Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
電影版>Jurassic World : Fallen Kingdom (2018)
細路翔 09:11 PM 06-08-18
:)
老實講完全唔明堆量產速龍有咩戰鬥力可以當成兵器,上集隻白色幼女都仲話可以當成會鎖血同有迷彩又行得勁快既裝甲車用

Dangerous-boy 12:17 AM 06-09-18
女主角竟然比上集靚咗、後生咗和大波咗!

今集JW2
上集條大魚可以餓幾年都唔死?
還以爲牠食龍唔骨,點知原來上集隻改造龍成排骨吐了出來

今集以為在玩生化危機1

今集隻改造龍屎過上集隻好多!連熱能感應都冇,要嗅氣味

下集難道又玩JP2迷失世界?

作者: mrk:

最後:小藍藍好鬼萌!原來JW1最後得番佢自己1個生存!(冇同類陪好慘!)
其餘同伴上集俾隻改造龍殺哂啦!

作者: 細路翔:
:)
老實講完全唔明堆量產速龍有咩戰鬥力可以當成兵器,上集隻白色幼女都仲話可以當成會鎖血同有迷彩又行得勁快既裝甲車用
所以
所以拍賣初期話仲係實驗品唔賣!

mrk 02:42 AM 06-09-18
作者: Dangerous-boy:
其餘同伴上集俾隻改造龍殺哂啦!
[/SPOILER]
我記得有1隻係比人類火箭炮殺左!

下集點睇都似變成「恐龍危機2」多D喎!
iu fu pig 09:19 PM 06-09-18
作者: mrk:
我記得有1隻係比人類火箭炮殺左!

下集點睇都似變成「恐龍危機2」多D喎!
下集?
下集就係侏羅紀世界囉~~

我淨係記得Blue同delta 其餘兩隻唔記得叫咩名
sgouki 11:13 AM 06-11-18
問1
件蘿係管家咁似,係咪佢個女複制出黎?

問2
除左籃外其他都可以複制返出黎, 駛乜返去捉?&買都買一雙啦

最後
肉食系你都大愛包容, 最後咪又係比人KO, 講放生返晒係個新島算啦

12號四分衛 04:37 PM 06-11-18
作者: sgouki:
問1
件蘿係管家咁似,係咪佢個女複制出黎?

問2
除左籃外其他都可以複制返出黎, 駛乜返去捉?&買都買一雙啦

最後
肉食系你都大愛包容, 最後咪又係比人KO, 講放生返晒係個新島算啦

1. 複制人
2. 現成捉左即賣 vs 搵個地方養大先有得賣

sgouki 04:51 PM 06-11-18
回1
知係複人, 想知原本女係咪管家同老爺生

返回主題版面