Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-19-05, 08:21 PM   #1
Syoudou
Insane Gamer
L

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDSyoudouSeigen
[救我]MGS2的Boss==;

有無人打得贏Metal gear solid 2入面(E字頭果個難度),有個要響中棟B1第4過室打個個頭有個子彈洞0既Boss??
打到佢得返十分一HP果陣好難打,條友唔出招果陣完全無敵,一出招成堆刀仔掟過黎,掟完得一秒時間你打佢。射得佢又避唔到刀仔,避到又唔夠時間描準,完全唔知點打........
最慘係呢個難度一個回復道具都無得執,俾人打又扣得勁多,打呢個Boss只可以中一次招,第二下己經死得∑( ̄▽ ̄;;)........呀啊啊啊啊......救我呀!!><
做下好心話我知點打丫~~~~(一人一)~~~~
Syoudou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-05, 08:23 PM   #2
變態假面
Senior Gamer

註冊日期: May 2005
引用:
作者: Syoudou
有無人打得贏Metal gear solid 2入面(E字頭果個難度),有個要響中棟B1第4過室打個個頭有個子彈洞0既Boss??
打到佢得返十分一HP果陣好難打,條友唔出招果陣完全無敵,一出招成堆刀仔掟過黎,掟完得一秒時間你打佢。射得佢又避唔到刀仔,避到又唔夠時間描準,完全唔知點打........
最慘係呢個難度一個回復道具都無得執,俾人打又扣得勁多,打呢個Boss只可以中一次招,第二下己經死得∑( ̄▽ ̄;;)........呀啊啊啊啊......救我呀!!><
做下好心話我知點打丫~~~~(一人一)~~~~

打爆d燈
用對空火箭炮 or 榴彈砲打

一個瘋狂科學家:我會讓你超越科學.讓科學在你面前變得毫無用處
變態假面 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-05, 10:04 PM   #3
BeBop
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2003
Vamp?

提示: 水, 流彈, 氧氣
BeBop 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-05, 10:10 PM   #4
kinggo
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2003