Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 98 148 188 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 208 248 298  ... 最後
街機心得交流討論區>三國志大戰討論區 Vol.LIX <<我們回來了>>
MR.CD-ROM 03:54 PM 03-25-19
煌弓…連官方都剛弓WARA玩上癮?唔怪之得頂上成日剛弓WARA

要等到換年號…好,可以繼續停打至5月
LR猫 04:59 PM 03-25-19
作者: MR.CD-ROM:
煌弓…連官方都剛弓WARA玩上癮?唔怪之得頂上成日剛弓WARA

要等到換年號…好,可以繼續停打至5月
崩射回歸
希望唔好啦

換年號先大更新?
GUSTAV 05:17 PM 03-25-19
崩射回歸
諗起都濕了
darkvolver 06:22 PM 03-25-19
明天三生放送?
MR.CD-ROM 07:15 PM 03-25-19
頂上唔比留言
小尻氣
柚原このみ 11:08 PM 03-25-19
好期待制裁List
GUSTAV 12:00 AM 03-26-19
發生左咩事?
ouki 12:49 AM 03-26-19
更新前終於上到9洲了
6eo 09:50 AM 03-26-19
作者: darkvolver:
明天三生放送?
好似今晚HK時間7點

作者: MR.CD-ROM:
頂上唔比留言
小尻氣
太多膠人留言啦

作者: 柚原このみ:
好期待制裁List
都估到係邊D咭架啦
darkvolver 10:04 AM 03-26-19
作者: iamleoluk:
好似今晚HK時間7點

太多膠人留言

都估到係邊D咭架啦
緊係啦.......昨日睇番霸業之道....感覺好像造馬..
6eo 10:29 AM 03-26-19
已跌出100位, 差幾日捱唔到
繼續無盃拎牌仔
LR猫 11:06 AM 03-26-19
好期待制裁List

我估
辣腕 決死孟獲 谷利

希望希望劉曼唔好改啦仲未玩
darkvolver 11:12 AM 03-26-19
作者: LR猫:
我估
辣腕 決死孟獲 谷利

希望希望劉曼唔好改啦仲未玩
辣腕都冇人玩啦.....一街決死孟獲,成也軍団,敗也軍団。

所以,軍団,舞姬,一係唔玩,一係早死係應該。
ouki 12:00 PM 03-26-19
已跌出100位, 差幾日捱唔到
繼續無盃拎牌仔
禁晚8點幾仲見你個名係100內GA WO
LR猫 01:03 PM 03-26-19
作者: ouki:

世嘉黑科技唔比巨巨上位
maxwaver 01:36 PM 03-26-19
一街都剛弓無條火堅燒真係唔識打機

希望nerf下義亂同Wilson
darkvolver 01:49 PM 03-26-19
作者: maxwaver:
一街都剛弓無條火堅燒真係唔識打機

希望nerf下義亂同Wilson
火不是已削左?義亂削時間...攻擊力未必會削...
ouki 02:31 PM 03-26-19
作者: darkvolver:
火不是已削左?義亂削時間...攻擊力未必會削...
火現在不是得返周生可以燒死人咩....眼鏡都好似3知都殺唔到
darkvolver 02:34 PM 03-26-19
火現在不是得返周生可以燒死人咩....眼鏡都好似3知都殺唔到
現在這個年頭有幾多人玩火 / 雷及毒... 改死左很難番生....
6eo 02:54 PM 03-26-19
火計唔會再nerf啦, 岩岩上個ver先nerf完

個人估計要下修主要都係呢堆, 不過估好多都只會輕微下修
魏D 1 cost腳, 典韋
決死號令
戰巧者, 凌統, 谷利, 步夫人, 剛弓號令
劉曼, 華佗
辣腕, 陳泰
迅城戰器

反而上修咭真係估佢唔到, 睇下有咩新野玩

今日睇已經101左
ouki 03:06 PM 03-26-19

決死號令
劉曼, 華佗
辣腕, 陳泰
迅城戰器

今日睇已經101左
2COST 太史都應該會下修
darkvolver 03:06 PM 03-26-19

決死號令
劉曼, 華佗
辣腕, 陳泰
迅城戰器

今日睇已經101左
見到人用剛弓wara或號令,通常當冇打過......入錢下一場算 ,費事浪費精神
GUSTAV 03:08 PM 03-26-19

決死號令
劉曼, 華佗
辣腕, 陳泰
迅城戰器

今日睇已經101左
良仔都應該死啦

雖然變1即刻冇人用
柚原このみ 03:52 PM 03-26-19
都新ver制裁得徹底啲,逼全世界追新咭
反而期待係唔係有崩弓
LR猫 03:57 PM 03-26-19
都新ver制裁得徹底啲,逼全世界追新咭
反而期待係唔係有崩弓
唔好啦
最多崩射將器好似募兵咁

諗諗下咁好似仲惡
第一 ... 98 148 188 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 208 248 298  ... 最後

返回主題版面