Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

顯示所有圖片
第一 ... 6 56 96 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 116 156  ... 最後
收藏品討論版>BB戦士討論串. 拾 (MGSD | SD gundam World heros )
大覺屋師真 11:38 AM 12-22-16
作者: J+1:
問題麼亞屈會唔會出番f版....
問題2...順手出埋圓桌丫唔該:-)
由手機版發出
你指精太?:-) dash果隻OK嘅,

圓桌....:-)

------------------------

Ensemble 00彈 review
http://blog.goo.ne.jp/skp816

睇完, 買00彈做個留念算
martinnitram 12:25 PM 12-22-16
Ensemble 呢隻係 $500 扭蛋? 定 00 做試水溫先係扭蛋?
sunhikari 12:41 PM 12-22-16
http://p-bandai.hk/carddas/item-1100005348

我好少可會諗買咭,今次真係心動了.......
大覺屋師真 01:46 PM 12-22-16
作者: martinnitram:
Ensemble 呢隻係 $500 扭蛋? 定 00 做試水溫先係扭蛋?
本身就係扭蛋
日向小RAYRAY 02:17 PM 12-22-16
我感覺到Neo出師未捷身先死
大覺屋師真 04:34 PM 12-22-16
作者: 日向小RAYRAY:
我感覺到Neo出師未捷身先死
K澤一定會打低担当H依件垃圾!:-)
(你想NEO死都要出錢出力先得, 買多幾set ENSEMBLE先啦:-))
日向小RAYRAY 06:37 PM 12-22-16
日向小RAYRAY 06:37 PM 12-22-16
作者: 大覺屋師真:
K澤一定會打低担当H依件垃圾!:-)
(你想NEO死都要出錢出力先得, 買多幾set ENSEMBLE先啦:-))
02 03既夏沙威量產機可以買10隻
亍 ◣ 07:44 PM 12-22-16
Ensemble貓店已番...
大覺屋師真 10:20 AM 12-23-16
https://holland.pk/
就咁睇隻zeta面樣有d走樣......:-)
希望只係張圖問題
J+1 10:34 AM 12-23-16
1..關節比想像中實淨,可動性不錯
2...膠質素比盒旦低,細節位都差d, 不過都還好....
3...上色慘不忍睹...看來只有肩甲係印上去冇問題外其他色都係唔掂,油唔晒+油出界...另外00隻78 d配色真係唔知點形容:-)
4....個stand嗰設計唔得,用佢兩條臂根本平衡唔到,不過柱位剛剛好可以插入景品個底座....

由手機版發出
大覺屋師真 02:00 PM 12-23-16
上色慘不忍睹已經死罪.......吾該forte吾好玩D咁嘅野.....keep到dash個上色質素都好夠
日向小RAYRAY 03:04 PM 12-23-16
我見2ch都係捧F,不停攻擊担当H,呵呵
日向小RAYRAY 03:07 PM 12-23-16
マジで新担当無能だな。ν片割れだけとか舐めてんのか?もうK澤戻せよ。

ガシャポンと両方やって貰えばいいじゃん。
日向小RAYRAY 03:13 PM 12-23-16
担当がガシャポンの無能野郎に変わったとはいえk澤時代からの劣化が酷すぎる
martinnitram 03:58 PM 12-23-16
就咁睇隻zeta面樣有d走樣......:-)
希望只係張圖問題
我覺得隻 Z 好似壓扁o左咁, 好似 N 年前o的 BB 設定
反而隻 00Q 比例幾好, 但真係可以單手拎把劍咁型?
大覺屋師真 05:29 PM 12-23-16
作者: martinnitram:
我覺得隻 Z 好似壓扁o左咁, 好似 N 年前o的 BB 設定
反而隻 00Q 比例幾好, 但真係可以單手拎把劍咁型?
對比番上次果張設定圖, 其實還原度都係一般, 最好係00Q, 力奇都唔差但腳尖長左. 通常都好少會衰嘅Z,隻眼橫左扁左(可能影本書時角度問題掛....).
最慘係メッサー個盾明顯縮水...仲話咩裝備大型化, 一切都敵唔過成本.....可能成00Q成本高其他機要分擔番

日向小RAYRAY 08:22 AM 12-24-16
大覺屋師真 10:42 AM 12-24-16
始終覺得隻zeta面樣怪怪地

係喎依家先留意03得5隻. 橫掂有mk2, 整番隻高渣/Marasai都好嘛
ゆり 11:18 AM 12-24-16
f第一彈其實出左未
大覺屋師真 11:46 AM 12-24-16
作者: ゆり:
f第一彈其實出左未
1月先出.
ゆり 12:06 PM 12-24-16
1月先出.
thx,因為自己去開既範圍實在冇咩新蛋機:-)
iu fu pig 01:03 PM 12-24-16
Ensemble01都喺今個月出?
買咗00,隻紅渣嘅質感真心唔錯,可以左拼右拼好岩我呢d無聊人發揮下創意
不過隻RX78配色就真喺無眼睇
扭蛋黎講都算好玩⋯會keep住儲

下個月又有F,買蛋都買窮了⋯
由手機版發出
大覺屋師真 04:43 PM 12-24-16
作者: iu fu pig:
Ensemble01都喺今個月出?
買咗00,隻紅渣嘅質感真心唔錯,可以左拼右拼好岩我呢d無聊人發揮下創意
不過隻RX78配色就真喺無眼睇
扭蛋黎講都算好玩⋯會keep住儲

下個月又有F,買蛋都買窮了⋯
由手機版發出
yes,係今個月出埋01

f01希望真係比到驚喜,qc吾好衰呀吾該:-)
亍 ◣ 05:11 PM 12-24-16
qc就算啦...made in越南你想有要求??:-)
標籤:BB戦士, SDガンダム, 元祖, 戰犯H
第一 ... 6 56 96 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 116 156  ... 最後

返回主題版面