Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-15-13, 11:34 AM   #876
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
唔知去邊個POST借個位問住先....

除左福利重有邊度有O個盒1/12扭蛋機模型賣呀?我無咁多時間同運氣同D人去貓店搶....

舊 03-15-13, 11:36 AM   #877
AshleyYan
God of Gamer
↓打到乾晒水先出↓

註冊日期: Dec 2004
Wii U IDAshleyYan
3DS Friend Code2105 8594 0996
PSN  IDAshleyYan
XBox Live GamertagAshleyYan
引用:
作者: martinnitram 查看文章
主機好咩? 我以為主機同隻駱駝會係蟹貨
又, 未有行貨係 yahoo auction 見炒到過百一套, 呢套有咁受歡迎?
我鍾意主機呀~
之前d主機蛋我都有儲~
超任果set好鬼得意!!

舊 03-15-13, 03:02 PM   #878
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: Rance 查看文章

除左福利重有邊度有O個盒1/12扭蛋機模型賣呀?我無咁多時間同運氣同D人去貓店搶....
部野好咩,見佢賣到8十幾。。。不如買幾年前扭旦好過。。。平又過佢,又可以扭出旦。。。
由手機版發出

此篇文章於 03-15-13 03:07 PM 被 J+1 編輯。
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-13, 03:07 PM   #879
星矢
Game Master

註冊日期: Nov 2002

metal slug
中了三隻駱駝同主機

此篇文章於 03-15-13 06:29 PM 被 星矢 編輯。
星矢 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-13, 04:31 PM   #880
martinnitram
Ultimate Gamer
地獄黑仔王

註冊日期: May 2002
引用:

貓店唔係可以係 FB/電話 留貨?
martinnitram 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-13, 04:35 PM   #881
地獄黑仔王

睇貓店 FB, 見到 C3HK 有 iphone home 制底底抽, $16
舊 03-15-13, 04:38 PM   #882
地獄黑仔王

引用:
作者: 大覺屋師真 查看文章
最少我見日本amazon都仲有現貨
你去日本書店問問,應該仲訂到
我果本尋日返左今晚去拎
引用:
作者: J+1 查看文章
早幾日賊船仲有飛機貨。。

另。。Ace 冇左中文版好耐啦

反而隻青椒未訂
由手機版發出
Thank,如果出手訂又會中 assault kingdom 個坑... (Part 2 機體又好似唔多吸引)
舊 03-15-13, 06:37 PM   #883
J+1
望過黎呀!!!!!!

引用:
Thank,如果出手訂又會中 assault kingdom 個坑... (Part 2 機體又好似唔多吸引)
[迷你控] 呢個迴避不能

剛剛信和入了last one,都係貴,不過至少$100內。。。

由手機版發出

此篇文章於 03-15-13 07:11 PM 被 J+1 編輯。
舊 03-15-13, 09:40 PM   #884
J+1
望過黎呀!!!!!!

引用:
睇貓店 FB, 見到 C3HK 有 iphone home 制底底抽, $16
行貨?
又唔覺得睡横巷會入呢套。。。

想要青花横紋
由手機版發出
舊 03-15-13, 10:31 PM   #885
Asurada
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003
引用:
行貨?
又唔覺得睡横巷會入呢套。。。

想要青花横紋
由手機版發出
問過好似話月尾街會有,C3先行

舊 03-15-13, 10:45 PM   #886
地獄黑仔王

引用:
作者: Asurada 查看文章
問過好似話月尾街會有,C3先行
好冀望真係有人會套住個 iphone 拎出o黎用
舊 03-15-13, 10:46 PM   #887
地獄黑仔王

引用:
[迷你控] 呢個迴避不能

剛剛信和入了last one,都係貴,不過至少$100內。。。

由手機版發出
last one, 唔怪得 yahoo auction 有人賣緊 $120...
舊 03-15-13, 11:24 PM   #888
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
引用:
last one, 唔怪得 yahoo auction 有人賣緊 $120...
補充多少少,last one只係我買o個間game舖 (無錯係game舖) ,賊船+黑店都有飛機貨15算

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-13, 11:39 PM   #889
Asurada
機動六課的一等空尉

引用:
好冀望真係有人會套住個 iphone 拎出o黎用
今日試用,有啲唔習慣,試多日睇下點(抽到豹紋,咁俾今日一齊去個同事話變態XD)

