Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 27 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 47  ... 最後
Neo Entertainment TREND>美劇綜合討論區
traveller 11:29 AM 08-25-15
作者: Hello MiMi:
幾好睇架
Stitchers 都係good show
Stitchers ok 嗎? 我睇左第一集, 除左女主腳, 感覺唔係太啱胃口, 唔知打後係唔係好左?

另外有無人仲睇梗 Under the dome S3, 我真係頂唔順了, 將班角色性格轉晒, 行行企企又幾集...
最頂唔順搵個婆婆黎同呀Jr....
第一季第一集就同Britt Robertson有床戲, 點知宜加要食老...

我放棄了!
\ot_to/ 11:46 AM 08-25-15
Under the Dome

雖然我未睇S3, 但S2已經想放棄, 又搵兇手, 可以離開但轉頭搵方法入番去, 真係無心機睇
Hello MiMi 12:37 PM 08-25-15
作者: traveller:
Stitchers ok 嗎? 我睇左第一集, 除左女主腳, 感覺唔係太啱胃口, 唔知打後係唔係好左?

另外有無人仲睇梗 Under the dome S3, 我真係頂唔順了, 將班角色性格轉晒, 行行企企又幾集...
最頂唔順搵個婆婆黎同呀Jr....
第一季第一集就同Britt Robertson有床戲, 點知宜加要食老...

我放棄了!
我覺得stitchers 無太多伏線
伏黎伏去都係女角個background
加上輕輕鬆鬆又一集,幾好架 (同izombie 差唔多,又係輕輕鬆鬆一集)
Avelcain 09:54 AM 08-27-15

肉羊哩咖 11:19 AM 08-27-15
作者: Avelcain:
So who will be shot in the finale?! Elliot?
Sito 11:35 PM 09-03-15
Mr. Robot S1E10

睇完依然好謎
david 08:19 AM 09-04-15
UTD係越搞越爛...

EXTAND都一樣開始爛...

下個月AHS S5就勁期待!
肉羊哩咖 01:51 PM 09-04-15
作者: Sito:

睇完依然好謎
唔謎邊有第二季吖?!

不過估唔到隊冧咗個市會仲爆~~~

Angela真係慘, 個E-Corp CEO真係人渣

仲有: post-credit嗰幕好大提示~
Avelcain 09:39 PM 09-04-15
作者: 肉羊哩咖:
仲有: post-credit嗰幕好大提示~
咩提示?!
肉羊哩咖 11:34 PM 09-04-15
咩提示?!
同 Evil Corp CEO 傾謁嗰位中國人係⋯

而個 CEO 咁淡定,睇嚟下季係 「帝國反擊戰」

亂估

Tyrell死咗,佢係二五,佢一直監視Elliot,等佢發動攻擊嘅時候報寸畀E Corp,點知被殺。

Avelcain 12:17 AM 09-05-15
作者: 肉羊哩咖:
同 Evil Corp CEO 傾謁嗰位中國人係⋯

而個 CEO 咁淡定,睇嚟下季係 「帝國反擊戰」

亂估

Tyrell死咗,佢係二五,佢一直監視Elliot,等佢發動攻擊嘅時候報寸畀E Corp,點知被殺。
果個中國人? 佢係WHITE ROSE.. , 同ELLIOT講野個時扮女人....

CEO 咁淡定睇黎E CORP被HACK係佢計劃之中...
肉羊哩咖 01:12 AM 09-05-15
果個中國人? 佢係WHITE ROSE.. , 同ELLIOT講野個時扮女人....

CEO 咁淡定睇黎E CORP被HACK係佢計劃之中...
咁你知就無嘢需要補充~
王小虎 12:49 PM 09-05-15
AoS season 3 sneak peek

王小虎 12:53 PM 09-05-15
Arrow season 4 trailer

Dangerous-boy 03:53 PM 09-05-15
作者: 王小虎:
Arrow season 4 trailer
細妹復活?原子俠這季退場?
Avelcain 08:55 PM 09-05-15
作者: Dangerous-boy:
過左去Lot?
\ot_to/ 09:36 PM 09-05-15
佢兩個會主演Legend of Tomorrow丫嘛, 頭幾集Arrow及Flash舖LOT劇情 (我都係唔繼續劇透了, 雖然上網都搵到 )
神龍 01:41 AM 09-08-15
準cto可以睇到主角老豆, 準cto老婆見到主角個樣又咁怪, 準cto同主角又係同一個人?

王小虎 03:06 AM 09-08-15
作者: 神龍:
準cto可以睇到主角老豆, 準cto老婆見到主角個樣又咁怪, 準cto同主角又係同一個人?
.
應該唔會咁編,始終兩個身份太極端的人係同一個人的話,身邊的人會覺得好奇怪吧。Tyrell可以見到主角老豆,係因為佢老豆已經唔係主角單純的幻聽幻視,而係人格分裂的一個人格。人格分裂有時係可以人格之間互相對話,有時人格會完全主宰,而其他人格會唔知道自己做過咩。所以老豆點同Tyrell合作,主角一直蒙在鼓裡。

肉羊哩咖 08:31 AM 09-09-15
.
應該唔會咁編,始終兩個身份太極端的人係同一個人的話,身邊的人會覺得好奇怪吧。Tyrell可以見到主角老豆,係因為佢老豆已經唔係主角單純的幻聽幻視,而係人格分裂的一個人格。人格分裂有時係可以人格之間互相對話,有時人格會完全主宰,而其他人格會唔知道自己做過咩。所以老豆點同Tyrell合作,主角一直蒙在鼓裡。
...

最重要係Tyrell老婆連仔都生埋, 如果係同Elliot同一個人, 無理由扮唔識仲要去套料。仲有, 好多E記高層實老早認得佢,亦唔會要Tyrell派人跟佢--Vimeo段片(上咗網可以睇), 好可能咁嚟

另一樣嘢係: Elliot連自己個妹都可以唔記得, 佢係Mr. Robot身份時候做咗好多嘢變返Elliot就忘記, 所以佢後尾混亂到要問返我哋觀眾~

Avelcain 02:55 PM 09-11-15
http://www.tvfanatic.com/slideshows/...bot-rules-all/

True detective , worst show worst finale
王小虎 11:32 PM 09-11-15
11/20

Eking 12:34 AM 09-12-15
我見到john constantine?
\ot_to/ 01:30 AM 09-12-15
11/20
依家先睇Daredevil, 真係幾好睇, 希望呢套都好睇啦
Hello MiMi 09:35 AM 09-16-15
作者: Eking:
我見到john constantine?
只在arrow 第四季第四集出場幫sara lance 復活
sara 隨後會在 the lengend of tomorrow 擔正。
第一 ... 27 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 47  ... 最後

返回主題版面