Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-12-17, 11:42 AM   #101
信長
God of Gamer
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
咁本身應該有問題, 先要人"救書"
空降day 1 開火,D 有經驗走晒
之後自己玩失蹤, 話自己好有心救書..

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-17, 11:50 AM   #102
hell & heaven
Game Master
F=MA

註冊日期: Sep 2005
Nintendo Switch IDSW-5352-2180-7443
3DS Friend Code1075 0677 0623
PSN  IDPrinceXjingXsora
XBox Live GamertagPrinceXsoraXjin
一早應該摺啦~

舊 05-12-17, 11:53 AM   #103
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
引用:
作者: fortel 查看文章
手機GAME 攻略放係GAME 書我其實唔反感,不過D內容真係HEA到喊

好似PAD果果白蛇攻略,我睇完真係唔知笑好定喊好
人地都棄左game, 上網抄下料, 是但寫D野, 真係有玩隻game既, 一睇就知流料啦. 咁既質素, 我唔覺可以吸引人買書.
佢帶入去果幾件又係差唔多質素, 做節目都已經係照讀wiki既評論, 佢學人寫攻畋???
有既, 寫D懶係新料既打法, 仲要大大聲係節目講話我寫左係今期既書度. 一睇, 喇, 我唔講日本D網, 剩係巴哈都已經有唔少人係幾個月前寫過既方法, 佢就當正發現新大陸
what???咁寫書都得???

舊 05-12-17, 11:55 AM   #104
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
FGO每期角色攻略係擺梅林孔明
一係就孔明C狐

寫D阿媽係女人都知既野

舊 05-12-17, 12:28 PM   #105
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
做左上把位而冇實權, 邊個信?邊個仲肯做?
自己請條o靚都出黎講個前老闆不是, 唔通又係針對佢?
做高層但統合唔到班下屬呢啲叫冇行政手段唔識用人而唔係班後生既冇心機做
無能得過自己救書不成反而推晒落班o靚度?

*番去打mk氹傻仔課金算啦.............

**我有朋友係黃生支持者, 我成日都話佢搞左咁多年只為一個字, 就係錢, 癡得埋去既都係同一目的, 就係錢!
佢老婆仲好理直氣狀地咁話人眼紅佢啲聽眾"課金"俾佢地去旅行...............真係勁呀!
早知當年我就應該叫我班聽眾捐錢俾我啦!咪唔使做囉!

***護主o個個唔好回我, 你一回我就blk list算, 廢事睇廢話

舊 05-12-17, 01:04 PM   #106
HI_Ricky
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
其實不如咁....公平D,好多野唔係睇一單半單就明....凡事都有多面因素....
試下重組一下呢十幾年由newsgroup開始 每個段落既分手原因

會唔會易明D ?

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk

此篇文章於 05-12-17 01:25 PM 被 HI_Ricky 編輯。
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-17, 01:20 PM   #107
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

引用:
作者: HI_Ricky 查看文章
其實不如咁....
重組一下呢十幾年由newsgroup開始 每個段落既分手原因

會唔會易明D ?
冇用架,人地一句hater就駁到全世界啦

舊 05-12-17, 01:26 PM   #108
信長
The Flash

Nintendo Switch ID6287 6181 7226
果D 人住係井入面當隻井底蛙係神咁拜
中晒降頭咁,無分析能力

舊 05-12-17, 01:35 PM   #109
HI_Ricky
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
引用:
作者: 小昭Teddy 查看文章
冇用架,人地一句hater就駁到全世界啦
沒所謂啦,又會十幾年黎個個都hater ?

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-17, 01:41 PM   #110
mingstone
Junior Member

註冊日期: Apr 2012
PSN  IDmingstone
冇用架,人地一句信徒就駁到全世界啦
mingstone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-17, 01:42 PM   #111
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

引用:
作者: HI_Ricky 查看文章
沒所謂啦,又會十幾年黎個個都hater ?
即係咁,就算個個係hater,hater鬧既野唔代表你冇錯,不過好多人去到hater呢點就會停止思考落去
基本上已經去到一個宗教狂熱既地步

舊 05-12-17, 01:46 PM   #112
仁飛
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2004
XBox Live GamertagAlexnt1hk
引用:
作者: mingstone 查看文章
但我淨喺呢度都見到好多唔係呢句喎,點計先
仁飛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-17, 01:47 PM   #113
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

