Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-28-12, 10:58 PM   #3276
cknjoshua
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2011
3DS Friend Code2492 4092 0397
引用:
作者: Netnet 查看文章
3DSLL 初買時的 "3D體驗映像" 視頻是可以再下載的,
在 E-SHOP > 設定-其他 > 購入濟軟件 找 "3D體驗映像" > 再受信 就可以了。
順便可以把那些好更新的都更新下

大家可以帶住部 3DSLL 去show 段 3D片去毒其他人
Thx ur pm
我今朝要上eshop重新下載過d野果陣已經下載返了
好surprise老任會咁做返。

引用:
作者: W!LL 查看文章
個檔插去舊機睇唔睇到?
之前nintendo video有,應該可以吧??
cknjoshua 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-12, 11:08 PM   #3277
gafrio
Junior Member

註冊日期: Feb 2012
3DS Friend Code1762 2746 1337
PSN  IDball216hk
想問下大家知唔知3DS LL個slide pad幾時出呀?
因為無左slide pad打唔到biohazard~thx
gafrio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-12, 11:20 PM   #3278
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
引用:
作者: cknjoshua 查看文章
Thx ur pm
我今朝要上eshop重新下載過d野果陣已經下載返了
好surprise老任會咁做返。

之前nintendo video有,應該可以吧??
nintendo video果款會到期自動delete 所以先問個檔插去舊機睇唔睇到
睇到的話希望有人分享一下

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-12, 11:46 PM   #3279
二打六車手 c.p
Senior Gamer
かむい/剣聖かむい

註冊日期: Nov 2005
Wii U IDkamui-tcp
引用:
作者: gafrio 查看文章
我都想佢快D 出
引用:
専用のものが2012年内に発売
http://japanese.engadget.com/2012/06/28/3ds-ll/

舊 07-28-12, 11:53 PM   #3280
gafrio

引用:
作者: 二打六車手 c.p 查看文章
我都想佢快D 出

張想象圖令我覺得有d卻步......不過無左佢又唔得~><
希望佢淨係加個外置analog算,唔好再加厚部機喇.......
舊 07-28-12, 11:57 PM   #3281
shodanng2
Ultimate Gamer
留言太密會比人ban

註冊日期: Feb 2011
3DS Friend Code1891 1135 7643
PSN  IDshodanng
XBox Live Gamertagdanng360
http://blog.sina.com.cn/s/blog_5b179aa901014ucs.html
新機轉移資料教學
圖文step by step

最重要係最下有埋Q&A

此篇文章於 07-29-12 12:01 AM 被 shodanng2 編輯。
shodanng2 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-12, 12:50 AM   #3282
6402oen
God of Gamer
╮(╯o╰)╭

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: gafrio 查看文章
不如 ...

├┏╋┓┏┛─┃┃┗━┓─┤
 ├┃┃┃┗┓─┗╋┓─┗┓┤   【発売日】   :5月21日(金)
 ├┃┗╋━┛─┏┛┗━┳┛┤   【希望小売価格】:各2,000円
 ├┗━┫───┗━━┳┛─┤           (税抜価格1,905円)
 └──┗━━━━━━┛──┘
6402oen 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-12, 01:43 AM   #3283
neo

註冊日期: Jun 2002
from neoGAF

neo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-12, 01:45 AM   #3284
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: 6402oen 查看文章
不如 ...
手感一定好差
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-12, 01:53 AM   #3285
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
作者: neo 查看文章
from neoGAF

[IMG]http://i.imgur.com/cJtBS.jpg[/]
[IMG]http://i.imgur.com/VuQIe.jpg[/]
超毒....

大乱闘X
舊 07-29-12, 02:14 AM   #3286
usayarE

註冊日期: Jul 2002
Wii U IDusayarE
3DS Friend Code3952 6975 1779
PSN  IDusayarE
XBox Live GamertagusayarE
樓上裝甲幅圖...我要哭了
BTW,其實裝甲係靠咩連接?我見佢又無插口又唔使無線pair就咁拼埋去就用到
usayarE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-12, 02:33 AM   #3287
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
作者: usayarE 查看文章
樓上裝甲幅圖...我要哭了
BTW,其實裝甲係靠咩連接?我見佢又無插口又唔使無線pair就咁拼埋去就用到
紅外線?

