Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-16-05, 07:29 PM   #101
POISON
God of Gamer

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
引用:
作者: NTBOY
果條傻仔
果條傻仔可能係鐘意件校服搭惠香呢個組合

舊 06-17-05, 10:40 AM   #102
NTBOY
Game Master
神貓特攻隊

註冊日期: Jun 2004
引用:
作者: ttsssp
果條傻仔可能係鐘意件校服搭惠呢個組合
女生校服+香=穿裙的男生
更能突顯佢惡趣味

100post

舊 06-17-05, 02:01 PM   #103
POISON

引用:
女生校服+香=穿裙的男生
更能突顯佢惡趣味

100post
引用:
作者: RYO第四期的話
這是因為他每星期注射女性荷爾蒙
今次如有機會,下妨看其下身,應有的東西還存在的

RYO自己証實佢係...............

舊 06-17-05, 05:10 PM   #104
z_plus
Ultimate Gamer
長崎涼美

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code4768 7416 2420
PSN  IDzetaplusHKG
上一頁NTBOY兄提及的City Hunter Complete DVD Box有相睇。
photos linked from avwatch

付屬Figure

↓小弟的個人photo album↓
http://www.fotop.net/zplus
z_plus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-05, 05:35 PM   #105
NTBOY
Game Master
神貓特攻隊

引用:
作者: z_plus
上一頁NTBOY兄提及的City Hunter Complete DVD Box有相睇。
photos linked from avwatch
http://www.watch.impress.co.jp/av/docs/20050617/aniplex1.jpg[/img]
付屬Figure
http://www.watch.impress.co.jp/av/docs/20050617/aniplex2.jpg[/img]
竟然靚過我屋企d海賊版
(好正ar~唔好理個Figure先, 個盒真係好靚)
本Art of CH又係原畫集?

z_plus兄, 請問你有冇AH animation d圖ar

舊 06-17-05, 05:38 PM   #106
NTBOY
Game Master
神貓特攻隊

引用:

RYO自己証實佢係...............
其實我覺得RYO真係幾變
可能佢睇男扮女裝的香多
所以後來RYO鐘意人妖

舊 06-17-05, 07:34 PM   #107
POISON

City Hunter Complete DVD Box唔知幾錢呢

引用:
其實我覺得RYO真係幾變
可能佢睇男扮女裝的香多
所以後來RYO鐘意人妖
係AH度表演左親吻人妖

舊 06-17-05, 08:10 PM   #108
NTBOY
Game Master
神貓特攻隊

引用:
City Hunter Complete DVD Box唔知幾錢呢

係AH度表演左親吻人妖
放棄吧¥105,000

其實CH劇場版RYO對人妖仲恐佈...

舊 06-17-05, 08:22 PM   #109
NTBOY
Game Master
神貓特攻隊

出左+冇錢+送CD

舊 06-17-05, 08:23 PM   #110
POISON

引用:
放棄吧¥105,000

其實CH劇場版RYO對人妖仲恐佈...
有咩??
邊個劇場版先??

再問
CH成套碟幾錢
以前問人借來睇過 從此做左fans

舊 06-17-05, 08:32 PM   #111
NTBOY
Game Master
神貓特攻隊

引用:
有咩??
邊個劇場版先??

再問
CH成套碟幾錢
以前問人借來睇過 從此做左fans
劇場版 '97 「・・・・」
CITY HUNTER[Good Bye My Sweet Heart]
這套人妖戲份好重下
我買海賊版共$7xx TV CH1,2,3&91但冇左一兩集
劇場版共六套, 都買左幾百瓜...

舊 06-17-05, 08:36 PM   #112
NTBOY
Game Master
神貓特攻隊

人妖大戰海怪 vs

舊 06-17-05, 08:38 PM   #113
POISON

引用:

出左+冇錢+送CD
乜野黎架??邊度有得買先
引用:
人妖大戰海怪 vs
睇唔到
有冇其他方法?