舊 03-16-13, 10:19 AM   #890
地獄黑仔王

引用:
作者: jaVaj ◣ 查看文章
補充多少少,last one只係我買o個間game舖 (無錯係game舖) ,賊船+黑店都有飛機貨15算
N 年無買過書, 黑店 即係邊間? 同 賊船 唔係摺o西咩?
請問書價原來是幾多 yen? 計 15算 又有人買真係幾好搵...
舊 03-16-13, 10:21 AM   #891
地獄黑仔王

引用:
作者: Asurada 查看文章
今日試用,有啲唔習慣,試多日睇下點(抽到豹紋,咁俾今日一齊去個同事話變態XD)
無用開 smartphone, 到底有咩用? 真係防止用個 home 制 (等個制無o甘快壞)?
舊 03-16-13, 10:31 AM   #892
Asurada
機動六課的一等空尉

引用:
無用開 smartphone, 到底有咩用? 真係防止用個 home 制 (等個制無o甘快壞)?
講係咁講,唔覺得真係要保護...........

舊 03-16-13, 11:27 AM   #893
J+1
望過黎呀!!!!!!

點睇嗰條野都係冇作用架啦

引用:
N 年無買過書, 黑店 即係邊間? 同 賊船 唔係摺o西咩?
請問書價原來是幾多 yen? 計 15算 又有人買真係幾好搵...
書800羊,自已計啦
信和和聯合都仲有賊船。。。
根據之前有野送的書(如之前送z 頭像脚架) ,個價可以企得好硬

由手機版發出

此篇文章於 03-16-13 11:32 AM 被 J+1 編輯。
舊 03-16-13, 01:45 PM   #894
J+1
望過黎呀!!!!!!

引用:

更新,奇脆都有,
由手機版發出
舊 03-16-13, 01:52 PM   #895
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
一家團聚了

今次笨大咁好死? 明明全體縮水情況下, 今set好似又比足料咁, 隻Unicon ver2 同舊果隻比無縮水, 隻隻都大大件咁

引用:
800yen, 我果間書店正價計$99.1 我會員九折$89.2, 不過佢冇現貨要訂的

相薄
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-13, 03:40 PM   #896
地獄黑仔王

八掛問, Assault Kingdom 大家係唔係都入一 set (多幾個人落坑好似開心o的 )
明明已經搣甩o左, 但朋友好似想推人落坑o甘話可以原價讓隻新安洲...
舊 03-16-13, 03:42 PM   #897
地獄黑仔王

引用:
作者: 大覺屋師真 查看文章
一家團聚了

今次笨大咁好死? 明明全體縮水情況下, 今set好似又比足料咁, 隻Unicon ver2 同舊果隻比無縮水, 隻隻都大大件咁

800yen, 我果間書店正價計$99.1 我會員九折$89.2, 不過佢冇現貨要訂的

請問o的特效原本好似無? Next 12 一 set 好似無炒到特別貴, 係唔係因為來貨遲o左

日本書真係無咩平過...
舊 03-16-13, 04:22 PM   #898
J+1
望過黎呀!!!!!!

引用:
八掛問, Assault Kingdom 大家係唔係都入一 set (多幾個人落坑好似開心o的 )
明明已經搣甩o左, 但朋友好似想推人落坑o甘話可以原價讓隻新安洲...
睇你要唔要四個底坐合成的格納架。。。
由手機版發出
舊 03-16-13, 08:44 PM   #899
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
請問o的特效原本好似無? Next 12 一 set 好似無炒到特別貴, 係唔係因為來貨遲o左
d特效係笨大出嘅MG特效件嚟

相薄
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-13, 11:27 PM   #900
地獄黑仔王

引用:
點睇嗰條野都係冇作用架啦

書800羊,自已計啦
信和和聯合都仲有賊船。。。
根據之前有野送的書(如之前送z 頭像脚架) ,個價可以企得好硬

由手機版發出
而家買現貨/訂貨的話係唔係都要出旺角先集中o的? 想平平地買下敗家o野...

此篇文章於 03-22-13 12:13 AM 被 martinnitram 編輯。

論壇跳轉

現在的時間是 11:59 AM

手機版 | APP版