Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-22-11, 12:27 PM   #276
stevenfan
Ultimate Gamer
貧窮神附身

註冊日期: Jan 2007
引用:
作者: Bandit-Anji 查看文章
但樓上都話跌書啦
港漫文戲多d = 趕客
文戲多係好
但功夫條橋真係出左問題.......
好像真係想文戲多
都係要從書裝入手
可惜潮華版已死

此篇文章於 03-22-11 12:31 PM 被 stevenfan 編輯。
stevenfan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-11, 11:24 PM   #277
marspeople
God of Gamer
蒙面超人黑

註冊日期: Jan 2002
XBox Live Gamertagmarspeople
秦始皇 = 秋哥

睇到個廣告...

覺得佢仲影印道過月巴

有冇勇者買左$88絕地

$68我都可能仲會做勇者....

$88我真係唔夠勇氣

本書講乜嫁...

一瞬千撃抜山蓋世 鬼哭啾啾故豪鬼成
marspeople 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-11, 11:50 PM   #278
半人馬-RigiL-
Game Master

註冊日期: Jun 2007
功夫近兩期好好睇
半人馬-RigiL- 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-11, 02:19 AM   #279
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
作者: marspeople 查看文章
秦始皇 = 秋哥

睇到個廣告...

覺得佢仲影印道過月巴

有冇勇者買左$88絕地

$68我都可能仲會做勇者....

$88我真係唔夠勇氣

本書講乜嫁...
內容, newsgroup 有人有講....

但 $88, 真係死士都未必買得落手
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-11, 02:30 AM   #280
唔好記住我
嗚~~

註冊日期: Feb 2003
咩黎架...$88個本
有冇人可以話我知....
唔好記住我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-11, 11:17 AM   #281
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
$88.肥仔走西隧貴價政策?

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-11, 12:08 PM   #282
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
60頁新稿(用影印道)
100頁舊稿(直出)
咁就收88

本古代秋哥又乜料

PAD: 229 362 054

此篇文章於 03-23-11 12:10 PM 被 凍檸茶 編輯。
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-11, 01:02 PM   #283
FREDDY@o@

註冊日期: Apr 2003
PSN  IDfreddy_lam
影印道+完全境界 便他媽的值88

已好耐無睇肥良d書....

舊 03-23-11, 03:03 PM   #284
唔好記住我
嗚~~

秋哥傳已買... 火武角色全部入晒落去..方便日後影印
第一期質量ok,但見到火武個本d畫功搞到咁既田地真係唔夠膽追落去
舊 03-23-11, 03:08 PM   #285
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: 唔好記住我 查看文章
第一期質量ok,但見到火武個本d畫功搞到咁既田地真係唔夠膽追落去
見廣告仲有加大版賣, 貴3倍

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-11, 04:04 PM   #286
唔好記住我
嗚~~

引用:
作者: 凍檸茶 查看文章
見廣告仲有加大版賣, 貴3倍
唔知本野係唔係會血腥d....
多0左18禁字眼既...
不過成四十幾蚊..唔會考慮買..
舊 03-23-11, 08:17 PM   #287
豪傑公子

註冊日期: Jan 2005
引用:
唔知本野係唔係會血腥d....
多0左18禁字眼既...
不過成四十幾蚊..唔會考慮買..
我都有d奇怪,第一期就豪$48俾佢,
睇吓係咪真係多嘢睇d,但加大版冇咗平裝版個跨五拉頁就一定...

舊 03-23-11, 08:37 PM   #288
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
不能同意更多
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-11, 08:57 PM   #289
唔好記住我
嗚~~

對上一次買火武係新年版,個d畫功真係唔似一個職業漫畫家畫,
個時我真係覺得瑞新個公司係唔係搵夠,點解佢可以比d咁既畫功出街..
(個時cut書係因為畫功差同拖故事拖得太勁..)
舊 03-23-11, 09:01 PM   #290
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
引用:
作者: 凍檸茶 查看文章
60頁新稿(用影印道)
100頁舊稿(直出)
咁就收88

本古代秋哥又乜料
100係咩舊稿?

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-11, 09:03 PM   #291
豪傑公子

引用:
對上一次買火武係新年版,個d畫功真係唔似一個職業漫畫家畫,
個時我真係覺得瑞新個公司係唔係搵夠,點解佢可以比d咁既畫功出街..
(個時cut書係因為畫功差同拖故事拖得太勁..)
最慘係...主角火武路人化得好緊要,耀揚直頭唔知死咗去邊...
耀揚對上一次出場好似已經係百幾二百期前火武結婚...

