Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-13-11, 12:32 AM   #1
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
瀬尾公治「君のいる町」來春OAD化決定丨タツノコプロ制作

舊 08-13-11, 12:34 AM   #2
Asurada
God of Gamer
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003
動畫化?

呢對人渣情侶真係越來越難頂

舊 08-13-11, 12:35 AM   #3
dust11

註冊日期: Aug 2010
拍台劇得啦

此篇文章於 08-13-11 12:37 AM 被 dust11 編輯。
dust11 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-13-11, 12:36 AM   #4
加瑪
奧脫福的一條小草

註冊日期: Oct 2005
cut書?

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-13-11, 02:38 AM   #5
firecowgod
Junior Member

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: Asurada 查看文章
動畫化?

呢對人渣情侶真係越來越難頂
x2 傷害身邊異性. 追一個,飛一個, 正人渣
firecowgod 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-13-11, 07:37 AM   #6
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
引用:
作者: firecowgod 查看文章
x3
的確愈睇愈火滾,最刻我憎我明明自己傷左人而比d fd排擠重講到自己好似受害者咁
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-13-11, 08:20 AM   #7
Asurada
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003
引用:
作者: firecowgod 查看文章
最難頂,男女主角都係咁

舊 08-13-11, 09:10 AM   #8
風之將

註冊日期: Jan 2005
動畫化?

平時有追開,其實呢套作品真係無咩發展空間,不如畫新作啦

2014年7月11日早上,官方公佈新贊助商puma新一季球衣及智利國腳山齊士加盟,轉會費35m歐元
2015年5月30日凌晨,阿仙奴再奪足總盃,雲加成為第二名攞有六次冠軍名譽的領隊
2015年6月29日晚上,簽得捷克國腳施治加盟,轉會費10.9m英磅
2015年8月2日晚上,對戰14次後,雲加首次擊敗摩連奴
2015年9月19日晚上,一球員一球證製造史丹福橋慘案,阿仙奴最後9人作戰下不敵車路士
風之將 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-13-11, 03:55 PM   #9
不死身的出木杉
Ultimate Gamer
/人 ◕ω ◕人\

註冊日期: Aug 2004
對上一套涼風又是被讀者鬧到九彩.....
瀨尾老師真係咁擅長描寫一些乞人憎角色?
不死身的出木杉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-13-11, 11:29 PM   #10
Gallardo
最強(最凶)アイドル

註冊日期: Mar 2003

希望唔係咁o既樣

舊 08-13-11, 11:36 PM   #11
カズキ
Game Master

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDKazuki-KTW
都似動畫化,12集正好告白happy ending完.
新作?套惡魔公主真係無咩劇情可言,純出service
カズキ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-13-11, 11:40 PM   #12
風無霜
Insane Gamer

註冊日期: May 2006
3DS Friend Code0404 5618 5833
XBox Live Gamertagtomoyalau
我想問下渣男係咪同劈腿女係番埋一齊?
明日香好可憐T_T
風無霜 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-11, 12:33 AM   #13
dust11

註冊日期: Aug 2010
引用:
作者: 風無霜 查看文章
我想問下渣男係咪同劈腿女係番埋一齊?
明日香好可憐T_T
佢兩個係天生一對既_男女
當然要o係番埋一齊啦
dust11 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-11, 02:53 AM   #14
POISON

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
呢本野期期都係超展開架啦
huh到唔識再huh了...........
我家下係為左睇後面既四格先追架咋

呢套唔知會唔會步涼風動畫化既後塵呢
沉到連COACH都散埋都無人記得佢存在過

舊 08-14-11, 05:35 AM   #15
HenryAbyss
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2010
可唔可以係台劇化或者港劇化
HenryAbyss 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-11, 07:58 AM   #16
小Ray
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2006
睇死都係動畫化啦..

不過個劇情..
小Ray 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-11, 10:21 AM   #17
拉維絲
Insane Gamer
男女正常向沒節操女

註冊日期: Jan 2006
去你的小鎮(掩嘴笑)

拉維絲 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-11, 10:32 AM   #18
飛機車
Crazy Gamer
あんたバカ(゚Д゚)

註冊日期: Apr 2009
唔通同涼風一樣出24話2季動畫?
如果動畫轉結局,後宮end(剩係無柚希份)
咁可能會歡樂好多

ザクとは

FGO 021 272 741
飛機車 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-11, 12:37 AM   #19
money
◆.西野司命.◆

舊 08-19-11, 03:39 PM   #20
money
◆.西野司命.◆

舊 08-25-11, 12:36 AM   #21
Gallardo
最強(最凶)アイドル

註冊日期: Mar 2003

舊 09-04-11, 09:03 PM   #22
零零君
Junior Member

註冊日期: Sep 2011
Angry 君のいる町..讀後惑.....

~~呢部野..一開始都唔錯..
..男主角[桐島]..一開始比[七海]飛左..都好同情佢.
而之後....轉了對像為女主角[柚希]..這也沒什麼的..

但..柚希..又把他甩了~"

桐島又咁好彩..有個咁好GE新女角[明日香]中意佢....大家又兩情雙悅.~HAPPY ENDING咪幾好LO!!

做咩..又寫返個[柚希]又出返黎搞破壞?一開始飛人先~之後到人地難得有個好女朋友~就黎可以快快樂樂..
又去同返佢講中意人...仲要扮晒可憐咁GE樣...由呢刻起..我對呢只角色反晒感...雖然佢係女主角- -"
個男主角..仲要受左- -..之後去同拍左拖一年..GE[明日香]提出分手=,="我呸.!

如果我係桐島.T^T. ..我一定唔理個柚希.T^T...食回頭草..真係無鬼用..

唉..T^T... 瀬尾公治(作者)...你真係名付其實.. 係...<爛>尾公治FK U"
零零君 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-04-11, 09:10 PM   #23
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
相信應該好快又會分手

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-04-11, 09:14 PM   #24
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

註冊日期: Aug 2002
Wii U ID↑プスドラID
3DS Friend Code105 743 596
欄尾公治你都唔識係你既錯啦

嘿哈兒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-11, 05:17 AM   #25
風無霜