-con18.html
J+1 05:40 PM 11-08-14
別忘了今日8號....

由手機版發出
martinnitram 02:57 PM 11-09-14
作者: J+1:
別忘了今日8號....

由手機版發出
睇個定位會唔會代替o左 Standart 個系列? 唔洗上色慳唔少...
martinnitram 03:00 PM 11-09-14
出到無o野出要一代出兩隻復刻?
btw, 下行中間o個隻咩名堂?
Dangerous-boy 03:34 PM 11-09-14
作者: martinnitram:
出到無o野出要一代出兩隻復刻?
btw, 下行中間o個隻咩名堂?
http://wiki.cre.jp/GUNDAM/%E3%83%87%...8%E3%82%A7SE-R
J+1 04:49 PM 11-09-14
作者: martinnitram:
睇個定位會唔會代替o左 Standart 個系列? 唔洗上色慳唔少...
唔會掛...價錢高一級...size 細過standart,上色都感覺差一級,唔覺得玩得長呢個系列...
由手機版發出
martinnitram 11:20 PM 11-09-14
作者: J+1:
唔會掛...價錢高一級...size 細過standart,上色都感覺差一級,唔覺得玩得長呢個系列...
由手機版發出
但見 Standart 好似無新出預告?
Standart 都唔係大隻佢仲要細o的貴o的...
亍 ◣ 09:31 PM 11-12-14
合旦有咁o既質素??

http://www.taghobby.com/1-0/1-5/band...%A8%AE-700yen/
亍 ◣ 08:06 AM 11-13-14

J+1 03:58 PM 11-19-14
利街竟然有番Niconico旦。。。。

由手機版發出
martinnitram 12:00 PM 11-25-14
AK 新自護

http://www.bandai.co.jp/candy/gundam...nz/review.html

其他...

amaderasu 01:16 PM 11-25-14
新果set bravegum 第3set有冇人知出左未?
第一 ... 14 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 34 74  ... 最後

返回主題版面