Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 11-20-09, 10:58 PM   #1
A.Kazuma
God of Gamer
獎盃獵人 Lv.12

註冊日期: Nov 2003
PSN  IDKazuma81
逆襲のララァ

浮誇果然係要用以後日日食包o黎滿足

A.Kazuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-09, 11:24 PM   #2
ZERO NEKO

註冊日期: Dec 2001
Nintendo Switch ID3666-9476-8489
PSN  IDzeroneko
XBox Live GamertagZero Neko
你好浮誇 恭喜晒

敗家尚未成功,開箱仍需努力
ZERO NEKO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-09, 12:25 AM   #3
Rabbidas
Administrator
頹圈頹鏡

註冊日期: Jul 2002
3DS Friend Code0000 0000 0000
PSN  IDRabbidas
XBox Live GamertagYui GAF
至少快三倍

仲要加隻角

Rabbidas 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-09, 01:22 AM   #4
A.Kazuma
獎盃獵人 Lv.12

引用:
作者: ZERO NEKO 查看文章
你好浮誇 恭喜晒
引用:
作者: Rabbidas 查看文章
至少快三倍

仲要加隻角
今日咩日子, 個個鬼掩眼咁浮誇
我都想要浮誇袋同浮誇套

舊 11-21-09, 01:28 AM   #5
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
赤い色勇者啊

歡迎加入頹AV女友會/

舊 11-21-09, 03:34 AM   #6
M-eye
Black Hearted Moderator
菜鳥蛋

註冊日期: Apr 2004
又係架妹....唉....
港女先親民呀....
我那個要係正MK妹....
最合我胃口....

舊 11-21-09, 10:45 PM   #7
A.Kazuma
獎盃獵人 Lv.12

今日去問女優專用B記UV要$275, 真係買唔落手, 香港都係呢個價? (好驚o係香港細舖買到假o野)

定直接頹塊CPL長用

舊 11-21-09, 11:00 PM   #8
M-eye
菜鳥蛋

引用:
作者: A.Kazuma 查看文章
今日去問女優專用B記UV要$275, 真係買唔落手, 香港都係呢個價? (好驚o係香港細舖買到假o野)

定直接頹塊CPL長用
加丄咪失去了餅鏡的細薄特點囉.....
唔好加啦....

舊 11-22-09, 01:00 AM   #9
A.Kazuma
獎盃獵人 Lv.12

引用:
作者: M-eye 查看文章
加丄咪失去了餅鏡的細薄特點囉.....
唔好加啦....
唔加硬係覺得好唔安全咁喎

舊 11-22-09, 07:26 AM   #10
M-eye
菜鳥蛋

引用:
唔加硬係覺得好唔安全咁喎
OM e-p1唔加...
現在都唔加了...
不過支20mm片鏡片又真係在出

舊 11-23-09, 12:41 AM   #11
A.Kazuma
獎盃獵人 Lv.12

引用:
OM e-p1唔加...
現在都唔加了...
不過支20mm片鏡片又真係在出
你o地個個大大有金手指, 我只不過係貧民一件, 擒日o的雨滴落去囡囡o度我心都痛埋
我唯有當住我食住厚切芝士餅先....

舊 11-23-09, 12:44 AM   #12
Strider
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
引用:
你o地個個大大有金手指, 我只不過係貧民一件, 擒日o的雨滴落去囡囡o度我心都痛埋
我唯有當住我食住厚切芝士餅先....

我都好明白你心情, 帶左女友返屋企第二日已經將佢變做一塊厚切芝士餅了

舊 11-23-09, 10:53 AM   #13
M-eye
菜鳥蛋

我好睇會你地的心情...
可惜我支20mm一向係當相機蓋用的......
我用M4/3通常只用電影鏡.....
冇理由為了鏡頭蓋再加鏡頭蓋架......

舊 11-23-09, 10:54 AM   #14
M-eye
菜鳥蛋

但話時話...
紅衣女友真係好索.....

舊 11-23-09, 11:31 AM   #15
RS 200

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDRS200Terry
XBox Live GamertagRS200Terry
其實除左產地, MENU語言之外...港女同日本女有咩分別??
RS 200 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-09, 01:13 PM   #16
KTN
~♡

無產地分別

不過一個只懂原著民日語
但溫柔而知慳識儉

一個被調教過度的外交官
懂中英外語但卻不懂日語
卻不解溫柔財大氣粗

引用:
作者: RS 200 查看文章
其實除左產地, MENU語言之外...港女同日本女有咩分別??

舊 11-23-09, 05:45 PM   #17
RS 200

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDRS200Terry
XBox Live GamertagRS200Terry
引用:
作者: KTN 查看文章
無產地分別

不過一個只懂原著民日語
但溫柔而知慳識儉

一個被調教過度的外交官
懂中英外語但卻不懂日語
卻不解溫柔財大氣粗
日本女友連英文都唔識??

咁唔識日文o既人咪唔可以搵日本女友囉....
RS 200 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-09, 10:28 PM   #18
A.Kazuma
獎盃獵人 Lv.12

引用:
我好睇會你地的心情...
可惜我支20mm一向係當相機蓋用的......
我用M4/3通常只用電影鏡.....
冇理由為了鏡頭蓋再加鏡頭蓋架......

但話時話...
紅衣女友真係好索.....
我都想有多幾塊餅當蓋用, 可惜我剩係玩得起日本草餅

有心唔怕遲, 相信GF2繼續有馬沙

舊 11-24-09, 12:32 PM   #19
KTN
~♡

有根性記位都得

引用:
作者: RS 200 查看文章
日本女友連英文都唔識??

咁唔識日文o既人咪唔可以搵日本女友囉....
<--無錢買filter...無用...

引用:
我都想有多幾塊餅當蓋用, 可惜我剩係玩得起日本草餅

有心唔怕遲, 相信GF2繼續有馬沙

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 06:13 AM

手機版 | APP版