Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16  ... 最後
電影版>平、靚、正、新、舊...影碟情報站 (歡迎報料!)
布甸 11:32 PM 03-13-08
作者: wing:
有時要細心找.... 好似我見間間賣inside man都係3x, 最後在其中一間的碟櫃一角找到一盒殘盒新貨18
呢齣戲.... 可能係我唔識欣賞啦.... 我真係覺得麻麻
>>>>>劉伯<<<<< 12:07 AM 03-14-08
有時要細心找.... 好似我見間間賣inside man都係3x, 最後在其中一間的碟櫃一角找到一盒殘盒新貨18
作者: 布甸:
係地庫角落頭位, 今日o岩o岩入左
聽日補相
我跟它沒緣份呀
delta 03:14 AM 03-14-08
見大家買既多數都係西片,
其實有無日本片ga?
好想買番岩井俊二既DVD呢~
過兩日出去睇下有無其他戲先~
DevilElvis 10:15 AM 03-14-08
有3碟版king kong, 38......... 比戲院版加左13分鐘.

如果未買雙碟版king kong, 依家係時候出手了.
唔係呀嘛..........玩野嘛,13分鐘多左D咩睇??
HFK 10:25 AM 03-14-08
作者: DevilElvis:
開隻死筆昅昅D質素先~

廢事買左得個儲字~
wing 10:34 AM 03-14-08
作者: DevilElvis:
上網查番, 多左一d怪獸同動作場面, 例如在激流中有食人魚

而且d bonus materials 都多左好多.

http://www.dvdverdict.com/reviews/ki...2005deluxe.php
wing 10:35 AM 03-14-08
作者: HFK:
開隻死筆昅昅D質素先~

廢事買左得個儲字~
日版DVD, 當然唔及hd-dvd同br, 但一定唔會差過3區
布甸 11:16 AM 03-14-08
補返張相先

好抵

個袋好靚

HFK 11:24 AM 03-14-08
作者: 布甸:
補返張相先

好抵

個袋好靚
當NDSL /PSP套
mihimaru GT 04:13 PM 03-14-08
我都買左啦~套dn好平~
不過最正係搵到最近幾隻album,幾十蚊仲要唔係見本
wing 04:22 PM 03-14-08
不過d舖開始唔老實了, 將d唔係初回版標做初回版.

以前真係初回果時又唔見佢地話係初回woo
W!LL 05:19 PM 03-14-08
今日見到有龍卷風暴 $28
wing 05:23 PM 03-14-08
作者: W!LL:
今日見到有龍卷風暴 $28
之前18 ja woo....

重有咩新貨?
W!LL 06:36 PM 03-14-08
之前18 ja woo....

重有咩新貨?
擺明貴到無朋友, 套戲又睇過n次....
暫時冇乜新野
期待有F4...
delta 06:37 PM 03-14-08
下午落左信和行左轉,得好少日本片,
套dn真係勁多貨,間間都起碼10幾隻現貨係舖~
HFK 07:27 PM 03-14-08
作者: delta:
下午落左信和行左轉,得好少日本片,
套dn真係勁多貨,間間都起碼10幾隻現貨係舖~
15/4
4.25$一隻 DVDR格都差唔多
com1010hkjp 09:23 PM 03-14-08
DN真係間間都有

真係要買返隻看門口
Rance 09:52 PM 03-14-08
作者: mihimaru GT:
我都買左啦~套dn好平~
不過最正係搵到最近幾隻album,幾十蚊仲要唔係見本
我都係拿住隻dn睇下有咩cd...咁o岩見到zard隻golden best $98即掃
JACKY 12:40 AM 03-16-08
今日卒之抵唔住誘惑買左隻DN
_張學良_ 07:23 PM 03-16-08
http://www.mobile01.com/topicdetail....9&last=3586823

動物之森吊飾幾靚,但貴左D..
>>>>>劉伯<<<<< 07:47 PM 03-16-08
作者: Rance:
我都係拿住隻dn睇下有咩cd...咁o岩見到zard隻golden best $98即掃
15皮
買黎擺吓都值啦
Rance 10:02 PM 03-16-08
作者: lauchai:
15皮
買黎擺吓都值啦
入隻cd個海砂封面絕對值$15
DevilElvis 11:38 PM 03-16-08
作者: Rance:
入隻cd個海砂封面絕對值$15
無錯,女王實在太正
柴崎幸 01:15 AM 03-17-08
除左大量既外語片賣得好平外,間唔中都有D幾特別既日本電影賣,價錢都唔太貴。
呢一星期行過,買左以下DVD:
1. サクラ大戦す.み.れ.神崎すみれ引退記念
2. TRICK新作スペシャル (仲間由紀恵、阿部寬、生瀨勝久等)
3. 涙そうそう -この愛に生きて- (黑木瞳、上戸彩等)
以上三隻全新都係 $68,個人覺得幾抵。
delta 01:54 AM 03-17-08
作者: 柴崎幸:
除左大量既外語片賣得好平外,間唔中都有D幾特別既日本電影賣,價錢都唔太貴。
呢一星期行過,買左以下DVD:
1. サクラ大戦す.み.れ.神崎すみれ引退記念
2. TRICK新作スペシャル (仲間由紀恵、阿部寬、生瀨勝久等)
3. 涙そうそう -この愛に生きて- (黑木瞳、上戸彩等)
以上三隻全新都係 $68,個人覺得幾抵。
可唔可以講邊間有TRICK新作スペシャルar?
上星期五去個陣見唔到有lee隻DVD,
不過真係得太少日本電影了,
見得最多都係DN同大奧~
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16  ... 最後

返回主題版面