此篇文章於 03-23-11 09:07 PM 被 豪傑公子 編輯。
豪傑公子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-11, 10:01 PM   #292
半熟蕃茄
Game Master
有朋自遠方來非姦即盜

註冊日期: Oct 2004
買了始皇
比我感覺係黃金甲+火舞+北斗
應該唔會追
其實封面話送gei poster係咪就係0個幅大拉頁?
p.s. 我怪怪地..其實港漫我鐘意睇文戲多d
半熟蕃茄 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-11, 11:00 PM   #293
如月釋臣
Ultimate Gamer
狡朱~~~~

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch IDPeterHoHo
PSN  IDblade0315
有無人like道理哥?
p.s:雖然我甚少睇火武,黑骨棠(借同事的書看)

但我唔知點解覺得道理哥呢個角色好正!!
如月釋臣 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-11, 11:08 PM   #294
豪傑公子

引用:
作者: frankieccc 查看文章
買了始皇
比我感覺係黃金甲+火舞+北斗
應該唔會追
其實封面話送gei poster係咪就係0個幅大拉頁?
p.s. 我怪怪地..其實港漫我鐘意睇文戲多d
黃金甲? 呢套攞明抄300啦~~

舊 03-24-11, 12:11 AM   #295
半熟蕃茄
Game Master
有朋自遠方來非姦即盜

註冊日期: Oct 2004
引用:
作者: 豪傑公子 查看文章
黃金甲? 呢套攞明抄300啦~~
其實佢講呂不韋殺左人清場擺花係炒黃金甲
半熟蕃茄 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-11, 01:00 AM   #296
唔好記住我
嗚~~

引用:
最慘係...主角火武路人化得好緊要,耀揚直頭唔知死咗去邊...
耀揚對上一次出場好似已經係百幾二百期前火武結婚...
就係個度啦....結婚後,復仇0左一年都未復到...
畫功由十五少走0左後直線下滑....
我頂唔順cut埋....之後就一年買一兩次....
希望佢功會好番d,但就買一次失望一次,
今次新年版直頭核凸到暈...
如果佢本火武會去番哩本秋哥傳就好啦.....

耀揚唔係同佢老豆開機鋪咩??
搞成點??

同埋火武報到仇未??
舊 03-24-11, 01:03 AM   #297
唔好記住我
嗚~~

引用:
作者: 如月釋臣 查看文章
有無人like道理哥?
p.s:雖然我甚少睇火武,黑骨棠(借同事的書看)

但我唔知點解覺得道理哥呢個角色好正!!
道理哥真係超正~~
我都後悔個時冇買火紅年代睇~
講佢搵仔好正個part~~
個陣時跌個$14真係低比~

同埋 志偉 個時又係勁好睇~
好似係03年既事~
舊 03-24-11, 01:17 AM   #298
豪傑公子

引用:

搞成點??

同埋火武報到仇未??
未有耐,而家淨係話火武可能會重出江湖,
至於故事主線依然係講秋哥爭奪十八區隻揪王寶座,
(之前打過奇龍、文虎+長樂孖仔、三山、巨咪+鐵紅)
今次打到落MK,原本係打飛龍而家演變成同道理哥打~~

此篇文章於 03-24-11 01:21 AM 被 豪傑公子 編輯。
豪傑公子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-11, 01:18 AM   #299
Mage.千砂望
The One
大神再臨~(‘3’)

PSN  IDelf_captain
XBox Live GamertagMage Sora
引用:

搞成點??

同埋火武報到仇未??
火武報仇~我諗過多幾年ok ga喇~
短期睇唔出會搞到金剛~
e+仲要話之前單拖報仇唔work~
要出番黎做大佬先搞掂暴力王....../\
百幾二百期先死個疊馬~
仲有阿水阿片都未搞~邊有咁快搞到佢~
而且火武耀揚~主角明顯係秋哥~邊有可能成日講d二打六先~

赤子之心 拯救失落時代
Mage.千砂望 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-11, 01:21 AM   #300
Mage.千砂望
The One
大神再臨~(‘3’)

PSN  IDelf_captain
XBox Live GamertagMage Sora
引用:
未有耐,而家淨係話火武可能會重出江湖,
至於故事主線依然係講秋哥爭奪十八區隻揪王寶座,
今次打到落MK,原本係打飛龍而定演變成同道理哥打~~
道理哥先最正常~今時今日仲隻抽做大戲~!?
大佬黎ga~show off打k1啦~
做乜野要隻抽je~

赤子之心 拯救失落時代
Mage.千砂望 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 09:34 PM

手機版 | APP版