Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 08-01-14, 10:39 AM   #1
Reishin
Ultimate Gamer
Feels good

註冊日期: Feb 2006
3DS Friend Code1118 1586 3100
黃子華《唔黐線 唔正常》棟篤笑2014 (6/10~16/10)

引用:

城市電腦售票網 URBTIX •公開發售

8月1日 上午10時 開始 優先訂票後加開2場,共11場一次過公開發售

1) 網上: http://www.urbtix.hk/
2) 電話: 2111-5999 (10am - 8pm)
3) 門市: 通利琴行, 各區大會堂, 文娛中心
門市地址: http://timable.com/blog/259367
有無人買到

URBTIX長期server busy,電話又打唔通

哀しみで強くなれた  歓びは僕等を包む
何度でも願うよ  何処まででも振り返らずに

raize / INORAN
Reishin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-14, 11:05 AM   #2
(=v=)b
God of Gamer
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

頭先係九龍灣德福見到過百人排隊~祝你好運啦~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-14, 11:07 AM   #3
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: Reishin 查看文章
有無人買到

URBTIX長期server busy,電話又打唔通
人肉DDos攻擊

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-14, 11:08 AM   #4
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
之前有優先賣飛喎
由手機版發出
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-14, 11:20 AM   #5
Reishin
Feels good

引用:
作者: (=v=)b 查看文章
搵咗屋企人去沙田通利排,都有幾十人

引用:
作者: 凍檸茶 查看文章
之前有優先賣飛喎
由手機版發出
優先都訂唔到先要輪公售

舊 08-01-14, 11:27 AM   #6
凍檸茶
The One
青龍使用者

十點半個FD 打黎叫我幫佢襟
由手機版發出
舊 08-01-14, 11:28 AM   #7
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: 凍檸茶 查看文章
十點半個FD 打黎叫我幫佢襟
由手機版發出
叫佢自己排啦

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-14, 11:29 AM   #8
Terry仔

註冊日期: Feb 2003
優先買左山頂位
Terry仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-14, 11:43 AM   #9
凍檸茶
The One
青龍使用者

180-280 得單丁
由手機版發出
舊 08-01-14, 11:46 AM   #10
草薙さん
The One

註冊日期: Dec 2003
10號 $280 x 2 (內部)
13號 $280 x 2 (Urbtix )
16號 $280 x 2 (Urbtix )

任務完成

メモリはプライスレス
My Trophy Road
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-14, 11:49 AM   #11
凍檸茶
The One
青龍使用者

我都係內部O個時訂咗3場
係O個每張飛CHARGE 30貴咗D
由手機版發出
舊 08-01-14, 12:03 PM   #12
Reishin
Feels good

全場賣晒\/

舊 08-03-14, 01:14 AM   #13
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: (=v=)b 查看文章
九龍灣德福子華粉大敗
有人用排隊黨霸左頭八位
然後到最後十五分鐘先施施然取代頭位
然後一口氣買左八十張飛。

如果有人識人做起底嘅幫手起左呢條友底吧。

此篇文章於 08-03-14 01:17 AM 被 綾小路雷太 編輯。
綾小路雷太 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-14, 03:52 PM   #14
oscarsze
Junior Member

註冊日期: Dec 2003
引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
九龍灣德福子華粉大敗
有人用排隊黨霸左頭八位
然後到最後十五分鐘先施施然取代頭位
然後一口氣買左八十張飛。

如果有人識人做起底嘅幫手起左呢條友底吧。
我果日都去左德福排隊,排排下見到第一個變左本地人,我都

不過真係估唔到,原來前面全部係佢D人,我仲諗緊,點解排前頭班人,咁快就買完飛。後面就越來越慢
oscarsze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-14, 10:29 AM   #15
Reishin
Feels good

其實點解會有ticketbxx呢種網站比人炒飛?

公售果日開售無幾耐就見有人喺ticketbxx放加推果2場嘅飛
由手機版發出
舊 08-06-14, 10:46 AM   #16
beagleflash
Crazy Gamer
雜牌萬用刀

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: Reishin 查看文章
其實點解會有ticketbxx呢種網站比人炒飛?

公售果日開售無幾耐就見有人喺ticketbxx放加推果2場嘅飛
由手機版發出
係唔係要問下商業罪案調查科呢?

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[作品] Paris 16/10 ZERO NEKO 照相館研習區 0 10-17-10 03:23 PM
(大美督10公里賽2010)10年10月10日跑10KM IamO 體育版 250 10-10-10 02:15 PM
[NDS] タシテン たして10にする物語 (10月10日發售) W!LL 手提遊戲機討論版 7 09-29-07 02:24 PM
16比10 lcd mon打機問題 firegun 手機資訊/電腦軟硬討論 5 02-12-07 11:50 AM
[TVB]15/16返來囉.....今云係-----"15/16電視迷大挑戰" 23/10 22:35 Busconcamp Neo Entertainment TREND 22 10-19-06 09:47 PM

現在的時間是 07:01 PM

手機版 | APP版