大乱闘X
舊 07-29-12, 02:46 AM   #3288
天涯笑笑生
Senior Gamer

註冊日期: Jul 2010
引用:
作者: AshleyYan 查看文章
今日帶左LL去毒朋友
正係勁正
好衰啊你, 今日D人約出黎玩下馬車, Pocket Soccer
都要專登拿BH出黎玩下.....
天涯笑笑生 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-12, 02:51 AM   #3289
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

呢幾日隻日版BH應該好賣得, 而家又只係三舊水平左咁多, 個個買黎試機

大乱闘X
舊 07-29-12, 05:14 AM   #3290
shodanng2
留言太密會比人ban

註冊日期: Feb 2011
3DS Friend Code1891 1135 7643
PSN  IDshodanng
XBox Live Gamertagdanng360
引用:
作者: W!LL 查看文章
超毒....
毒發身亡
shodanng2 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-12, 08:27 AM   #3291
Alpha
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2012
大芒3DS炒唔起 孖寶繼續頂

http://hk.apple.nextmedia.com/supple...20729/16555520
Alpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-12, 10:28 AM   #3292
bearbearbear
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: Alpha 查看文章
大芒3DS炒唔起 孖寶繼續頂

http://hk.apple.nextmedia.com/supple...20729/16555520
我真係好憎d蘋果記者,明收左水。內文有句:
筆者以 DS版《 New Super Mario Bros》試機,無3D效果下,畫面真係幾粗糙,都係玩番3DS遊戲好過喇。

佢呢類誤導文字真係好pk
bearbearbear 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-12, 11:06 AM   #3293
7ming_格鬥苦手
小霸王

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDme7ming
想問問邊度有nds ill買?想買返部收藏

GuitarFreaks V5 Skill Point list<---Hot! 9/7 Updat!!
GuitarFreaks V4 Skill Point list
GuitarFreaks V3 Skill Point list
DurmMania V3
7ming_格鬥苦手 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-12, 11:56 AM   #3294
gafrio

引用:
作者: 如月刃 查看文章
手感一定好差

隻手一定抽筋@@
舊 07-29-12, 01:14 PM   #3295
sugoteam
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2005
咁又無咗五張金牛.....

不過昨天真的很多人出機
sugoteam 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-12, 01:29 PM   #3296
cknjoshua
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2011
3DS Friend Code2492 4092 0397
引用:
作者: sugoteam 查看文章

不過昨天真的很多人出機
右下角係重點wo

我諗緊買咩套
本身3ds就係用緊紅色依隻...想轉
cknjoshua 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-12, 02:24 PM   #3297
Netnet
Game Master

註冊日期: Jul 2005
引用:
作者: sugoteam 查看文章

不過昨天真的很多人出機
左下角那 3DSLL 袋好用嗎 ?
Netnet 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-12, 03:32 PM   #3298
月牙火介
《kofire》

註冊日期: Oct 2002
3DS Friend Code3093 7346 4244
XBox Live Gamertagkofire
引用:
作者: 6402oen 查看文章
不如 ...
真係見者流淚..

咁多人出LL,証明好多有錢人
我就等到MH4先算啦

舊 07-29-12, 03:44 PM   #3299
ist
Game Master
.

註冊日期: Mar 2003
我覺得分分鐘mh4時又會出部右邊有制的新機呃錢
之前psp都係mhp3時出多部改良3000機

舊 07-29-12, 03:57 PM   #3300
enishi

註冊日期: Apr 2005
Wii U IDtsuiwil
3DS Friend Code1461 6149 1247
PSN  IDtsuiwil_jp
引用:
作者: ist 查看文章
我覺得分分鐘mh4時又會出部右邊有制的新機呃錢
之前psp都係mhp3時出多部改良3000機
就算出年6月先出都唔夠一年,基本上唔可能出,同梱特別版既機會就大好多

下個改版,緊係留番 MH4G 先啦

---------

荃灣見到剩返好少 LL,不過聽日會再返貨
由手機版發出
enishi 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
收 Nintendo New 3DS LL 日版 maxwellduo 買賣專區 0 04-30-15 10:08 AM
出售 全新 任天堂 Nintendo 日版 白色 New 3DS Terry Sham 買賣專區 0 12-25-14 01:34 PM
[3DS] Nintendo 3DS 綜合情報討論區 01 neo2046 手提遊戲機討論版 1020 03-02-11 01:10 AM
[3DS] Nintendo 3DS 情報區 vol.2 neo 手提遊戲機討論版 1149 02-16-11 02:04 AM

現在的時間是 09:00 AM

手機版 | APP版