Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 03-25-14, 09:07 AM   #626
(=v=)b
God of Gamer
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

Mentalist~S6~15

依2集係為左捉兩公婆入FBI~?

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-14, 08:40 PM   #627
cancerman
Game Master

註冊日期: Apr 2002
Lightbulb

引用:
作者: JMi 查看文章
好老婆 今集好絕
雖然套劇我一向唔喜歡某個走向
但都唔係咁樣搞呀嘛...

有追開的 今集必睇
勁,咁狠手

舊 03-25-14, 09:08 PM   #628
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-14, 10:51 PM   #629
BRA武藏
Game Master

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: cancerman 查看文章
勁,咁狠手
上集好老婆寫講辭時係咁回憶,我仲嫌煩,覺得2人的關係要搞到幾時……

今集good job
BRA武藏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-14, 11:57 PM   #630
cancerman
Game Master

Lightbulb

似乎佢地d保密功夫做得幾好,
如果之前有消息走漏就會大打折扣啦。

Spoiler

舊 03-26-14, 11:36 AM   #631
hap3afrien
Game Master

註冊日期: Dec 2005
Wii U IDfung_Lam90
3DS Friend Code0259 0644 3586
引用:
作者: (=v=)b 查看文章
Mentalist~S6~15

依2集係為左捉兩公婆入FBI~?
佢地最後一集了
雖然好心痛, 但點都好過集集插flag

舊 03-26-14, 02:05 PM   #632
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

引用:
作者: hap3afrien 查看文章
佢地最後一集了
雖然好心痛, 但點都好過集集插flag
我唔覺得係最後喎~似會入埋隊~如果重有S7既話~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-14, 01:26 AM   #633
Sito
Ultimate Gamer
人修羅

註冊日期: Mar 2011
終於睇完True Detective,唔需任何特別的扭橋,扎扎實實講一個追兇故事,編導演都是一流
Sito 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-14, 01:52 AM   #634
\ot_to/

註冊日期: Jan 2007
PSN  IDotto_yeung
引用:
作者: Sito 查看文章
終於睇完True Detective,唔需任何特別的扭橋,扎扎實實講一個追兇故事,編導演都是一流
認同, 尤其係mattew d演技真係好得
\ot_to/ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-30-14, 10:10 PM   #635
\ot_to/

睇完Almost Human, 如果有22集, 劇情進度仲會接受到, 但13集, 得2集係同主線有關係, 其餘都係查案, 以為season finale會講番主線啦, 點知...
舊 03-31-14, 09:11 PM   #636
cancerman
Game Master

Lightbulb

The Good Wife S5E16

不枉我咁尊敬Diane,
咁樣對佢個大客,
難得David Lee都撐佢。

舊 04-01-14, 03:10 PM   #637
BRA武藏
Game Master

引用:
作者: \ot_to/ 查看文章
睇完Almost Human, 如果有22集, 劇情進度仲會接受到, 但13集, 得2集係同主線有關係, 其餘都係查案, 以為season finale會講番主線啦, 點知...
吓,原來之前果集已經係season finale?
睇完完全唔覺
舊 04-01-14, 03:10 PM   #638
BRA武藏
Game Master

引用:
The Good Wife S5E16

不枉我咁尊敬Diane,
咁樣對佢個大客,
難得David Lee都撐佢。
今集非常虐心
舊 04-01-14, 11:33 PM   #639
\ot_to/

引用:
作者: BRA武藏 查看文章
吓,原來之前果集已經係season finale?
睇完完全唔覺
因為一D finale感覺都無
舊 04-01-14, 11:37 PM   #640
JMi

註冊日期: Feb 2011
引用:
作者: BRA武藏 查看文章
今集非常虐心
睇完剩係覺得eli gold演講果度太爆笑...

同埋cary超霸氣
JMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-02-14, 12:07 AM   #641
cancerman
Game Master

Lightbulb

引用:
作者: JMi 查看文章
睇完剩係覺得eli gold演講果度太爆笑...
其實Will既死冇理由影響到佢咁緊要......
調轉死個o個係Peter就有可能。

舊 04-02-14, 03:12 AM   #642
BRA武藏
Game Master

剛剛第一次睇 Snakes on a Plane
原來係好老婆做女主角 XD
舊 04-02-14, 10:31 AM   #643
肉羊哩咖
griffin611

註冊日期: May 2008
PoI S3E18呢集好鬼多金句, Fusco無咗HR條線之後變咗丑角~

PoI S3E18
用嗅覺呢招好醒~ 點解Geer唔順手「隊冧」埋Root呢?

