Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-20-17, 03:27 PM   #151
信長
God of Gamer
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
thx
太遠了,不了

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-17, 03:27 PM   #152
wlng00
Junior Member

註冊日期: Dec 2006
引用:
作者: kita 查看文章
荃豐間藍店

Sent from my iPad using Gaforum
wlng00 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-17, 03:39 PM   #153
DreamyLuigi
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2013
引用:
作者: kita 查看文章
荃豐間藍店

狗衝去先 thanks

Sent from my iPhone using Gaforum
DreamyLuigi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-17, 04:16 PM   #154
Grandennis
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2004
PSN  IDgarou2021
觀廣Game行貨$380,歐$410,arm arm買完

舊 07-20-17, 05:11 PM   #155
DMRevolution
Game Master
ChiHaNa

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch ID6651-6298-2897
3DS Friend Code3480 2495 6887
PSN  IDdmrevolution
XBox Live Gamertagdmrevolution101
引用:
作者: 赤武神 查看文章
你去到日本唔好期望買到d咩 XD 香港仲易買
咁我都預左買唔到, 不過事旦啦, 比我機會我慳錢....
唔係買完個黑色PRO制沒人用架喇

舊 07-20-17, 05:14 PM   #156
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
引用:
作者: DMRevolution 查看文章
心大心細緊....
下星期飛日本, 去個邊買PRO定係買行算....

過去買又要做勇士, 不過岩岩先見到各位話有得買...
放工去, 個制唔洗講又比人炒到5字頭
日本pro制係「超超超」缺貨
客官可以慳返一筆了

舊 07-20-17, 05:15 PM   #157
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
咁我都預左買唔到, 不過事旦啦, 比我機會我慳錢....
唔係買完個黑色PRO制沒人用架喇
做後備囉,我都係咁

個制,真係好靚架
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-17, 05:21 PM   #158
八仙果
youtube 頻道

註冊日期: Mar 2002
Wii U IDeightsin88
Nintendo Switch ID3414-6520-7624
3DS Friend Code1762 2635 0638
PSN  IDeightsin88
XBox Live Gamertageightsin88
wink

引用:
心大心細緊....
下星期飛日本, 去個邊買PRO定係買行算....

過去買又要做勇士, 不過岩岩先見到各位話有得買...
放工去, 個制唔洗講又比人炒到5字頭
你最好飛之前望望香港個價,
再同日本兌換價比較一下才決定,
因為除非香港炒賣,否則新遊戲或周邊,
香港一般都會比日本便宜。

我反而會在日本入一些香港少人入,少有的配件或周邊,
當然又係要做吓功課啦。

[ 歡迎讚好 八仙果遊戲頻道,只要跟 TV games 有關的,都想跟大家分享,多多指教 ]
fb:https://www.facebook.com/myTVgames/
Youtube:https://www.youtube.com/channel/UCoF...bwIuJXg/videos

PSN ID 收集區:[這裡]
| Switch ID 收集區:[這裡] | Xbox One ID 收集區:[這裡]
八仙果 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-17, 05:28 PM   #159
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
要計埋當地買要加稅金, 出到黎可能仲貴.

HON HON 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-17, 05:52 PM   #160
DMRevolution
Game Master
ChiHaNa

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch ID6651-6298-2897
3DS Friend Code3480 2495 6887
PSN  IDdmrevolution
XBox Live Gamertagdmrevolution101
引用:
作者: 野良猫 查看文章
做後備囉,我都係咁
個制,真係好靚架
嘩...妳! 好邪惡
其實貴唔貴唔係一個問題, 而家個邊D電池限制好似幾煩....
可能買完上唔到機, 要丟

舊 07-20-17, 05:57 PM   #161
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
嘩...妳! 好邪惡
其實貴唔貴唔係一個問題, 而家個邊D電池限制好似幾煩....
可能買完上唔到機, 要丟
依家嗰邊乜都缺
你買完上唔到機要丟會俾難民們打吧
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-17, 05:59 PM   #162
tylau

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDkeithlau81
引用:
作者: 八仙果 查看文章
你最好飛之前望望香港個價,
再同日本兌換價比較一下才決定,
因為除非香港炒賣,否則新遊戲或周邊,
香港一般都會比日本便宜。

我反而會在日本入一些香港少人入,少有的配件或周邊,
當然又係要做吓功課啦。

我响日本入左塊dragonnail玻璃貼 $1980yen 勁得 超薄又易抹

Sent from my iPhone using Gaforum
tylau 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-17, 06:00 PM   #163
Kris
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
Wii U IDwlng41
PSN  IDwlng41
問幾個白痴問題

日/港版 可否好似孖車8 咁部機set 英文而出英文?

