Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-12-14, 03:31 AM   #351
gsw
God of Gamer
らんらんる

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code2981 6141 9325
PSN  IDGODSCORPIONJP
引用:
作者: digiharuka 查看文章
昨晚"砌"了幾個鐘到100萬才訓, 起身打多一轉(剛好2倍)去到102.8, 18xx位 (2000位是102.4左右, 5000位 36.4)
然後查看30000位是沒有人, 大概河會打的大概只有20000人... 還可以吧

可以訓得舒服了
2邊唔細衝真係訓得舒服

2009年11月17日2:01AM
2010年9月30日14:04PM
2012年2月29日10:55PM
gsw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-14, 11:01 AM   #352
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
作者: gsw 查看文章
2邊唔細衝真係訓得舒服
其實有兩張SSR既應該可以輕輕鬆鬆2百萬。

舊 11-12-14, 01:54 PM   #353
digiharuka

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
那有咁好rp自抽2SSR

14-20號打 ゴーレム
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-14, 02:04 PM   #354
神人ではない!新人だ

引用:
那有咁好rp自抽2SSR

14-20號打 ゴーレム
在下都只係中一張SSR
其餘既都係冇關係既SR/R…
冇化成戒既SR
面具
森林王
恋するお嬢様ベルナデット
復讐者クラリス

世嘉好明顯想同在下講「你係好好人,不過一隻+200%夠你用架嘞」
今次好多人都育成唔切…

舊 11-12-14, 08:18 PM   #355
gsw
らんらんる

引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
到而家都仲係中過黑白熊咁大把(仲要冇完突)

舊 11-13-14, 06:02 PM   #356
KA版柯柏文
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2006
引用:
佢意思是想輕輕鬆鬆2百萬是要抽中兩張倍角SSR
KA版柯柏文 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-13-14, 07:43 PM   #357
digiharuka

引用:
你這邊的抽蛋運又真係超差

我通常抽中好野就停手, 因感覺不會好野連續給你送出
====
副議長, 黑白熊, 自由 一大堆角有排升爆
舊 11-13-14, 07:45 PM   #358
izumo

PSN  IDizumo000
引用:

====
日記女真係食極都唔郁 痴線嫁
izumo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-13-14, 07:51 PM   #359
神人ではない!新人だ

引用:
作者: izumo 查看文章
日記女真係食極都唔郁 痴線嫁
當初好天真諗住用佢做補血主力,結果3、4個僧侶日先煲到60,跟住兩個僧侶日就俾MF追過咗

舊 11-13-14, 08:55 PM   #360
gsw
らんらんる

引用:

====
咁課金王課金埋都唔見好好既,但用免費卷都抽到6星既時候...

我真係比唔落錢比sega,免費連甜頭都唔比人,你叫我點支持.

舊 11-13-14, 10:27 PM   #361
izumo

引用:
咁課金王課金埋都唔見好好既,但用免費卷都抽到6星既時候...

我真係比唔落錢比sega,免費連甜頭都唔比人,你叫我點支持.
其實V已經易玩過手機版1.0好多
雖然次序出到亂晒
舊 11-13-14, 10:30 PM   #362
gsw
らんらんる

引用:
其實V已經易玩過手機版1.0好多
雖然次序出到亂晒
玩我都覺得易玩

但要我課真係比唔落手,有咩理由咁多卷一張SSR都唔比我.

舊 11-13-14, 11:37 PM   #363
izumo

引用:
玩我都覺得易玩

面黑就換住戒角等2.0啦
舊 11-14-14, 12:20 AM   #364
KA版柯柏文
Crazy Gamer

引用:
玩我都覺得易玩

手機第一章時試過兩次4X抽 一張SSR, 一次3X抽0 SSR, 前後用左4K左右, 所以不覺奇怪

去到第二章, 0課金抽左過10張酒場SSR, 所以CCV要抽一定留活動時7%,

呢次為一嘗突爆副議長, 破介用左20張卷, 出左1張SSR...現在只剩37次抽, 閃軌唔該快D開始....
舊 11-14-14, 12:23 AM   #365
KA版柯柏文
Crazy Gamer

引用:

====
如果7%時, 中五星一定要追, 出連金機會非常大, 第二部我試過4次8-10抽2SSR,

3抽3星就一定要縮, 千其唔好鬥氣, 這是我自己血的經歷
舊 11-14-14, 01:33 AM   #366
gsw
らんらんる

引用:
作者: KA版柯柏文 查看文章
手機第一章時試過兩次4X抽 一張SSR, 一次3X抽0 SSR, 前後用左4K左右, 所以不覺奇怪

去到第二章, 0課金抽左過10張酒場SSR, 所以CCV要抽一定留活動時7%,

呢次為一嘗突爆副議長, 破介用左20張卷, 出左1張SSR...現在只剩37次抽, 閃軌唔該快D開始....
我係過玩2隻課金,擴散性同CCV.
聽完後.....原來係我拎2隻彌比較係有問題;;;;;;

