Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-21-17, 08:43 PM   #33301
鐵之侍
God of Gamer

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
炎上緊(IOS排名第二)
跌出五甲外才是炎上吧

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-17, 08:45 PM   #33302
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
沖田出星力好似低左...?感覺仲低過山翁.....(定係我太耐無用)

武藏有梅林加成下真係吃香D
坐等術師匠救亡

舊 03-21-17, 08:45 PM   #33303
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: T.K. 查看文章
武藏有餐肉同fate私服,我覺得好用d
武藏剩係個skill 1都夠廚啦

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-17, 08:49 PM   #33304
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
np回收率沖田都好勁,不過我覺得武藏bbb真係瘋狂

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-17, 08:50 PM   #33305
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: LordofNightmare 查看文章
唔該晒, 呢兩日要用番部舊機打, 慢到嘔, 每日都只係打咗黃金天國就熄機.

UPDATE咗, 入得番.

多謝大大打咁多字比我
其實我偶爾太差都會咁做
但真係點抽都係咁既結果..
人黑真係無藥醫

頭先開左隻3%SSR既game
用儲左好耐既道具抽左140連
一隻SSR都無
真係呢....
好彩唔係課金石.......

舊 03-21-17, 09:27 PM   #33306
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
作者: 細路翔 查看文章
武藏剩係個skill 1都夠廚啦
佢個技1其實真係十分看臉,
因為佢要技1用落藍綠卡度先有半條NP, 如果錯過左張藍卡就隨時要等5回合後,
變相儲得NP黎又打唔倒爆發,
再加上佢無集星, 在周回時好難控制倒佢在你想佢爆發的時候爆發

隊伍可以任砌的話武藏個上限係會高d (有人供星,有人上buff),
但當活動又綁活動角又綁活動禮裝的時候,我會覺得沖田單飛較強係比較好用

當然, 我覺得現時最強單體劍係劍蘭, 因為佢比沖田更加可以控制倒幾時可儲滿NP, 幾時爆發

此篇文章於 03-21-17 09:30 PM 被 gingq7 編輯。
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-17, 09:35 PM   #33307
細路翔
The One

引用:
作者: gingq7 查看文章
佢個技1其實真係十分看臉,
因為佢要技1用落藍綠卡度先有半條NP, 如果錯過左張藍卡就隨時要等5回合後,
變相儲得NP黎又打唔倒爆發,
再加上佢無集星, 在周回時好難控制倒佢在你想佢爆發的時候爆發

隊伍可以任砌的話武藏個上限係會高d (有人供星,有人上buff),
但當活動又綁活動角又綁活動禮裝的時候,我會覺得沖田單飛較強係比較好用

當然, 我覺得現時最強單體劍係劍蘭, 因為佢比沖田更加可以控制倒幾時可儲滿NP, 幾時爆發
但我對自走炮劍蘭沒興趣

沖田同武藏剩係卡面已經贏左(重點

沖田點睇果3個skill都係單飛角色

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-17, 10:07 PM   #33308
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
引用:
多謝大大打咁多字比我
其實我偶爾太差都會咁做
但真係點抽都係咁既結果..
人黑真係無藥醫

頭先開左隻3%SSR既game
用儲左好耐既道具抽左140連
一隻SSR都無
真係呢....
好彩唔係課金石.......
咁真係冇野可以再講...
如果係ans機嘅只有試下課非洲石或者馬雲石喇。
過到自己嗰關嘅話真係平好多,感覺冇咁傷。
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-17, 10:15 PM   #33309
gingq7

非洲石我完全過倒自己嗰關,
因為過左咁耐都無修正, 而營運係無可能唔知道多了一批非洲玩家, 我亦唔覺得營運真係會以為呢批非洲玩家真係非洲人
舊 03-21-17, 10:17 PM   #33310
digiharuka

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
引用:
作者: LordofNightmare 查看文章
咁真係冇野可以再講...
如果係ans機嘅只有試下課非洲石或者馬雲石喇。
過到自己嗰關嘅話真係平好多,感覺冇咁傷。

這裡用An機的幾乎都是非洲石了, 但因為非洲了隨時仲俾得多

係有無必要去到做 collector 外, 還要是輸得起 (這3個月我都係咁俾馬會啦),
講已講得多, 但強要滿足自己慾望只會苦了自己肉身...(沒了肉身何來去滿足慾望?) 何必

引用:
作者: gingq7 查看文章
非洲石我完全過倒自己嗰關,
因為過左咁耐都無修正, 而營運係無可能唔知道多了一批非洲玩家, 我亦唔覺得營運真係會以為呢批非洲玩家真係非洲人
聞說 CGSS 已強制只用 羊和鎂 結算了
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-17, 10:31 PM   #33311
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
非洲石但用少左
自制呀!!!!!!!!!!!!!

