Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-01-18, 06:16 PM   #3601
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

註冊日期: Nov 2002
PSN  IDIris02320
引用:
作者: ShinDou 查看文章
2隻都係2萬5就上晒7星﹖

買啦,冇咁快用完既,你次次都咁歐架啦 XD

不過可能真係計課金量提高中獎率真係唔奇,始終你地先係大戶,最緊要你地抽得HAPPY,靠你地養住隻GAME XD
正確係咁...

引用:
作者: Orage 查看文章
今次啲step做乜......全部step都見虹...
抽完就講左句...平時又唔見我咁出...

舊 05-01-18, 06:56 PM   #3602
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
5千得1個4星3個3星,齊BONUS人算了,打埋D飛射晒佢再每日半價算
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-18, 08:24 PM   #3603
ShinDou

原來而家紅月是但雙ELLY就1開波直接秒到唔駛打後半,好屈,以前仲磨個幾鐘又易炒 @@

咁3星奧丁同水龍應該都有機會1開波秒喎 @@ 之前淨係雙電光劍T BLADE扣1半,但果陣冇減100%屬耐

新降臨人形秒到喎 @@ 我D物理人仲要冇換最強裝,D最強裝係晒飛度 XD

WAVE1,技師降全體防精,細皇帝攻魔大號令,雙ELLY T風秒晒

WAVE2,技師SP降,ELLY降100%屬耐,電光劍RANDI細皇帝出W7HIT招火CHAIN秒晒成條血 @@

裝埋咒人形岩岩2千魔拎埋人機魔法陣 XD

此篇文章於 05-01-18 09:26 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 05-02-18, 08:02 AM   #3604
ShinDou

今次魔人咁易既,飛1個出26mp都秒晒,定飛太屈?

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
舊 05-02-18, 08:32 PM   #3605
GP03D
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
今次係易,隻隻主力都可以秒。。。

GP03D 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-18, 11:16 PM   #3606
ShinDou

3星水龍召試左好多次,用秒既方法,最多打剩5%,聽日再試 XD 奧丁可能易秒D,不過我冇晒幻礦要開任

此篇文章於 05-02-18 11:18 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 05-03-18, 09:28 AM   #3607
ShinDou

搞掂,第2turn屈死水龍召

第1turn

6星覺醒主角擋全體魔,電光劍開全體物40%罩,雙elly同飛儲絕招,技師超分析

第2turn

6星主角全體buff80%,雙elly v風,飛3火勁,電光劍雙52mp,over kill埋應該有多30%

而家超火力真係好爽

不過應該降到防精既先秒得,冇得降應該都要用番神buff,暫時唔換住,等真係有勁野唔拎唔得先換

舊 05-03-18, 10:35 AM   #3608
ShinDou

原來夠秒喎降唔到防精都,頭先試打阿力山大3星,5個打手打剩佢20幾%,試下出多隻打手可能第1turn秒到,最衰之前亂食左隻cloud未拎trust蝕左,冇晒白幻礦而家每個鍾執1次再試,搞掂埋就剩番奧丁未3星

舊 05-03-18, 06:31 PM   #3609
ShinDou

JECHT升左上98分了,AURON仲係98
舊 05-04-18, 11:47 AM   #3610
ShinDou

出多隻千6攻打手都係打剩16%,唔夠勁,試下兩個2千攻既裝立向力1開波150%攻先,有機會夠秒

舊 05-04-18, 01:21 PM   #3611
GP03D

r埋石抽埋保低1隻PICKUP...
近百抽除保低未見過虹(石+飛)....
但係每日冇料又出過2次虹...好玄妙...

舊 05-04-18, 01:23 PM   #3612
ShinDou

我好似有幾日唔記得抽冇料

我開頭果排又係好黑

舊 05-05-18, 08:57 AM   #3613
ShinDou

半價虹左JECHT XD

完左都抽唔到多隻就換隻番黎上7星用先

再試多次3星阿力山大,第1TURN打剩13%,之後死剩兩隻飛雙暗勁刷到27CHAIN但打剩1% @@ 算了遲D再試,可能出隻盾擋晒D招仲好

此篇文章於 05-05-18 09:47 AM 被 ShinDou 編輯。
舊 05-05-18, 10:28 AM   #3614
ShinDou

原來auron1開波有1次3連,咁都勁喎用黎速攻秒,雖然d招低攻d,不過用黎chain都ok,同埋又有招sp buff debuff全體都有用喎,遲下可能都換番黎先,暫時28張select飛

