Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 747 1247 1647 1697 1737 1741 1742 1743 1744 1745 1746 1747 1748 1749 1750 1751 1752 1753 1757 1797  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
pet3 07:55 AM 03-14-19
作者: Sar8:
教授點引人抽
福袋中左之後養到666後用過幾次
技又出不到(我根本沒10星)
特登留np比佢出寶具
又唔夠小黑攻擊力

我還是回去用小黑算
鈴蘭 09:34 AM 03-14-19
應該唔少人抽既 教授而家係男角黎講應該高人氣角
Sar8 10:19 AM 03-14-19
要抽果D抽左
教授係D搞怪劇情係有D人氣
但同抽一隻返來擺係兩回事
Hextor 07:47 PM 03-14-19
教授真係唔想抽
4星宜家仲有小黑同聖誕阿提拉,單體都唔會輪到佢
如果寶解會唔會加對善特攻
鈴蘭 01:36 PM 03-15-19
我諗今次黑幕係當時仲在生既教授自己
6個勢力其實都唔會出手 結果係教授同ジーク夾埋玩死三家人 等ジーク同教授可以獲利
所以先會搵魔物搞GD子 因為GD子係計算外既存在,對數學家黎講一定係最想削除既對象
the fool 01:43 AM 03-16-19
估唔到呢度今次event 0討論(well,雖然佢尋日先出謎今日就開估都無乜時間俾大家吹下水)
作者: 鈴蘭:
我諗今次黑幕係當時仲在生既教授自己
6個勢力其實都唔會出手 結果係教授同ジーク夾埋玩死三家人 等ジーク同教授可以獲利
所以先會搵魔物搞GD子 因為GD子係計算外既存在,對數學家黎講一定係最想削除既對象
雖然睇個event title都大概估到黑幕係乜水x)
師兄估中哂

ko121314 03:26 PM 03-17-19
題外話
田中姐姐招緊frd
https://twitter.com/tanakarie/status...45373850624000
gingq7 02:06 AM 03-18-19
今個活動真係無乜野好討論,
劇情: 不停話你知果6個人都唔會出手,咁即係只能係剩下的第7人-齊格
關卡: 連高難關都易到不能再易
卡池: 算把啦
鈴蘭 02:50 AM 03-18-19
根本就幕間黎
T.K. 11:03 PM 03-20-19
土方寶解
粉絲們:大家可以回家了
Hextor 01:14 PM 03-21-19
虞美人幕間好好笑
雖然我冇
gingq7 01:36 PM 03-24-19
虞姬形象已崩壞

新角好像是櫻? 臉完全不像, 但寶具的CV聽起來很像櫻, 還有那標誌性的頭飾

有長CM(>15s)的活動, 多數都有送角, 但今次CM又沒新角, 可能是送4星妖尼姑?
T.K. 02:20 PM 03-24-19

鈴蘭 02:21 PM 03-24-19
作者: gingq7:
虞姬形象已崩壞

新角好像是櫻? 臉完全不像, 但寶具的CV聽起來很像櫻, 還有那標誌性的頭飾

有長CM(>15s)的活動, 多數都有送角, 但今次CM又沒新角, 可能是送4星妖尼姑?
係櫻啦 佢寫明左本來係男神 但受到某已現界左既疑似鯖同埋該少女既兩面性所影響變左而家呢個樣
亦即係話....呢隻似乎base係黑櫻
鈴蘭 02:24 PM 03-24-19
其實今次加D幕間都幾高質
柳生伯伯個幕間 係明屈
Sar8 03:13 PM 03-24-19
虞姬既HP已經歸0了

加上實力又
優點只有長命(?)

同埋紅A講大話真係唔斬眼
Hextor 06:41 PM 03-24-19
redrop 畫既黑櫻
靈基再臨應該會有長髮
digiharuka 06:46 PM 03-24-19
作者: gingq7:
虞姬形象已崩壞

2號說 大奧event "再沒有新角", 只餘活動banner 星期三更新時是不是仍舊カーマ了

作者: 鈴蘭:
其實今次加D幕間都幾高質
柳生伯伯個幕間 係明屈
1.5-3是未到劍聖的柳生, 到了英靈殿的是"劍聖"柳生, 都唔同班當然屈 w

作者: Hextor:
redrop 畫既黑櫻
靈基再臨應該會有長髮
話說(黑)櫻是紫=>白, 但這個是完全白/灰髮當然不似???

=====

這樣櫻已7人了
the fool 02:54 AM 03-25-19
有素材派係好事,但要用果d真係升一個技就用左未用到果d仲有2-300...
絶対魔獣戦線10月先有得睇,希望到時易d搵到o黎睇...
另外,佢話"本イベントでは新サーヴァントが1騎登場"似乎唔包黑櫻(雖然最初認唔到,但睇幾位師兄留言已確信係)?
講到咁神秘,我估係士郎
LordofNightmare 04:47 AM 03-25-19
派素材同時好大可能提高咗掉率

之前刷鈴成條體都可以冇一粒,之後幾乎場場都有跌
鈴蘭 08:34 AM 03-25-19
作者: Sar8:
虞姬既HP已經歸0了

加上實力又
優點只有長命(?)

同埋紅A講大話真係唔斬眼
笑著講大話
由手機版發出
digiharuka 09:15 AM 03-25-19
作者: the fool:
有素材派係好事,但要用果d真係升一個技就用左未用到果d仲有2-300...
絶対魔獣戦線10月先有得睇,希望到時易d搵到o黎睇...
另外,佢話"本イベントでは新サーヴァントが1騎登場"似乎唔包黑櫻(雖然最初認唔到,但睇幾位師兄留言已確信係)?
講到咁神秘,我估係士郎
究竟那位從者會和御主一同去大奧? 這位極有可能是送的(4星)角

1. 殺生院: 攪事者再加CM內有再加好大機會二池, 超低
2. 男角:易裝? 法國二人組已出在禮裝不可能了
3. 日本系: 火力up全齊? 留意沒槍奶光殺牛肉丸
4. 為何有シトナイ ? 1/3 都算?
5. 亂來:羅摩> 悉多

至於那個刀匠, 上次緣絆都連不上, 除非後段營救, 但是二池已被殺生院佔了
gingq7 02:35 PM 03-25-19
其實CM仲有隻很明顯的新角,佢出場時間最多,但大家都無視左佢,就係和服櫻

斷估唔會俾件和服印度櫻著咁九唔搭八吧, 可能係伏兵或送角

但咁樣的問題係櫻的數目會多過亞瑟王
digiharuka 06:47 PM 03-26-19
作者: digiharuka:
究竟那位從者會和御主一同去大奧? 這位極有可能是送的(4星)角

1. 殺生院: 攪事者再加CM內有再加好大機會二池, 超低
2. 男角:易裝? 法國二人組已出在禮裝不可能了
3. 日本系: 火力up全齊? 留意沒槍奶光殺牛肉丸
4. 為何有シトナイ ? 1/3 都算?
5. 亂來:羅摩> 悉多

至於那個刀匠, 上次緣絆都連不上, 除非後段營救, 但是二池已被殺生院佔了

圖都出了, 殺世院陪著你走 orz

=====

カーマ Q單體殺..
大姐: xyz!#!$#!$

====
靈3大概變成黑櫻吧
Hextor 07:05 PM 03-26-19
冇送角
除左故事出場個d之外
全部日本角都30%特攻
睇下有冇突襲
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 747 1247 1647 1697 1737 1741 1742 1743 1744 1745 1746 1747 1748 1749 1750 1751 1752 1753 1757 1797  ... 最後

返回主題版面