引用:
乜信徒搞死本書咩?
問題係,冇人因為有信徒撐某人,所以覺得某人一定係錯。
反之信徒因為所謂hater插自己撐既人,所以hater一定係錯

舊 05-12-17, 01:50 PM   #114
信長
The Flash

咁689 都多人鬧... 好多野真係唔洗証據
人格行為決定一切

舊 05-12-17, 02:24 PM   #115
fortel
Game Master

註冊日期: Feb 2006
引用:
作者: 小昭Teddy 查看文章
人地都棄左game, 上網抄下料, 是但寫D野, 真係有玩隻game既, 一睇就知流料啦. 咁既質素, 我唔覺可以吸引人買書.
佢帶入去果幾件又係差唔多質素, 做節目都已經係照讀wiki既評論, 佢學人寫攻畋???
有既, 寫D懶係新料既打法, 仲要大大聲係節目講話我寫左係今期既書度. 一睇, 喇, 我唔講日本D網, 剩係巴哈都已經有唔少人係幾個月前寫過既方法, 佢就當正發現新大陸
what???咁寫書都得???
棄左game都可以出攻略咁西利 呢個年頭真係上網睇人打完真係可以當自己玩左

六脈神劍
fortel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-17, 02:27 PM   #116
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

引用:
作者: fortel 查看文章
棄左game都可以出攻略咁西利 呢個年頭真係上網睇人打完真係可以當自己玩左

六脈神劍
佢自己個page都係偷人圖,cut頭尾等人睇唔到名,扮自己打完,抽完啦

舊 05-12-17, 03:19 PM   #117
Hello MiMi
Game Master

註冊日期: Nov 2011
引用:
Hello
想問下Chrono 間鋪搬左去邊?想買嘢
Hello MiMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-17, 03:31 PM   #118
豆腐多
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2002
其實呢
<劇透>
期期封面做完都有Send過比佢睇先出街
咁你地明邊一邊問題未?
豆腐多 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-17, 03:33 PM   #119
Sar8
The One

冇用架,某人睇唔到
個腦filter走不利訊息

你都係私怨群既一份子

舊 05-12-17, 03:36 PM   #120
豆腐多
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: Sar8 查看文章
冇用架,某人睇唔到
個腦filter走不利訊息

你都係私怨群既一份子
我都係講個內部實情出黎,唔洗你地估估下
豆腐多 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-17, 03:48 PM   #121
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

引用:
作者: 豆腐多 查看文章
你呢d hater講野唔會有人信架,顧問剩係負責果幾編外稿咋,其他野全部話唔到事架

此篇文章於 05-12-17 03:54 PM 被 小昭Teddy 編輯。
小昭Teddy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-17, 03:58 PM   #122
mingstone

引用:
作者: 豆腐多 查看文章
又無話唔信你 睇封面完唔滿意有無得改?

聽業內朋友講就一定岩 我幫佢地講說話就係信徒無自己思考
舊 05-12-17, 04:03 PM   #123
信長
The Flash

咁顧問見到封面有唔對路,又唔一早比意思,係咩玩法
照計佢身為老屎忽都有D 經驗提下D 細

舊 05-12-17, 04:06 PM   #124
Sar8
The One

咁緊係冇啦
sd比佢係For your information來

總知萬幾蚊你照袋就得,唔洗做

舊 05-12-17, 04:07 PM   #125
mingstone

引用:
作者: 信長 查看文章
咁顧問見到封面有唔對路,又唔一早比意思,係咩玩法
照計佢身為老屎忽都有D 經驗提下D 細
我都係想知真相先討論落去
Chrono講法係比咗意見唔跟

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[討論] 本地GAME書討論區 Vol 9 (近期副題:司令短暫回歸畫烈傳) mario0606 電視遊戲討論版 1037 05-09-17 02:13 PM
AC Milan 球迷會Vol.9﹝~ 請各位到Vol.10 繼續討論!~﹞ 柴崎幸 球會討論區 999 03-05-09 03:34 PM
車路士球迷會Vol.10 ﹝~ 麻煩各位到 Vol.11 繼續討論~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1006 09-30-07 05:09 PM
車路士球迷會Vol.9 ﹝~ 請到 Vol.10 討論 ~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1003 07-02-07 09:17 PM
車路士球迷會Vol.9 ﹝~ 請繼續到 Vol.10 討論 ~﹞ 柴崎幸 球會討論區 999 03-01-07 11:58 PM

現在的時間是 04:11 AM

手機版 | APP版