舊 04-02-14, 02:06 PM   #644
PiroPiro
Crazy Gamer
變種哈士奇

註冊日期: Aug 2003
XBox Live Gamertagpirotase
引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章
PoI S3E18呢集好鬼多金句, Fusco無咗HR條線之後變咗丑角~

PoI S3E18
用嗅覺呢招好醒~ 點解Geer唔順手「隊冧」埋Root呢?
原因....
仲有利用價值, 佢現在應該係唯一有 Machine 既直接 contact 既人, 而且又係天才 Hacker (不過自從 Machine 上身後...就已經冇再 hack 過任何野 )

另外雖然話第二個 Machine 係好強大...但係暫時未必會勁過第一部...因為第一部有左咁耐 同有自我學習功能 .... 最好既做法係等第二部學埋第一部既野 ...而 Root 就係個 Interface

當然全部野都係我估架 ja~~~
PiroPiro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-02-14, 02:21 PM   #645
肉羊哩咖
griffin611

引用:
作者: PiroPiro 查看文章
原因....
仲有利用價值, 佢現在應該係唯一有 Machine 既直接 contact 既人, 而且又係天才 Hacker (不過自從 Machine 上身後...就已經冇再 hack 過任何野 )

另外雖然話第二個 Machine 係好強大...但係暫時未必會勁過第一部...因為第一部有左咁耐 同有自我學習功能 .... 最好既做法係等第二部學埋第一部既野 ...而 Root 就係個 Interface

當然全部野都係我估架 ja~~~
有道理, 不過佢肯受利用先喇~ 如監粗用佢嚟:

???
搵Machine呢嚮邊,

之前又唔係未衰過, 所以在下仲估緊

舊 04-03-14, 01:56 AM   #646
Sito
人修羅

註冊日期: Mar 2011
PoI S3E19
係咪有bug?唔係話機器已經獨立自主,點解政府可以關閉程序?
Sito 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-03-14, 09:22 AM   #647
肉羊哩咖
griffin611

唔好意思跳嚟睇~

回帶 PoI S3E17 Root Path

Root講過當另一部機一起動, 頭4件要被埋單嘅, 佢係其中一件, 睇翻E18佢係咪啫係靠嚇先?

17集真係好正

舊 04-04-14, 11:26 AM   #648
肉羊哩咖
griffin611

引用:
作者: Sito 查看文章
PoI S3E19
係咪有bug?唔係話機器已經獨立自主,點解政府可以關閉程序?
是旦估

Programme亦可以解做項目, 就推就係Northern Lights。 S2E16(重睇咗N次)成集係咁講嘅programme, 就係呢樣。 Northern Lights係國防部一個反恐項目, 個阿頭叫Control, 下面班做嘢嘅叫ISA(Shaw以前都係), 有個大打雜嘅Special Counsel, 為咗掩飾The Machine存在, 放料嗰部份叫Research...

今集Vigillent公開咗Northern Lights嘅存在(不過佢哋仲未知The Machine呢個神嘅存在), 正如S2E16講, Northern Lights係見光死, 所以要焗住「摺埋」, 但之後見The Machine仲行緊, 不過可能要同DoD網絡斷纜(詳情未知), 所以The Machine一知出事就急call Root做嘢。

另外, Control條氣勁唔順, 之後一定大有文章。

如果The Machine係神, 咁Root就係佢個Avatar。

舊 04-05-14, 10:07 PM   #649
cancerman
Game Master

Lightbulb

呢集同兩部遊戲機賣廣告咁XD

舊 04-05-14, 11:22 PM   #650
肉羊哩咖
griffin611

引用:
呢集同兩部遊戲機賣廣告咁XD
最後返翻去舊牛油度,拍哂手掌!

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 11:56 PM

手機版 | APP版