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-17, 12:53 AM   #33312
天子
weIBetAriTTeR
StElla

註冊日期: Sep 2002
好似上年10月己時活動一個接一個甘黎果時幾開心 叫有野打下 而家個本能寺抽唔到4,5星禮基本上農都冇你份 。。

10支以上可議價~

新產品:UOD 每支30

比UO 光~耐久力俾UO 長 設計更方便夾手~
天子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-17, 02:17 AM   #33313
the fool
Insane Gamer
永遠的愚者

註冊日期: Jun 2008
引用:
3/21 ランキング7.5帯を細分化
・宮本武蔵を7.8
・沖田総司を7.6
・オリオンを7.6→7.4変更
・玉藻の前〔槍〕7.6
・ドレイクを7.6
・新宿のアーチャーを7.4
・玉藻の前〔術〕を7.4
・ナイチンゲールを7.4

愈搞愈複雜
好少用武蔵,真係唔係太識用唔係太明點解會高分過沖田

講起唔識用,隻黑茶都唔係太識用...(明明已用到絆6)
可能自己習慣用自己喜歡o既角色去攻擊,但個技3得3回,唔就住用完左就好似好細力咁
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
基本上真是有什麼用什麼,即使像評價較差的小恩沒其他五星鎗的情況下一樣是很好用就是了
如果唔係有隻10/6/10書文我應該都會練...應該都係白乳上先
引用:
作者: 6078 查看文章
沖田出星力好似低左...?感覺仲低過山翁.....(定係我太耐無用)
應該唔會俾我烏鴉口講中掛...但我用落唔覺wo

舊 03-22-17, 07:50 AM   #33314
gingq7

騎關第二層都係用荊軻最好,
我隻1/1/1荊軻裝張相樸已經可以打第二層隻人馬7萬, 剛好夠殺
舊 03-22-17, 08:19 AM   #33315
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
今天剛好登入600 天收到20 石

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-17, 09:46 AM   #33316
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: 奧拉 查看文章
刷龍牙刷到Event幾乎冇打過/\

咁岩路過見到日站一句留言

沖田さんピックアップしといて牙が泥にも交換にも無いとか無能

舊 03-22-17, 10:05 AM   #33317
空調

註冊日期: Jun 2004
二百幾抽 冇沖田 零5星
2隻紅A 1隻B狐 1隻燕青
4,5星都低於理論值

舊 03-22-17, 10:14 AM   #33318
Kaori Yae

註冊日期: Nov 2003
打茄子應該去初級定等活地獄?
Kaori Yae 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-17, 10:17 AM   #33319
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
作者: Kaori Yae 查看文章
打茄子應該去初級定等活地獄?
等活地獄, 而且夠穩定
初級掉落太不穩定了
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-17, 10:19 AM   #33320
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
作者: 大破人間 查看文章
等活地獄, 而且夠穩定
初級掉落太不穩定了
仲會有新關架??
咁其實依家應唔應該開始用蘋果去刷呢??
怕會用得唔抵…

舊 03-22-17, 10:23 AM   #33321
Kaori Yae

註冊日期: Nov 2003
引用:
作者: rinxlun 查看文章
仲會有新關架??
怕會用得唔抵…
果關叫"等活地獄"唔係叫你等
之後新關應該剩係得平蜘蛛出
Kaori Yae 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-17, 10:24 AM   #33322
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
仲會有新關架??
怕會用得唔抵…
至少仲有幾場地獄未開, 有機會會改跌落物既.
咁理論上越後出既關性價比越高
問題只係最後幾日夠唔夠時間刷...
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-17, 10:47 AM   #33323
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
作者: Kaori Yae 查看文章
果關叫"等活地獄"唔係叫你等
之後新關應該剩係得平蜘蛛出
無留意D名XDDDDD

引用:
作者: 大破人間 查看文章
至少仲有幾場地獄未開, 有機會會改跌落物既.
咁理論上越後出既關性價比越高
問題只係最後幾日夠唔夠時間刷...
呀~咁要開始食吓蘋果刷吓喇
但今次好似刷得好慢咁…
又唔想再追去抽禮裝…睇黎要早D開始刷吓先得…

舊 03-22-17, 11:05 AM   #33324
蛋撻王子
功德完滿

引用:
仲會有新關架??
怕會用得唔抵…
推測應該仲有一關純茄子同一關純碗
一隻打惡魔一隻奇美拉

之後就到挑戰關
所以正路黎講平蜘蛛係可以開刷架啦...

不過我都係等埋今晚11點先再決定
呢幾日自己都係打等活地獄消體

舊 03-22-17, 11:07 AM   #33325
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
唔計蜘蛛果個綠方,基本上搞掂換曬
之後淨打天國夠150

等活地獄英雄之証堅係好出,跟住應該淨打呢個算

此篇文章於 03-22-17 11:11 AM 被 柚原このみ 編輯。
柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 01:22 PM

手機版 | APP版