Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 電影版

主題工具 顯示模式
舊 03-13-08, 11:32 PM   #126
布甸
Game Master
遊民一族

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDarashi-ck
XBox Live Gamertagarashick360
引用:
作者: wing 查看文章
有時要細心找.... 好似我見間間賣inside man都係3x, 最後在其中一間的碟櫃一角找到一盒殘盒新貨18
呢齣戲.... 可能係我唔識欣賞啦.... 我真係覺得麻麻

舊 03-14-08, 12:07 AM   #127
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
有時要細心找.... 好似我見間間賣inside man都係3x, 最後在其中一間的碟櫃一角找到一盒殘盒新貨18
引用:
作者: 布甸 查看文章
係地庫角落頭位, 今日o岩o岩入左
聽日補相
我跟它沒緣份呀

舊 03-14-08, 03:14 AM   #128
delta
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
見大家買既多數都係西片,
其實有無日本片ga?
好想買番岩井俊二既DVD呢~
過兩日出去睇下有無其他戲先~

「きっとこの世界の共通言語は,英語じゃなくて笑顔だと思う」

高橋優 / 福笑い
delta 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-08, 10:15 AM   #129
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
有3碟版king kong, 38......... 比戲院版加左13分鐘.

如果未買雙碟版king kong, 依家係時候出手了.
唔係呀嘛..........玩野嘛,13分鐘多左D咩睇??

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-08, 10:25 AM   #130
HFK
Banned

註冊日期: Dec 2007
引用:
作者: DevilElvis 查看文章
開隻死筆昅昅D質素先~

廢事買左得個儲字~
HFK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-08, 10:34 AM   #131
wing
God of Gamer
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: DevilElvis 查看文章
上網查番, 多左一d怪獸同動作場面, 例如在激流中有食人魚

而且d bonus materials 都多左好多.

http://www.dvdverdict.com/reviews/ki...2005deluxe.php
wing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-08, 10:35 AM   #132
wing
格鬥低手

引用:
作者: HFK 查看文章
開隻死筆昅昅D質素先~

廢事買左得個儲字~
日版DVD, 當然唔及hd-dvd同br, 但一定唔會差過3區
舊 03-14-08, 11:16 AM   #133
布甸
Game Master
遊民一族

PSN  IDarashi-ck
XBox Live Gamertagarashick360
補返張相先

好抵

個袋好靚

舊 03-14-08, 11:24 AM   #134
HFK
Banned

引用:
作者: 布甸 查看文章
補返張相先

好抵

個袋好靚
當NDSL /PSP套
舊 03-14-08, 04:13 PM   #135
mihimaru GT
Ultimate Gamer

註冊日期: Sep 2006
PSN  IDSEAMO
我都買左啦~套dn好平~
不過最正係搵到最近幾隻album,幾十蚊仲要唔係見本

多謝上天賜我一幅咁樣衰既面孔,我會好好利用佢影響市容
mihimaru GT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-08, 04:22 PM   #136
wing
格鬥低手

不過d舖開始唔老實了, 將d唔係初回版標做初回版.

以前真係初回果時又唔見佢地話係初回woo
舊 03-14-08, 05:19 PM   #137
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
今日見到有龍卷風暴 $28

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-08, 05:23 PM   #138
wing
格鬥低手

引用:
作者: W!LL 查看文章
今日見到有龍卷風暴 $28
之前18 ja woo....

重有咩新貨?
舊 03-14-08, 06:36 PM   #139
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
引用:
之前18 ja woo....

重有咩新貨?
擺明貴到無朋友, 套戲又睇過n次....
暫時冇乜新野
期待有F4...

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-08, 06:37 PM   #140
delta
Crazy Gamer

下午落左信和行左轉,得好少日本片,
套dn真係勁多貨,間間都起碼10幾隻現貨係舖~

高橋優 / 福笑い
舊 03-14-08, 07:27 PM   #141
HFK
Banned

引用:
作者: delta 查看文章
下午落左信和行左轉,得好少日本片,
套dn真係勁多貨,間間都起碼10幾隻現貨係舖~
15/4
4.25$一隻 DVDR格都差唔多
舊 03-14-08, 09:23 PM   #142
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
DN真係間間都有

真係要買返隻看門口

舊 03-14-08, 09:52 PM   #143
Rance
The One
ガハハ

PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
引用:
作者: mihimaru GT 查看文章
我都買左啦~套dn好平~
不過最正係搵到最近幾隻album,幾十蚊仲要唔係見本
我都係拿住隻dn睇下有咩cd...咁o岩見到zard隻golden best $98即掃

舊 03-16-08, 12:40 AM   #144
JACKY
Moderator

XBox Live Gamertagkeijackyhk
今日卒之抵唔住誘惑買左隻DN

舊 03-16-08, 07:23 PM   #145
_張學良_
Game Master
良少

註冊日期: Jan 2006
PSN  IDrijienriya
http://www.mobile01.com/topicdetail....9&last=3586823

動物之森吊飾幾靚,但貴左D..

舊 03-16-08, 07:47 PM   #146
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
作者: Rance 查看文章
我都係拿住隻dn睇下有咩cd...咁o岩見到zard隻golden best $98即掃
15皮
買黎擺吓都值啦

舊 03-16-08, 10:02 PM   #147
Rance
The One
ガハハ

PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
引用:
作者: lauchai 查看文章
15皮
買黎擺吓都值啦
入隻cd個海砂封面絕對值$15

舊 03-16-08, 11:38 PM   #148
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
作者: Rance 查看文章
入隻cd個海砂封面絕對值$15
無錯,女王實在太正

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-17-08, 01:15 AM   #149
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

註冊日期: Jun 2002
除左大量既外語片賣得好平外,間唔中都有D幾特別既日本電影賣,價錢都唔太貴。
呢一星期行過,買左以下DVD:
1. サクラ大戦す.み.れ.神崎すみれ引退記念
2. TRICK新作スペシャル (仲間由紀恵、阿部寬、生瀨勝久等)
3. 涙そうそう -この愛に生きて- (黑木瞳、上戸彩等)
以上三隻全新都係 $68,個人覺得幾抵。

28/12/2008:華東之旅:杭州、烏鎮、蘇州、無錫、上海。
9/8/2009:首爾之旅:雪嶽山、驪州、南山、新村梨花女子大學、明洞、南大門。
1/8/2010:北海道之旅:札幌、大通、すすきの、富良野、中富良野、上富良野、美馬牛、美瑛、函館、五稜郭。
31/7/2011:歐洲之旅:英國倫敦、意大利羅馬、梵蒂岡、佛羅倫斯、威尼斯、米蘭、瑞士琉森、德國海德堡、法蘭克福、科隆、荷蘭阿姆斯特丹、華倫丹、比利時布魯塞爾、布魯日、法國巴黎。
柴崎幸 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-17-08, 01:54 AM   #150
delta
Crazy Gamer

引用:
作者: 柴崎幸 查看文章
除左大量既外語片賣得好平外,間唔中都有D幾特別既日本電影賣,價錢都唔太貴。
呢一星期行過,買左以下DVD:
1. サクラ大戦す.み.れ.神崎すみれ引退記念
2. TRICK新作スペシャル (仲間由紀恵、阿部寬、生瀨勝久等)
3. 涙そうそう -この愛に生きて- (黑木瞳、上戸彩等)
以上三隻全新都係 $68,個人覺得幾抵。
可唔可以講邊間有TRICK新作スペシャルar?
上星期五去個陣見唔到有lee隻DVD,
不過真係得太少日本電影了,
見得最多都係DN同大奧~

高橋優 / 福笑い

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 09:20 PM

手機版 | APP版