不同區都online server 是否互通?姐係日/港版既玩家可否同美版用家對戰/面聯?

Thanks!

舊 07-20-17, 06:22 PM   #164
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226

差隻DL 版GAME

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-17, 06:25 PM   #165

引用:
作者: 信長 查看文章
[亂估]
應該電器道城市中心地庫...
YES, 北角電器道233號城市中心地庫
有FB PAGE, " Spartans Entertainment"
19909696 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-17, 06:36 PM   #166

我想問打街場有冇得INVITE FRD一齊玩?

此篇文章於 07-20-17 06:44 PM 被 19909696 編輯。
19909696 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-17, 06:40 PM   #167
DreamyLuigi

澳洲歐洲得返好少..係咁升價

舊 07-20-17, 06:41 PM   #168
tinemail
Senior Gamer

註冊日期: May 2005
報下價
好景$359入手行日
tinemail 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-17, 06:46 PM   #169
DreamyLuigi

引用:
作者: tinemail 查看文章
報下價

好景$359入手行日

平到咁XD

舊 07-20-17, 06:46 PM   #170
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
終於買咗行貨日版Splatoon 2了~!
都幾好啦,平日版少少,又有多張貼紙做贈品。
個雙封面設計都幾靚~!

不過,對行版張操作說明有點失望,
提供的資料太簡陋了吧?應該要有主要技能同武器的簡介。
(其實有無本地GAME書做攻略?)

其他Splatoon 2相關產品定價大約係咁:

Splatoon 2
日版 $368-379
美版 $415
行貨日版(連貼紙及操作說明) $365

Nintendo Switch Pro Controller Splatoon 2 Edition $488-518

舊 07-20-17, 07:08 PM   #171
張飛後代
Ultimate Gamer
V-MAX

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: Gundam MK-2 查看文章
速報:
老任熄server,所有地區要一齊等正日
我從小已經知道偷步係犯規,所以我份人不嬲都唔會偷步。
今次真係打左所有犯規既人既臉(其實Game未正式出根本唔開server先至係正常)。
大家以後要記住啦,偷跑是不行的!

舊 07-20-17, 07:18 PM   #172
catho7
Game Master
焗肉醬貓

註冊日期: Aug 2002
Wii U IDcatho7
Nintendo Switch IDSW-2641-5503-7716
3DS Friend Code0533 4943 9848
引用:
作者: 張飛後代 查看文章
今次真係打左所有犯規既人既臉(其實Game未正式出根本唔開server先至係正常)。
流言:熄梳化
事實:定期維護+出新app要更新

https://www.nintendo.co.jp/netinfo/j...intenance.html

catho7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-17, 07:24 PM   #173
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: catho7 查看文章
流言:熄梳化
事實:定期維護+出新app要更新

https://www.nintendo.co.jp/netinfo/j...intenance.html
啱啱試好似已經可以ONLINE玩了吧?

食飽晚飯再慢慢玩~!

舊 07-20-17, 07:29 PM   #174
DreamyLuigi

引用:
作者: 張飛後代 查看文章

遲早啲人早幾日落黎香港偷跑拎成棟上去炒...

舊 07-20-17, 07:34 PM   #175
ROCAS

註冊日期: Sep 2010
dl版的表示希望只需再等多半小時...

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[NS] Nintendo Switch 情報區 Vol.2 | 主機 Firmware 更新 (Ver. 10.0.0) neo2046 電視遊戲討論版 5808 03-26-24 02:09 PM
[NS] Nintendo Switch 情報區 Vol 1 neo2046 電視遊戲討論版 8621 07-02-17 10:49 PM
[WiiU] 大亂闘スマッシュブラザーズ for WiiU 情報區 Vol.2 | Bayonetta 參戦 ! 一小英口 電視遊戲討論版 229 06-24-16 11:36 AM
[多機種] Metal Gear Solid V: The Phantom Pain 情報區 Vol.4 | 發售中 b_boy 電視遊戲討論版 97 06-03-16 11:12 PM
[XB1] Xbox One 情報區 Vol. 1 (請移玉步 Vol 2) ahleung 電視遊戲討論版 1187 07-02-13 09:31 AM

現在的時間是 09:07 PM

手機版 | APP版