Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-10-17, 05:33 PM   #926
空調
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2004
引用:
作者: ゆり 查看文章
某大鋪自插落449
砌牆果間?

舊 07-10-17, 06:29 PM   #927
jingying
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDytss001
係咪只得呢隻game用得翻個ps3大掣?
jingying 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-17, 06:38 PM   #928
luciferdark
God of Gamer

註冊日期: Feb 2003
AMAZON 27% OFF了!!!

舊 07-10-17, 06:55 PM   #929
京9999

註冊日期: Aug 2007
PSN  IDiverson_chu
引用:
作者: jingying 查看文章
係咪只得呢隻game用得翻個ps3大掣?

好似話SFV都得

想問除左IN GAME SETTING果度外 係咪仲有野要SET先用得番ps3大掣?
京9999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-17, 07:02 PM   #930
holsety
Ultimate Gamer
http://www

註冊日期: Oct 2003
今天在公司開返隻ps3 exvs , 買左versus 既同事異口同聲"好感動" ...... ....... ...........

舊 07-10-17, 07:21 PM   #931
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
引用:
作者: luciferdark 查看文章
AMAZON 27% OFF了!!!
佢真係可以KEEP住一日跌2個,厲害
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-17, 08:29 PM   #932
luciferdark

引用:
作者: Kain 查看文章
佢真係可以KEEP住一日跌2個,厲害
同我出POST時比又跌左30YEN

舊 07-10-17, 08:43 PM   #933
Kain

引用:
作者: luciferdark 查看文章
同我出POST時比又跌左30YEN
又變番23%,海鮮價,BTW整體真係KEEP住跌
非AMAZON.JP個價都係AROUND 6500
舊 07-10-17, 08:51 PM   #934
luciferdark

引用:
又變番23%,海鮮價,BTW整體真係KEEP住跌
非AMAZON.JP個價都係AROUND 6500
單機得自閉MODE, 同埋個BOOST DIVE咁爽, 睇佢個樣都未跌完啦

舊 07-10-17, 11:33 PM   #935
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

註冊日期: Sep 2004
其實舊一代嘅ac版移植落家用版咪幾好
唔會同機鋪搶客,家用版又唔駛玩爛game
而家咁樣整隻所謂新作又要諗點想拎你玩得唔開心而要落返機鋪
玩家俾足錢貼錢買難受,你仲想之後dlc再劏多人哋一鑊
ビスケット 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-17, 11:40 PM   #936
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
因為舊作只可以收一次錢,重要唔多錢,新作賣幾架機已經等於賣左一隻GAME

舊 07-11-17, 12:21 AM   #937
tao
Crazy Gamer
SFV格鬥家

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDJapbee
XBox Live GamertagSleepyEyes23
引用:
作者: ビスケット 查看文章
其實舊一代嘅ac版移植落家用版咪幾好
唔會同機鋪搶客,家用版又唔駛玩爛game
而家咁樣整隻所謂新作又要諗點想拎你玩得唔開心而要落返機鋪
玩家俾足錢貼錢買難受,你仲想之後dlc再劏多人哋一鑊
不過而家最新作都係MBON
如果移植MB, 都會對街機有影響吧..?
笨大之前好似講到明話家用版想同街機零衝突
tao 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-17, 01:26 AM   #938
Irwin
愛.ROCK.友

註冊日期: Aug 2006
PSN  IDlrwin
XBox Live Gamertagsirwinho
引用:
作者: tao 查看文章
不過而家最新作都係MBON
如果移植MB, 都會對街機有影響吧..?
笨大之前好似講到明話家用版想同街機零衝突
有D明白點解家用版會咁了…逼人出街打

P.S. 講笑,唔好認真

<------------時間------------>
工作搵錢                  買GAME打機

時間,永遠不夠用似的。 <>
Irwin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-17, 01:53 AM   #939
tao
Crazy Gamer
SFV格鬥家

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDJapbee
XBox Live GamertagSleepyEyes23
引用:
作者: Irwin 查看文章
有D明白點解家用版會咁了…逼人出街打

P.S. 講笑,唔好認真

果陣睇到有大大貼這張圖: 關於MAXI BOOST移植家用機與否

笨大口號:
防止對戰玩家流失, 想多人, 想挑機? 去機鋪!

想自閉玩? 笨大為你強化單機模式! (指EXVS FORCE......)

