Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 06-25-08, 03:26 PM   #26
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: ELT 查看文章
男仔咪又係想比女仔追
如果個女仔識點追的話......
唔知點解,每次總覺得感覺有d 怪怪

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-08, 03:37 PM   #27
MO
God of Gamer

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: 戀戀芭比 查看文章
咩係女仔係無得/唔洗追的????
即係話"係你既始終係你既"
MO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-08, 03:48 PM   #28
Diana
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2002
下!?!?邊有ga????飯來將口咩????
Diana 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-08, 03:55 PM   #29
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005
引用:
下!?!?邊有ga????飯來將口咩????
麻煩女士們倒追了m(_ -)m

狼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-08, 04:18 PM   #30
Diana

咩世界???現在的男生們都這樣懶嗎???
舊 06-25-08, 04:23 PM   #31
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
引用:
我諗樓主只係想問、
女仔係咪真係要追先知結果、定係未追之前結果就已經註定ja

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-08, 04:23 PM   #32
圖騰製作中

引用:
反正如果佢唔鍾意自己既追都無用,鍾意自己既追都慳返嘛....(好似係)

唔好咁啦,男生都勤力左幾千年啦....
係時候換一換啦...

(光速逃)

舊 06-25-08, 04:36 PM   #33
MO

註冊日期: Aug 2005
引用:
或者唔係男生懶咗
而係女生勤力咗啦
MO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-08, 04:38 PM   #34
Be With You
命運的巨輪開始轉動..

註冊日期: May 2005
冇邂逅機會的話.....
大家點認識呢?
都要是但一方踏出第一步才可以令故事繼續下去吧?

如果乜都冇做過....嗯.....
除非本身是好突出,在某些地方有個人之處
否則女生不會無端端撲過來吧?
(令我諗起某名車最近的廣告)

至於係咪唔洗追.....
我覺得是關乎彼此之間的互動
互動性強,男女雙方對對方都有好感
旁人睇就好似男方唔洗點落力就追到女方
但事實上是他暗暗投其所好
事半功倍也不一定

結果.....我的肩膀多了一個牙印
Be With You 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-08, 04:38 PM   #35
王龍
Game Master
天気

註冊日期: Jun 2005
PSN  IDRED_Kaito
引用:
其實冇得追既意思 係話如果女仔冇好感
點追都追唔到
而唔係懶掛

這一刻 最重要的事
是屬於你 最小的事

山窮水盡疑無路 柳暗花明又一村
王龍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-08, 04:46 PM   #36
牛仔‧骨
Game Master

註冊日期: Jul 2007
引用:
照你咁講,如果有個男你又唔鍾意佢,而佢不斷努力煩擾你,你會唔會因而動心

舊 06-25-08, 04:51 PM   #37
圖騰製作中

引用:
作者: 牛仔‧骨 查看文章
照你咁講,如果有個男你又唔鍾意佢,而佢不斷努力煩擾你,你會唔會因而動心
追 =/= 滋擾哦

舊 06-25-08, 05:21 PM   #38
Avelcain
Game Master

註冊日期: Jan 2007
我自己覺得就係....女唔追就會冇.
引用:
作者: MPS 查看文章
而係女生勤力咗啦
向我身上又唔係好覺尼點...
Avelcain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-08, 05:51 PM   #39
masaki
小峽谷肥安娜

要睇下追既定義啦
如果定義追係真係明刀明槍要佢接受就的確無得追的
就算會因為咁而感動既 你有幾多個感動去維持呢

我覺得 反而係男既做左一d野令女仔心動
可能係關懷 幽默
咁就的確唔洗追
但始終要行出果一步先得

"唔該要串光陰走辣"
"加左價, 要3串金喎"

masaki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-08, 11:49 PM   #40
半熟蕃茄
Game Master
有朋自遠方來非姦即盜

註冊日期: Oct 2004
引用:
作者: 王龍 查看文章
點追都追唔到
而唔係懶掛
中...就係想講呢樣野

引用:
作者: ayato 查看文章
講果個人係唔係edxxon?

