Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 飲食版

主題工具 顯示模式
舊 08-31-04, 06:11 AM   #1
LKH
Junior Member
丨● 0 ●︳a

註冊日期: Aug 2002
咁有冇人食雞patpat架?

我好想知道咩味....重來未食過....聽人講話係好陣味好穌架wo?
有冇人食過or本身鐘意食雞屎忽的?可唔可以講下咩味同點解中意食
LKH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-04, 08:20 AM   #2
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
引用:
作者: ~風助~
我好想知道咩味....重來未食過....聽人講話係好陣味好穌架wo?
有冇人食過or本身鐘意食雞屎忽的?可唔可以講下咩味同點解中意食
從未食過........

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-04, 11:49 AM   #3
HTW
Game Master
(;´Д`)ハァハァ

註冊日期: Dec 2002
有害微生物勁多,唔好制.

_\      \  Q:為何擦邊的色情物會叫作"糟糕物"呢?
 \  /   \| SAKURA is not a M⊙NS†ER.
 |   〞  〝 | A:因為「やばい」.
 | \\  ﹏   |_
 |  \\    | |我的bloghttp://hk.myblog.yahoo.com/htw-animax
HTW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-04, 01:15 PM   #4
^_^
God of Gamer
あれぇ?

註冊日期: Feb 2002
放湯或者配臘味飯都OK
但就唔識點學人地咁辟走0的騷味

引用:
作者: HTW
有害微生物勁多,唔好制.
你生食
聽聞只係有害激素多
食多會生cancer

QUEEN樂隊的狂熱樂迷…!

あとは15分後強制終了します
^_^ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-04, 01:17 PM   #5
Heifetz
Game Master
獨身漢子

註冊日期: Aug 2003
它很肥膩. 但我過身的外公喜愛吃.

http://hk.myblog.yahoo.com/cpc412
Heifetz 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-04, 01:22 PM   #6
亞瑪迪拉
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2002
任何動物的patpat我都唔會食
亞瑪迪拉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-04, 01:35 PM   #7
HTW
Game Master
(;´Д`)ハァハァ

引用:
作者: ^_^
...
你生食
聽聞只係有害激素多
食多會生cancer
生又好熟又好我都唔敢食.

_\      \  Q:為何擦邊的色情物會叫作"糟糕物"呢?
 \  /   \| SAKURA is not a M⊙NS†ER.
 |   〞  〝 | A:因為「やばい」.
 | \\  ﹏   |_
 |  \\    | |我的bloghttp://hk.myblog.yahoo.com/htw-animax
HTW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-04, 02:11 PM   #8
可人怡
不適用

註冊日期: May 2003
很討厭雞pat pat的

死後墮入的地獄才是真!

可人怡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-04, 02:32 PM   #9
^_^
あれぇ?

註冊日期: Feb 2002
引用:
作者: HTW
生又好熟又好我都唔敢食.
少食為妙

QUEEN樂隊的狂熱樂迷…!

あとは15分後強制終了します
^_^ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-04, 02:43 PM   #10
DQGUNDAM

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID4752 8991 7789
3DS Friend Code3308 4518 9604
PSN  IDDQGUNDAMHK
XBox Live GamertagDQGUNDAM
引用:
作者: 啤梨王子
從未食過........
ME TOO

做人要有責任,衰左要認,錯左要道歉

做人要有品德,不要強詞奪理,生安白做

動森夢番地:3600-0295-3743
DQGUNDAM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-04, 03:28 PM   #11
love bb
Crazy Gamer

引用:
作者: DQGUNDAM
ME TOO
me 3

要努力努力唷
love bb 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-04, 12:09 AM   #12
LKH
丨● 0 ●︳a

冇人鐘意食同食過tim........我想知道點穌法
舊 09-01-04, 12:20 AM   #13
黃金士郎
Game Master
33:33:33

諗下o個忽生前係做咩就唔想食
<==見過d雞開大的過程

お前らみたいなのがいる限り… 俺は、何度でも現れる…
タスケテー、ヒトガ、シンダ
黃金士郎 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-04, 12:34 AM   #14
SamTse

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDSamars4160
XBox Live GamertagSamars
就算幾好食我都唔會食
SamTse 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-04, 12:35 AM   #15
Designer
Registered User

註冊日期: Feb 2004
啲Old Cake先鐘意食雞PatPat ,佢地唔好acg,所以正常無人會答
Designer 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-04, 12:40 AM   #16
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
偶整雞...第一時間就斬左個尾掉左佢喇...
點知巧唔巧食...

呢D野...
問D"真正食家"...先識答...

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-04, 12:46 AM   #17
williamsiusuper

註冊日期: May 2004
聽說台灣有得買燒雞patpat一串果d,好似魚蛋甘!!
williamsiusuper 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-04, 12:49 AM   #18
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: williamsiusuper
睇台灣旅遊特輯...介紹過下~

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-04, 04:28 AM   #19
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
我細個食架.....
都成廿年前都唔記得咩味...

舊 09-01-04, 08:24 AM   #20
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
引用:
作者: williamsiusuper
肯定好難食......

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-04, 11:54 AM   #21
血香
Crazy Gamer
堅貞老姑婆*

註冊日期: Sep 2003
我未食過呀
不過我阿E就好鐘意食
佢話好爽口喎
而且好似話食左冇白頭髮架
我都唔知真定假喇 哈哈...

http://www.touch-you.com/discuz/
血香 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-04, 11:58 PM   #22
LKH
丨● 0 ●︳a

引用:
作者: 血香
我未食過呀
不過我阿E就好鐘意食
佢話好爽口喎
而且好似話食左冇白頭髮架
我都唔知真定假喇 哈哈...
冇白頭髮....
舊 09-02-04, 12:02 AM   #23
beerman
Crazy Gamer

引用:
作者: 亞瑪迪拉
任何動物的patpat我都唔會食
我唔信你冇食過豬patpat~
食左都唔知la

舊 09-02-04, 12:22 AM   #24
子母機合體啦
Insane Gamer
太空保衛者去左邊﹖

註冊日期: Apr 2004
PadPad我食乳鴿的﹗幾好食0架﹗其它就太肥膩啦。

怪C不作聲﹔繼續搖。。。
﹕“先生你五駛搖0窩。”
怪C回頭望。。。
﹕“個款0米印左係盒面。你想要邊款﹖”
怪C放低盒蛋﹔慢步步出門口。。。
子母機合體啦 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-04, 12:50 AM   #25
碧咸廿三
Game Master
史上最強最勁最型!

註冊日期: Mar 2004
3DS Friend Code0023 0023 0023
PSN  ID碧咸廿三
XBox Live GamertagBECKHAMS23
我勁鐘意食~味道好蘇好正架~

★ 我敢想敢做、我有我超型態度 !!! ★

碧咸廿三 目前離線   回覆時引用此篇文章