此篇文章於 07-11-17 02:02 AM 被 tao 編輯。
tao 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-17, 02:53 AM   #940
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

唔駛講笑,事實就係咁
konami由09年出埋IIDX16之後就唔再出家用版
想玩音game唔該落機鋪
人哋一刀切咁絕反而唔駛俾人X
笨大你又要閹割又想收兩家茶禮抵你菊花變成向日葵啦
舊 07-11-17, 06:44 AM   #941
蒼之星雲
黑暗領域

註冊日期: Aug 2005
其實笨大應該開發同一個跨平台系統,只係機體唔同就食到2家茶飯啦。
例如機鋪係熱門機,家用係MSV機爲主。
耐唔耐整個其間限定Crossover,咁咪幾好

舊 07-11-17, 07:03 AM   #942
Kain

其實我都唔知所謂左cut右cut講緊咩,無咩點詳細研究
我只係試玩完覺得唔好玩先唔想買
由手機版發出
舊 07-11-17, 07:56 AM   #943
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

仲有連線唔知佢有冇打算搞返掂
香港用緊8m嗰啲應該全部收皮
先唔講好唔好玩,見唔少人買完game join埋ps+結果都係冇得online打,唔嬲嬲豬就假

引用:
其實我都唔知所謂左cut右cut講緊咩,無咩點詳細研究
我只係試玩完覺得唔好玩先唔想買
由手機版發出
隻game唔好玩但你都搵到樂趣呀
日日睇住amazon食花生
舊 07-11-17, 08:14 AM   #944
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

註冊日期: Mar 2002
Nintendo Switch ID8445-2408-9599
3DS Friend Code4768 8206 2595
PSN  IDTrombeElzam
XBox Live Gamertagtrombeningen
引用:
作者: 蒼之星雲 查看文章
其實笨大應該開發同一個跨平台系統,只係機體唔同就食到2家茶飯啦。
例如機鋪係熱門機,家用係MSV機爲主。
耐唔耐整個其間限定Crossover,咁咪幾好
以前隻DC版MVC2就類似咁
結果係而家想玩番唔用老金都唔知點整番齊人

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Software Update 加入同伴了!
MobileMe 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count
強化人間ですの~★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-17, 08:30 AM   #945
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
明明全藍線都間中會疾
都唔佢個藍線有乜意思
由手機版發出
真!DC 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-17, 08:45 AM   #946
Rez
Crazy Gamer
Banana

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: 強化人間ですの~★ 查看文章
以前隻DC版MVC2就類似咁
結果係而家想玩番唔用老金都唔知點整番齊人
DC版Capcom vs SNK 2初回有隻對戰Fan Disc送, 裡面有好多之前Capcom出係DC既Complete Save, 其中包括MVC2

Rez 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-17, 09:08 AM   #947
Kain

引用:
作者: 真!DC 查看文章
明明全藍線都間中會疾
都唔佢個藍線有乜意思
由手機版發出
題外話
諗起以前一個FD問
去長洲渡假屋
Wi-fi明明爆三格點解咁鬼慢
Wi-fi訊號強但係放出黎既頻寬細:)
由手機版發出
舊 07-11-17, 09:29 AM   #948
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

註冊日期: Mar 2002
Nintendo Switch ID8445-2408-9599
3DS Friend Code4768 8206 2595
PSN  IDTrombeElzam
XBox Live Gamertagtrombeningen
wifi

http://na.leagueoflegends.com/en/pag...playing-better

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Software Update 加入同伴了!
MobileMe 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count
強化人間ですの~★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-17, 09:57 AM   #949
ayane123

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: 強化人間ですの~★ 查看文章
所以我都唔知講過幾多次,打機當然係插線玩

WIFI個PING好高架
ayane123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-17, 10:09 AM   #950
rubyyu
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2005
行版有冇得透過買code追加日限嗰30首BGM?

Sent from my iPhone using Gaforum
rubyyu 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
放全新行普版閃乱カグラ ESTIVAL VERSUS -少女達の選択-』 bryanlakers 買賣專區 0 03-27-15 09:23 AM
Final Fantasy Versus XIII丨具体的な解禁日も決まっておりまして、今はそこに向けて着々と準備をしております。 神祕人1號 電視遊戲討論版 1033 06-07-13 07:52 AM
[ETC]SD Gundam 新作年末發售預定 (冇圖冇詳情) neo2046 手提遊戲機討論版 0 08-01-05 05:49 PM
Capcom新作Gundam SEED(仮)予定2005年春推出 神祕人1號 街機遊戲討論版 80 11-23-04 02:47 PM
新作--Strike Gundam+我的小小收藏2+1 Asurada 收藏品討論版 16 11-26-03 10:42 AM

現在的時間是 01:23 PM

手機版 | APP版