唔認同
我有個friend 追個對佢完全無好感ge女仔

最後都成功~
叫佢教返幾招黎好喎

此篇文章於 06-25-08 11:53 PM 被 半熟蕃茄 編輯。
半熟蕃茄 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-08, 12:09 AM   #41
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: masaki 查看文章
要睇下追既定義啦
如果定義追係真係明刀明槍要佢接受就的確無得追的
就算會因為咁而感動既 你有幾多個感動去維持呢

我覺得 反而係男既做左一d野令女仔心動
可能係關懷 幽默
咁就的確唔洗追
但始終要行出果一步先得
我想講
如果男方做一d另個女仔心動既野.係有心的.實際上即係特登做呢d野來追女仔.咁都算係追求既一種手法吧?
唔係鐘意個女仔.又點會咁特別關懷佢?唔想引起佢好感又點會係佢面前做出幽默既一面?
呢d野.可以係本身性格/亦可以係特登係個女仔面前先咁做的呀.
引用:
所以咪有咁多人媾唔到女囉
引用:
作者: ayato 查看文章
講果個人係唔係edxxon?

唔認同
我有個friend 追個對佢完全無好感ge女仔

最後都成功~
對呀..肯做就有機會...一開始無好感都唔出奇姐..
好感係要時間培養出來...

唔係等運到就有...

此篇文章於 06-26-08 12:15 AM 被 雷火武 編輯。
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-08, 12:19 AM   #42
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
女仔係無得/唔洗追的
係用$$吸到身邊架~~

係咪架? 哈哈哈哈~~

舊 06-26-08, 12:22 AM   #43
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: Seppie 查看文章
女仔係無得/唔洗追的
係用$$吸到身邊架~~

係咪架? 哈哈哈哈~~
如果淨係想要性.應該唔難.
但如果個女仔真係因為錢而埋身..有朝一日個男既無錢.唔知個女仲會唔會一齊呢.
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-08, 02:14 AM   #44
KARO

註冊日期: Jul 2004
其實有時唔追唔係懶...係怕失敗, 仲嚇親人
KARO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-08, 02:41 AM   #45
Diana

引用:
作者: 古惑的狼 查看文章
反正如果佢唔鍾意自己既追都無用,鍾意自己既追都慳返嘛....(好似係)

唔好咁啦,男生都勤力左幾千年啦....
係時候換一換啦...

(光速逃)
掉返轉女孩子送花給男生嗎??

引用:
作者: MPS 查看文章
或者唔係男生懶咗
而係女生勤力咗啦
唔好咩??唔係男生都想甘樣咩??
可是男生們又會覺得送上門唔經貴,會唔珍惜呢...

引用:
作者: 王龍 查看文章
點追都追唔到
而唔係懶掛
引用:
作者: 牛仔‧骨 查看文章
動過心,因為真係追得太有心,有一點感動呢...
舊 06-26-08, 02:42 AM   #46
Diana

引用:
女仔係無得/唔洗追的
係用$$吸到身邊架~~

係咪架? 哈哈哈哈~~
try~~~誰想用錢(撻)我, 我一定玩死佢
舊 06-26-08, 09:18 AM   #47
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
感動=\=喜歡

舊 06-26-08, 11:18 AM   #48
Cherrie
Junior Member
Cherrie

註冊日期: Jun 2008
引用:
女仔係無得/唔洗追的
係用$$吸到身邊架~~

係咪架? 哈哈哈哈~~
哦...這招起碼對我不大管用...
如果識無耐就一直故意數身家/ 職業...我就black list掉了...

舊 06-26-08, 11:23 AM   #49
GEESE
Game Master
Ψ血族.狂氣之伯爵Ψ

引用:
作者: lauchai 查看文章
感動=\=喜歡
結果咪當兵囉~~~

係有feel既,大家「逛」幾「逛」就自自然然一齊架啦......
無感覺既,你做幾多野都好,都分分鐘輸比一個佢識左一陣既人~~~

被風吹拂白色的病房中 急落的花瓣隨風飛舞著
最後的時刻來臨 回憶起最重要的人
明天將化為灰燼回歸塵土吧
櫻花於窗中看見了 我要沈睡於他們之下
被溫暖包圍著 在你的手中...
沉靜的搬離304號室之時 似乎把你再次忘記
此後我將與櫻花共舞於風中搖曳回憶著你
GEESE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-08, 11:32 AM   #50
管家婆
Game Master
wow

註冊日期: Jun 2003
引用:
作者: GEESE 查看文章
結果咪當兵囉~~~

係有feel既,大家「逛」幾「逛」就自自然然一齊架啦......
無感覺既,你做幾多野都好,都分分鐘輸比一個佢識左一陣既人~~~
同意同意
有朋友以為同個女仔出過幾次街成日傾電話 以為可以坐定粒六 做佢女友
點知去左遊船河 個女仔識左第二個男仔一齊左

論壇跳轉

現在的時間是 10:02 PM

手機版 | APP版