舊 05-05-18, 05:23 PM   #3615
ShinDou

試左成個下午打守護者,最多打到佢19%,29%果陣唔記得用絢香出STOP TOUCH,兩隻打手又唔記得耐石化,搞到滅左半個團,淨番半團打到多幾TURN都頂唔住 @@

不過ELLY V風第3TURN已經可以打到佢變身,好爽

冇軍師果堆罩都係打唔到 @@ 遲D換左軍師/太母番黎先打算,打手果D愈出愈勁可能好快又打面,諗諗下都係唔換住了,反正而家12武具同降臨派D野又唔係勁

此篇文章於 05-05-18 08:23 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 05-06-18, 02:58 AM   #3616
GP03D

Auron係唔錯喎,debuff完可以幫手chain,又有得buff...
同技師debuff都係爭5%姐。。。

老豆堅好用,可以同好多人chain, attacket排位已過電劍上左第一位。。。

舊 05-06-18, 08:13 AM   #3617
ShinDou

其實5%睇落好少但守既話有時就係死同唔死既分別,不過都應該好多情況有用
舊 05-08-18, 05:26 PM   #3618
GP03D

Bash變左抗魅力好似有用左喎,不過得1隻冇得好試。。。

舊 05-08-18, 07:43 PM   #3619
ShinDou

盾已經有3隻7星,除非遲D1定要用未了盾黎打,不過暫時好似冇乜大佬屈未了
舊 05-09-18, 08:44 AM   #3620
ShinDou

中左第1隻櫻同第2隻queen,櫻得1隻唔駛理住了,睇下7星queen勁唔勁先

舊 05-09-18, 11:00 AM   #3621
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

註冊日期: Nov 2002
PSN  IDIris02320
引用:
作者: ShinDou 查看文章
盾已經有3隻7星,除非遲D1定要用未了盾黎打,不過暫時好似冇乜大佬屈未了
暗召2有防魅了既盾會易好多……除非先殺冰妖就冇呢個問題

舊 05-12-18, 10:17 AM   #3622
ShinDou

射FF10 POOL出RINOA,好廢,第6隻了 @@ 果陣開7星POOL只係中到2隻岩岩上7星,之後成日無啦啦射咩中左,勁野又唔見咁易出
舊 05-12-18, 12:34 PM   #3623
ShinDou

終於過到EXTRA不過出錯人,原本可以打快D易D

出左判官,白LIN,絢香,覺醒主角,飛,FD AURON

EXTRA1復活秒,我出多左個覺醒主角擋魔,第2TURN先出復活秒,其實可以1開波白LIN絢香幫另外4個自動復活,兩個裝防即死,咁就可以唔駛頂魔法,之後兩場覺醒主角都用唔著

EXTRA2磨左12TURN先殺到

EXTRA3等1TURN之後爆技1野秒晒佢成條血,有儲夠召但出召果條友裝左冰召,出錯時間搞到唔當召殺 @@ 唔打過了10%5星即係90%3星 XD

此篇文章於 05-12-18 12:39 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 05-19-18, 03:26 PM   #3624
ShinDou

嘩乜又搞XENOGEARS合作﹖咁密既﹖儲唔切石喎,今次又出神人﹖

早知之前FF10 POOL完前唔射多5千啦 @@ 白果仲要得1隻保底4星

不過今次STEP POOL好似好伏下,溝埋上次3隻落去變大毒池,有1半機會中舊野喎,本身有晒舊野7星既話好大機會伏,就算今次有石都唔方中上到7星

今次應該最好都係射番普通PICKUP POOL,睇下邊隻勁就ALLIN晒果日算,不過得十張飛同1180石 @@

此篇文章於 05-19-18 03:32 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 05-19-18, 05:23 PM   #3625
GP03D

資源要用盡, 不過真係快左D喎, 唔通真係出隻REMAKE?
4眼仔好似幾勁,至少TRUST同ST都勁...
不過我都冇哂石了,射埋幾張飛算.....

標籤
FFBE, ファイナルファンタジーブレイブエクスヴィアス

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「KINGSGLAIVE FINAL FANTASY XV」「BROTHERHOOD FINAL FANTASY XV」配信中 supermanlady 日本動漫畫討論版 21 03-24-24 02:10 AM
Final Fantasy X jerry 電視遊戲討論版 6 02-05-23 08:40 PM
Final Fantasy Heroines Matamata 收藏品討論版 10 07-14-04 07:37 PM
Final Fantasy i? Exellen 電視遊戲討論版 1 03-15-04 04:07 PM
Final Fantasy X Chris皇 電視遊戲討論版 7 02-19-04 12:10 AM

現在的時間是 08:27 PM

手機版 | APP版