Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 10-27-03, 01:50 AM   #1
大雄
God of Gamer
卡啦騷

註冊日期: Jul 2002
XBox Live Gamertagkalaso
2K 以下DC

比女友用既,多數玩下SNAPSHOT..但都想買部好少少..

DiMAGE X20 得唔得..

MINOLTA 買水貨好唔好?!

最好介紹多幾部啦

其實我有少少想買二手機..

此篇文章於 10-31-03 09:48 PM 被 大雄 編輯。
大雄 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-03, 10:39 AM   #2
我是菜鳥
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2003
2千....2手係你好朋友

www.go2hk.com
www.reddot.com.hk

bid 1 bid,生活好過D

Newbie Album

GAForum 門市部
旺角先達廣場2樓S56號舖

此篇文章於 10-27-03 10:42 AM 被 我是菜鳥 編輯。
我是菜鳥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-03, 11:40 AM   #3
大雄
卡啦騷

我想問先達果D 二手相機舖信唔信得過?

::卡啦騷 Album::

講多無謂,一步到位
舊 10-27-03, 11:45 AM   #4
cancerman
Game Master

註冊日期: Apr 2002
買DiMAGE X20喇,行貨都只係賣千八蚊,底玩。
cancerman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-03, 12:03 PM   #5
咭咭王子(一V一)p

註冊日期: Dec 2001
我都推介DiMAGE X20,好正~

舊 10-27-03, 08:06 PM   #6
雪舟等楊
●  ω  ●

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDalone_wolf123
XBox Live Gamertagmoe magician
引用:
Originally posted by card_captor :
我都推介DiMAGE X20,好正~
買左喇?_?

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
≡(#`Д )⊃;; )Д`)・゚.・
≡/つ  /  ⊂ ⊂/
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」
雪舟等楊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-03, 08:26 PM   #7
大雄
卡啦騷

X20 有咩優點同缺點?

有人話對焦好慢??

講多無謂,一步到位
舊 10-27-03, 11:06 PM   #8
咭咭王子(一V一)p

註冊日期: Dec 2001
引用:
Originally posted by 雪舟等楊 :

買左喇?_?
未,我要買Sony Clie TG-50先。

X20我覺得幾抵玩,算平靚o家啦! 正就唔咁講,呢d o野真係一分錢一分貨:@_@":

此篇文章於 10-27-03 11:50 PM 被 咭咭王子(一V一)p 編輯。
咭咭王子(一V一)p 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-03, 01:22 AM   #9
大雄
卡啦騷

CASIO Z3 呢??
舊 10-28-03, 01:51 AM   #10
Jamie
バンブラ小職人

註冊日期: Apr 2003
XBox Live GamertagJaMieGAF
引用:
Originally posted by 大雄 :
CASIO Z3 呢??
呢部過二千蚊丫嘛...?? ^^''
不過我覺得Z-3正... 影相QUALITY幾本書都話唔差!!
Jamie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-03, 07:37 PM   #11
大雄
卡啦騷

Z3 係咪無喇叭即時聽MOVIE D 聲??

X20 唔錯丫..都夠佢用LU~~
舊 10-28-03, 08:36 PM   #12
萬能俠
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2002
A60 得唔得ar?

AF-S 70-300VR 4.5/5.6 + Ais 35mm 2.8
萬能俠 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-03, 11:44 PM   #13
大雄
卡啦騷

引用:
Originally posted by 真 三一萬能俠 :
A60 得唔得ar?
太大部啦..
舊 10-29-03, 08:38 PM   #14
大雄
卡啦騷

今日睇左X20 水$1480咋

而CANON IXUS i 超靚的說..$2480 水
舊 10-30-03, 04:08 PM   #15
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
你真有錢又送DC比女友

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-03, 06:57 PM   #16
香港至NET超人
Junior Member

免撈它既dc有noise比較明顯的問題, X系既NOISE就更係明顯,
唔係為左細, 呢部O野好唔過CANON IXUS. 如果係都要細機,
DIMAGE Xt都OK啦, 起碼夠細同埋有得ZOOM, 仲有幾隻色.
香港至NET超人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-03, 09:41 PM   #17
大雄
卡啦騷

引用:
Originally posted by 香港至NET超人 :
免撈它既dc有noise比較明顯的問題, X系既NOISE就更係明顯,
唔係為左細, 呢部O野好唔過CANON IXUS. 如果係都要細機,
DIMAGE Xt都OK啦, 起碼夠細同埋有得ZOOM, 仲有幾隻色.
XT 2980啦

X20同XT 差100萬像..咁NOISE 咪差不多
舊 10-30-03, 11:51 PM   #18
香港至NET超人
Junior Member

邊有平靚正仲要夾得O岩你要求O家......
香港至NET超人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-03, 12:14 AM   #19
MAZINKAISER
Game Master

註冊日期: Aug 2002
引用:
Originally posted by 香港至NET超人 :
邊有平靚正仲要夾得O岩你要求O家......
佢要求唔算高喎
MAZINKAISER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-03, 09:49 PM   #20
大雄
卡啦騷

XT 唔洗諗LU成2980.......2980 大把CHOICES啦..

其實我想知X20 相片質素係點姐..

講多無謂,一步到位
舊 11-07-03, 05:03 PM   #21
PaulJai
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2002
引用:
Originally posted by 大雄 :
而CANON IXUS i 超靚的說..$2480 水
where ar? I want to buy it! thanks!

舊 11-07-03, 10:20 PM   #22
大雄
卡啦騷

先達DCC
舊 11-07-03, 11:35 PM   #23
PaulJai
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2002