Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-30-03, 11:34 PM   #876
Jamie
God of Gamer
バンブラ小職人

註冊日期: Apr 2003
XBox Live GamertagJaMieGAF
97-99時有打開KOF (剩係識用KYO同MARY...)
而家已經當一間無音樂機既機舖唔係機舖.....
GF玩BASS多過OPEN,打鼓成日飛掍果個就係我喇!! ^^''

男は__で勝負!!
[NICO] 實況 KY 彈幕 外語 自重 [/NICO]
Jamie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-03, 01:04 PM   #877
緋雨紗夜
Insane Gamer
~*ELF*~

註冊日期: Oct 2003
hi~

舊 11-09-03, 06:46 PM   #878
大粒麥
最後衝刺......

註冊日期: Dec 2001
冇野,睇錯

竹谷隆之,鬼木祐二,韮沢靖,安藤賢司,高柳佑介,鬼頭栄作
OMG...

此篇文章於 11-09-03 06:49 PM 被 大粒麥 編輯。
大粒麥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-03, 11:16 PM   #879
生日熊
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2003
Red face

king of fighter 94 - 2002, 忠實長期擁躉

只用無敵之 RALF

大家好
生日熊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-03, 12:25 AM   #880
DBS
Crazy Gamer
Pinky迷

HIHI

DBS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-03, 01:00 PM   #881
野比伸太
Game Master
~退役長江部隊~

新仔上場~報到~~
蝦佬~~各位~

"切勿模仿"
野比伸太 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-03, 01:06 PM   #882
Rosicky
我愛攝影

註冊日期: Oct 2002
XBox Live GamertagykcisoR
我玩頭d同mj架

英雄聯盟: Rosicky
Rosicky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-03, 04:12 AM   #883
野比伸太
Game Master
~退役長江部隊~

引用:
Originally posted by 高佬 :
我玩頭d同mj架
你好~~
基本上我乜都0岩(除左跑馬機)
不過冇樣(精)
野比伸太 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-03, 02:35 AM   #884
umbrella
Junior Member

新手上場,請多多拍教

PS:我係METAL SLUG系列的忠實擁躉
umbrella 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-06-03, 11:57 PM   #885
lukka120
Insane Gamer
核証人員

註冊日期: Sep 2002
引用:
Originally posted by Jamie :
GF玩BASS多過OPEN,打鼓成日飛掍果個就係我喇!! ^^''
正~~~ 我鐘意GF玩BASS既夾機,
我就OPEN多

請多多指教喲^-^
lukka120 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-03, 01:33 AM   #886
continue 09

註冊日期: Dec 2003
hello. i m a gundam maniac.
continue 09 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-03, 07:33 AM   #887
dan
sun shine™

註冊日期: Dec 2001
引用:
Originally posted by continue 09 :
hello. i m a gundam maniac.
響邊打開?
dan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-22-03, 04:35 PM   #888
Villasaki
Ultimate Gamer
現正播放: 賴床

XBox Live GamertagDie Zauberflote
大家好, 報一報到先.
平時多數玩DM, 沙田荃灣葵芳長沙灣尖沙咀等地方出没.
少量時間和朋友玩Z高達, 超低手一名.
WEA 都少玩了, 有張一代既master S 冇真高拿既, 2003未玩過.

如果見到我都唔駛同我打招呼啦, 保持神秘感.

阿沙奇發燒球會 2010 FC de TORO Eleven 魚腩十一:
:今晚要打好D.

賴床 - Kay
想於被窩植根 如可將我家變賣化作這份氣溫
不消半秒資產盡賣 來購取這無價品
Villasaki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-27-03, 05:26 PM   #889
CNC
Crazy Gamer
麻雀放砲專家

我第一次玩遊戲機果陣應該係我二年班果陣
果陣時第一次玩既game叫街頭霸王
跟住就鐘意打機啦
成日去兒童場
初頭剩打格鬥game
後黎玩玩下玩埋其他賽車/射擊game
由細就打到大
打佐十幾年既格鬥game之後
就開始轉移目標玩音樂系列既game
而家玩鼓機同世嘉麻雀多
唔知呢個打機生涯會幾時完?
可能到我百幾歲果陣仲入機鋪同d細路仔玩"拳王"世紀之戰
(註:1994年 => 2094年 )

舊 12-29-03, 01:41 AM   #890
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

註冊日期: Jan 2003
はじめまして /

大家好,小弟今年夠入機鋪 /

我多數玩音樂 game 架 /

賽車game都幾好

um.....其實我打機都好屎架~~~

請大家多多指教 /

舊 12-30-03, 12:46 PM   #891
志志雄

好似冇post過哩度...ggx, dm, bm.km.太鼓都有玩..出沒尖金, 88, 最多

舊 12-31-03, 01:09 AM   #892
kamkam
匿名的好友

PSN  IDRainie--v3v
多多拍教

舊 01-01-04, 12:49 AM   #893
~凍奶茶~

註冊日期: Sep 2003
多多指教

舊 01-02-04, 02:35 AM   #894
Time
AwAkE~!

PSN  IDTime-6RD-
引用:
Originally posted by ~凍奶茶~ :
多多指教
搵人救緊你架啦..."呻吟"...

"の住人"
数えきれない…でも少しの歳月は流れ いったい君の事を
どれくらい分かってるのかな? 指先で地図辿るようには
上手く行かないね 気づいているよ不安そうな顔
隠してるくらい 急ぎ足の明日へと抵抗するように
駆け回っていても不思議なくらい… この胸は君を描くよ
見上げれば輝きは色褪せず溢れていた どんな時も照らしてる
あの太陽のようになれたなら
Time 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-06-04, 01:51 AM   #895
太鼓之達人

註冊日期: Jan 2004
大家好
我打開kof03,太鼓,dm,gf同埋ppp的

舊 01-06-04, 02:16 AM   #896
Time
AwAkE~!

PSN  IDTime-6RD-
引用:
Originally posted by 太鼓之達人 :
大家好
我打開kof03,太鼓,dm,gf同埋ppp的
你都過埋來...

"の住人"
数えきれない…でも少しの歳月は流れ いったい君の事を
どれくらい分かってるのかな? 指先で地図辿るようには
上手く行かないね 気づいているよ不安そうな顔
隠してるくらい 急ぎ足の明日へと抵抗するように
駆け回っていても不思議なくらい… この胸は君を描くよ
見上げれば輝きは色褪せず溢れていた どんな時も照らしてる
あの太陽のようになれたなら
Time 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-04, 11:42 AM   #897
喇喇聲
拿乸聲

我淨係識玩太鼓咋
出沒地區只有觀塘lost game^.^

舊 01-07-04, 05:46 PM   #898

註冊日期: Apr 2002
大家好
蛹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-10-04, 10:36 PM   #899
孤獨人

hi我是新手
無咩game是玩得好
但樣樣game我都會玩吓
孤獨人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-13-04, 10:14 AM   #900
犬夜叉
Game Master
徇眾要求改下先啦

報到先

我玩侍魂零,太鼓達人同埋avalon既

公式

超絕可愛+賣萌+天然呆+冒失娘+短髮=本田翼
紅字為重點

本王決定中日開戰之時會去做漢奸
犬夜叉 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
各日本H-Game雜誌9月號 Game 銷售 Top 10 一覽表 彩子 H-GAMEの部屋 5 07-25-02 10:16 AM
Blue Impact (Studio E.go ! 子公司) 的新作!! [ Angel's Feather ] O_o||| Yakumo Fujii H-GAMEの部屋 5 06-08-02 02:01 PM

現在的時間是 04:17 PM

手機版 | APP版