Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 飲食版

主題工具 顯示模式
舊 03-23-09, 02:05 AM   #201
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: Seppie 查看文章
今日我終於去左時新朝聖真係好好味~~又好抵食~~~
d 包睇落又真係ok正喎

舊 03-23-09, 02:07 AM   #202
irismong
God of Gamer
Goo ◕ ω ◕

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
引用:
作者: Marco 查看文章
係超好食 -3-

On-going games (?!):
PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
Wii: [封塵中]
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MHP限定3000 X2+紅色3000PSP: [閒置中]
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

PSV的日本PSN ACC: devil_hyde
PS3的香港PSN ACC: iRis_MonG
irismong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-09, 08:56 AM   #203
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: POKA 查看文章
多數食外賣,入面長期迫死人
我地一行3人好在尋日2pm左右到時, 岩岩少dd人,
都唔駛好耐就有位坐
反而等野食仲耐

引用:
作者: Marco 查看文章
係ar 我同seed同刀神去左食ar
真係比想像中好食好多~~
下次一齊再去!

此篇文章於 03-23-09 08:58 AM 被 Seppie 編輯。
Seppie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-09, 11:58 AM   #204
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
引用:
我地一行3人好在尋日2pm左右到時, 岩岩少dd人,
都唔駛好耐就有位坐
反而等野食仲耐

係ar 我同seed同刀神去左食ar
真係比想像中好食好多~~
下次一齊再去!
山長水遠去食包
我日日經過佢門口都好少食
反而佢則邊賣辣野個間夜晚仲多人
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-09, 12:06 PM   #205
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: POKA 查看文章
山長水遠去食包
我日日經過佢門口都好少食
反而佢則邊賣辣野個間夜晚仲多人
都唔山長水遠啦
紅磡港鐵站行一陣ji ma

辣野!!!!!!!!!!!!!!!!!!好~~下次我又試下先~~
食咩野類型既辣野架, openrxce有冇介紹架?

舊 03-23-09, 01:53 PM   #206
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
引用:
都唔山長水遠啦

辣野!!!!!!!!!!!!!!!!!!好~~下次我又試下先~~
行過有時比佢D煙煙親
聯記川王涼粉
http://www.openrice.com/restaurant/sr2.htm?shopid=18842
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-09, 03:33 PM   #207
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
BK 0係沙田開...
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-09, 04:44 PM   #208
亞斯古利夫
Senior Gamer

註冊日期: May 2006
今日見到黃大仙中心開了burger king
亞斯古利夫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-09, 07:35 PM   #209
irismong
Goo ◕ ω ◕

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
見到灣仔碼頭果邊話會開多間 (定已經開左呢 - -?) Triple O~

On-going games (?!):
PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
Wii: [封塵中]
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MHP限定3000 X2+紅色3000PSP: [閒置中]
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

PSV的日本PSN ACC: devil_hyde
PS3的香港PSN ACC: iRis_MonG
irismong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-09, 08:46 PM   #210
JEREMY
Ultimate Gamer
祖離米

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagNEWtheJEREMY
引用:
作者: kin~kin 查看文章
BK 0係沙田開...
請問係咪係新城市開?開左未呀~

PAD :122,999,742 , 長掛297
DQMSL:S級,NO.123,100,970,765
SB:新手參上 163,542,030

一齊玩丫 最緊要開心 多謝各位每一個回應..
MHF ID=祖離米/一離米
希望..只是暫時的離開....
JEREMY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-09, 09:34 PM   #211
Norm
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: irismong 查看文章
見到灣仔碼頭果邊話會開多間 (定已經開左呢 - -?) Triple O~
兩版前已經講開左

舊 03-23-09, 10:06 PM   #212
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

引用:
作者: JEREMY 查看文章
請問係咪係新城市開?開左未呀~
沙田中心, 以前莎莎果個位, 築地銀/泰昌隔離
舊 03-23-09, 10:42 PM   #213
JEREMY
祖離米

XBox Live GamertagNEWtheJEREMY
引用:
沙田中心, 以前莎莎果個位, 築地銀/泰昌隔離
聽日去食先~thx

舊 03-23-09, 10:56 PM   #214
seed
時を越えて

註冊日期: Feb 2008
引用:
都唔山長水遠啦

時新就係山長水遠都值得去食下次記得食炸雞脾呀

隔離間辣野就咪搞我啦...我唔係好食得辣+腸胃唔好

REFLEC BEAT部門:click here
iidx部門:IIDX 21 SPADA~ dj.VALLIS[9441-1116]
Diablo3: Captiseed#1472
seed 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-09, 11:02 PM   #215
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: seed 查看文章
時新就係山長水遠都值得去食下次記得食炸雞脾呀

隔離間辣野就咪搞我啦...我唔係好食得辣+腸胃唔好
[gf上腦]食左辣野扭手應該係好d架[/gf上腦]

舊 03-23-09, 11:07 PM   #216
seed
時を越えて

引用:
[gf上腦]食左辣野扭手應該係好d架[/gf上腦]
陣間食完打打下肚痛仲衰 咪ot啦

iidx部門:IIDX 21 SPADA~ dj.VALLIS[9441-1116]
舊 03-23-09, 11:20 PM   #217
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
陣間食完打打下肚痛仲衰 咪ot啦
你then應該係唔食得生冷野架, 係唔係架

舊 03-23-09, 11:22 PM   #218
seed
時を越えて

引用:
你then應該係唔食得生冷野架, 係唔係架
正解一向都唔食魚生壽司果d野

舊 03-23-09, 11:30 PM   #219
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
正解一向都唔食魚生壽司果d野
我最鍾意食d生冷野
不過e家我開始年紀大, 真係唔好食咁多好d

舊 03-24-09, 02:16 PM   #220
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

引用:
聽日去食先~thx
仲裝修緊呀.....
舊 03-24-09, 03:03 PM   #221
JEREMY
祖離米

引用:
仲裝修緊呀.....
!!
咁有冇話幾時裝修完

舊 03-24-09, 03:08 PM   #222
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

引用:
!!
咁有冇話幾時裝修完
我無特別留意...

我差唔多日日經果頭, 開左我再出post通知你啦