Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-29-06, 10:38 AM   #1
誘肉毛球
Ultimate Gamer
哈雷小子...

註冊日期: Dec 2001
Monsters game (吸血鬼對人狼) (Web game)

有冇人玩呀??都幾得意呀..好似travian 敢樣既....但係就係role play game
都唔錯wow...

得閒按下..都打發到唔少時間..

http://world4.monstersgame.co.uk/?ac=vid&vid=47046486

試下玩啦.!!!

日版 wii fc: 6473-9009-5631-9494 [KKK]
誘肉毛球 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-06, 01:04 AM   #2
誘肉毛球
哈雷小子...

有冇人玩呀??我同我d 朋友一齊開左個clan ...

如果有玩的...可以係"clan"度 ...search "world base" ..就可以join 我地個公會嫁啦..

日版 wii fc: 6473-9009-5631-9494 [KKK]
舊 09-30-06, 01:47 AM   #3
Lycnnee
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2005
JOIN左
id:Riquelme
不過要慢慢研究下點玩先

列基美正式宣布退出國家隊..
Lycnnee 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-06, 10:52 AM   #4
誘肉毛球
哈雷小子...

唔緊要...慢慢硏究呀..我都睇左好耐rule 先明....但最緊要知 raid...有個要比10金...去殺人的...一日只有60 mins...賺好多錢的..

舊 09-30-06, 10:14 PM   #5
誘肉毛球
哈雷小子...

OH MY GOD!!!!!
我不斷地比一個大盟的人打...因我之前唔小心search左佢一個member打win左佢...
比人找晦氣 tim...哈哈...

舊 10-14-06, 08:17 PM   #6
誘肉毛球
哈雷小子...

我想問下有冇人仲想玩呢隻game呀..我地已經有35人的公會了..仲有幾個等緊入會...有興趣的人...就入黎開acc玩呀...
記住..開人狼o個邊..因我們的公會是人狼那面的...有興趣一齊玩呀!

舊 10-15-06, 03:11 AM   #7
Gasaraki
Crazy Gamer
就死的不死物

註冊日期: Jul 2006
PSN  IDArchanfel_Wong
join 了
ID:
Misturugy
Gasaraki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-06, 01:04 AM   #8
誘肉毛球
哈雷小子...

謝謝你的加入...但你有join我們的公會嗎..??在 "clan" search "world base" ...之後等我的accept...就入到我地的公會了...thx for your joining!

舊 11-03-06, 09:51 PM   #9
Akito86
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2003
我都有玩, 原來呢度都有人玩~~太好了~~~~
叫akito, 多多指教, 而家成日俾一個叫hel ge狙擊...
但個clan係咪close o左?? search唔到

舊 11-04-06, 05:15 PM   #10
誘肉毛球
哈雷小子...

真係好呀..你係sever 幾嫁..??我同我一班同事朋友..一齊係server 4 玩緊..
如果..你都係server 4 的話...係"clan"度..search .."world base"...就可以join我地的公會...有興趣的話..請加入呀..我地越來越勁啦..哈哈

舊 11-04-06, 07:44 PM   #11
Head Shooter
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDcipher001
入左你地個clan,我叫Dark-Blader
Head Shooter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-06, 10:47 PM   #12
Akito86
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2003
我係server4但都search唔到...

舊 11-15-06, 04:22 PM   #13
誘肉毛球
哈雷小子...

應該search 到呀....係"clan" 度....打"world base" .....就找到的了..
試多次呀!!!! thx!!!!

仲有冇加入呀...我地依家公會已有50人了..
很需要多d人玩呀!!!!!thx!!!

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[NDS]Trion Cube, 2006年8月3日發售預定 romrom2004 手提遊戲機討論版 29 09-01-06 08:51 PM
[PS2]迷惑星人~Panic Maker圖片及影片,8/5發售(Bio角色突入!!) 神祕人1號 電視遊戲討論版 58 07-25-04 12:04 AM
[PS2]SCE新作Fish~ 7つの水と伝説のヌシ圖片(做隻出色的魚仔, 岸邊露伴 電視遊戲討論版 7 03-18-04 11:02 PM

現在的時間是 08:55 AM

手機版 | APP版