Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
攻略及心得交流區>當日的期望,今日的誓言 **Final Fantasy VII リメイク 攻略區**
darkvolver 09:00 AM 04-06-20
大家請報價及孰論

入手地點﹕
時間﹕
價錢﹕
darkvolver 09:01 AM 04-06-20
備用 2
DC 97 08:50 AM 04-10-20
支線任務:查德利報告
我裝左粒洞察石落劍到,要點先用到做到呢個副任??
jeffyen83 11:35 AM 04-10-20
作者: DC 97:
支線任務:查德利報告
我裝左粒洞察石落劍到,要點先用到做到呢個副任??
打一下隻怪,跟住用技能用洞察(按o放絕果到揀)
一定要打一下先,唔係會洞察唔到d黃字弱點
呢個任係keep住做,做得多佢就多d魔晶石賣比你

我成日打得爽得濟,唔記得用洞察。。。
DC 97 12:54 PM 04-10-20
作者: jeffyen83:
打一下隻怪,跟住用技能用洞察(按o放絕果到揀)
一定要打一下先,唔係會洞察唔到d黃字弱點
呢個任係keep住做,做得多佢就多d魔晶石賣比你

我成日打得爽得濟,唔記得用洞察。。。
佢收得勁埋~我睇YT先知點揾
darkvolver 01:49 PM 04-10-20
打擊手感很好.......個系統駁招不錯。
DC 97 03:32 PM 04-10-20
係1邊個位儲LV好?
darkvolver 03:40 PM 04-10-20
半open world都不錯..打擊感不錯..神remake確認...
==========================================

另外,衝斬幾勁...大家要先拿...

神羅都幾大.......野村真係用左很多心力製作。

Tifa幾勁........
darkvolver 09:36 PM 04-10-20
電單車幾有氣氛.....
darkvolver 01:36 PM 04-11-20
以下為影片,大家可以參考﹕
https://www.youtube.com/watch?v=a1DH5YlTprc&t=3s
雷火武 01:00 PM 04-15-20
點樣玩完電單車後可以比Jessie 讚
Marco 04:15 PM 04-15-20
作者: 雷火武:
點樣玩完電單車後可以比Jessie 讚
電單車戰完成後 HP 至少要剩下 80%
anyone 04:55 PM 04-15-20
應該係要85%以上?
雷火武 10:15 PM 04-15-20
第7章仲選哂M箱
都無乜料到
早知掉哂佢手指砲配件好過
darkvolver 09:19 AM 04-17-20
琴日卡關在雙子boss..........紅毛及光頭佬,其實要如何打?
anyone 08:04 PM 04-17-20
慢慢打counter 弱點
仲有追你咪換人loop
ShinDou 02:53 PM 04-18-20
RENO D 1閃招可以用雲生JUST擋果招自動反擊黎打,好易打到佢HEAT疾左,普通轉勇猛MODE果下好似都有JUST擋判定

黑超D招就擋唔到,1係用黑鬼射,1係就TIFA好似MONHUNT渣雙刀咁打,貼身係咁口係咁碌
anyone 07:36 PM 04-18-20
同埋物攻會比佢counter
但係魔法仲打得痛佢
darkvolver 09:13 PM 04-18-20
大家盡可能先拿步行珠,解左佢會有升AP專用藍珠。

返回主題版面