舊 06-17-05, 08:40 PM   #114
NTBOY
Game Master
神貓特攻隊

引用:
乜野黎架??邊度有得買先

睇唔到
有冇其他方法?
上面本野等你毒發身亡先買la

人妖大戰海怪 vs
round 2

舊 06-17-05, 08:51 PM   #115
POISON

引用:
上面本野等你毒發身亡先買la

人妖大戰海怪 vs
round 2
講乜先
真係好唔掂咩??

人妖大戰海怪??
好似睇過
海怪敗北

舊 06-17-05, 08:59 PM   #116
NTBOY
Game Master
神貓特攻隊

引用:
講乜先
真係好唔掂咩??

人妖大戰海怪??
好似睇過
海怪敗北
我買左X(上面本係Z, 夾埋係X,Y,Z. 係CH完全版之三, 仲有#1~32)
我本X係畫冊(同北条司本畫集一樣)
http://www.hojo-tsukasa.com/perfect/index.html

無記好似做過依套(其實全部都有)

舊 06-17-05, 09:12 PM   #117
POISON

引用:
我買左X(上面本係Z, 夾埋係X,Y,Z. 係CH完全版之三, 仲有#1~32)
我本X係畫冊(同北条司本畫集一樣)
http://www.hojo-tsukasa.com/perfect/index.html

無記好似做過依套(其實全部都有)
無記有咩??

我記得係已前既ITV睇過

舊 06-17-05, 09:20 PM   #118
NTBOY
Game Master
神貓特攻隊

引用:
無記有咩??

我記得係已前既ITV睇過
當然! 在無記1991年做TV版(all)
有錯請指証
之後97,99都有做
中間仲有乜就唔知

我記得上年無記做過 '99 「緊急生中継!?凶悪犯冴羽最期」

舊 06-17-05, 09:49 PM   #119
koumaou
Insane Gamer
降魔王

註冊日期: Mar 2005
如果冇儲開完全版,本Vol. Z其實唔買都冇所謂
成本都係舊漫畫(兩篇City Hunter短篇,兩篇Cat's Eye 講「老鼠」),
最大價值可能係Get Wild 隻CD

……というわけで遠慮なくゆっくりとGL/BLをしなさい~

此篇文章於 06-17-05 09:54 PM 被 koumaou 編輯。
koumaou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-05, 09:53 PM   #120
NTBOY
Game Master
神貓特攻隊

引用:
作者: koumaou
如果冇儲開完全版,本Vol. Z其實唔買都冇所謂
成本都係舊漫畫,最大價值可以係Get Wild 隻CD
隻CD得Get Wild一隻歌?

舊 06-17-05, 09:56 PM   #121
koumaou
降魔王

引用:
隻CD得Get Wild一隻歌?
係呀,得一個track,連卡拉OK 版都冇
呢本好鬼後悔買左空運版,早知買AH 15好過 Orz

舊 06-17-05, 10:08 PM   #122
NTBOY
Game Master
神貓特攻隊

引用:
作者: koumaou
係呀,得一個track,連卡拉OK 版都冇
呢本好鬼後悔買左空運版,早知買AH 15好過 Orz
日版AH#15有應募玩

舊 06-17-05, 10:12 PM   #123
koumaou
降魔王

推薦一個站,資料好齊:

http://www.netlaputa.ne.jp/~arcadia/

舊 06-17-05, 10:16 PM   #124
NTBOY
Game Master
神貓特攻隊

thx~
I hv a good site ,too~
http://www.angeluscity.fr.st/

舊 06-18-05, 01:40 AM   #125
z_plus
Ultimate Gamer
長崎涼美

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code4768 7416 2420
PSN  IDzetaplusHKG
引用:
竟然靚過我屋企d海賊版
(好正ar~唔好理個Figure先, 個盒真係好靚)
本Art of CH又係原畫集?

z_plus兄, 請問你有冇AH animation d圖ar

冇AH圖呀,sorry。

e?返到o黎兩條link的圖改o左ge?
估計可能製品版及figure圖唔公開得住,搞到avwatch要改圖。

↓小弟的個人photo album↓
http://www.fotop.net/zplus
z_plus 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 06:45 PM

手機版 | APP版