而家唯有留起D卷等7%先再博

舊 11-14-14, 09:20 AM   #367
神人ではない!新人だ

引用:

3.5果D中過強運、護り手同姫剣豪之後就冇再中過SSR…

舊 11-14-14, 12:36 PM   #368
KA版柯柏文
Crazy Gamer

引用:

你同我一樣, 擴散性手機版玩左一年,課左7舊左右, 大部份是買水衝排名, 抽卡只抽活動首抽100YEN餘興果D, 佢D 卡唔突爆, 性能只能用兩星期, 非常搵丁,幾個月前終於棄左坑, 最近番去望下, 我的12張突爆MR打二百萬血已經變左搞笑, 現在想打裡秘境要打過千萬.....

台版MA玩左一陣就停, 然後登入儲埋100張卷, 佢MR卡開波全100抽, 0MR!!!! 即時鏟GAME

所以CC真唔算黑心, 留石留卷打活動, 打左一隻勁可以用一年半載, 聖女,樂隊系列零突都已經可長用

當然課長可以不理, 想突邊隻就突啦
舊 11-14-14, 07:49 PM   #369
digiharuka

引用:
你同我一樣, 擴散性手機版玩左一年,課左7舊左右, 大部份是買水衝排名, 抽卡只抽活動首抽100YEN餘興果D, 佢D 卡唔突爆, 性能只能用兩星期, 非常搵丁,幾個月前終於棄左坑, 最近番去望下, 我的12張突爆MR打二百萬血已經變左搞笑, 現在想打裡秘境要打過千萬.....
台版MA玩左一陣就停, 然後登入儲埋100張卷, 佢MR卡開波全100抽, 0MR!!!! 即時鏟GAME
所以CC真唔算黑心, 留石留卷打活動, 打左一隻勁可以用一年半載, 聖女,樂隊系列零突都已經可長用
[OT] 咁V版到現時仲還算平衡[/OT]

下星期一セガなま送3粒石
舊 11-14-14, 08:15 PM   #370
izumo

引用:
[OT] 咁V版到現時仲還算平衡[/OT]

下星期一セガなま送3粒石
V版除左時空錯亂其實冇咩野 送禮仲好大方添

唯一真係要吐下佢亂到咁 ... 你聽日開神QUEST 王都遊擊戰俾我打
我冇佐助聖女都打唔贏啦
舊 11-14-14, 08:51 PM   #371
gsw
らんらんる

引用:

我冇玩手機,又係直接v版算數.

都課左幾k抽卡,最多都係同一張6星分開中抽4次,未試過突齊,
岩岩課無耐後psv版重開6星換因子到而家,
10000因子就換1張限突肥,所以抽番彌唔岩用同活動獎品我而家都可以突爆一堆,
玩下每月尾既pvp event,雖然係唔入流始終重課個班雙圍最少係破70萬...
講起卷,ma琴日求其扭張都中閃6星,雖然冇用...

當ccv唔黑心,但點講我都真係冇運...

舊 11-14-14, 10:44 PM   #372
izumo

引用:
我冇玩手機,又係直接v版算數.

都課左幾k抽卡,最多都係同一張6星分開中抽4次,未試過突齊,
岩岩課無耐後psv版重開6星換因子到而家,
10000因子就換1張限突肥,所以抽番彌唔岩用同活動獎品我而家都可以突爆一堆,
玩下每月尾既pvp event,雖然係唔入流始終重課個班雙圍最少係破70萬...
講起卷,ma琴日求其扭張都中閃6星,雖然冇用...

當ccv唔黑心,但點講我都真係冇運...
運呢D 等遲D先知
第一隻實用魔神 牢獄都未開波
而家都仲係養兵日子
舊 11-14-14, 11:15 PM   #373
KA版柯柏文
Crazy Gamer

引用:
運呢D 等遲D先知
第一隻實用魔神 牢獄都未開波
而家都仲係養兵日子
牢獄我手機日版二突LV70, 第二部都仲可以一戰, OP到CCV唔敢放出來

台版hea玩反而lv80突爆左, 日版我都從未有戰魔神可以突爆, 吹漲
舊 11-16-14, 08:45 PM   #374
izumo

魔法改造ゴーレム 個任務exp 比手機版高左唔少
如果搏緊cost/fd list的朋友 可以燒少少果去掟下
舊 11-17-14, 04:36 PM   #375
神人ではない!新人だ

新勢力EVENT
http://chroniclev.sega-net.com/game/..._67901631.html

論壇跳轉

現在的時間是 01:27 AM

手機版 | APP版