Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-06-16, 03:58 PM   #626
wing
God of Gamer
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: hap3afrien 查看文章
彈廣告一d都唔Immersive囉
在一入game個車房度, 或者選load game的menu, 要整段訊息應該唔難吧

此篇文章於 04-06-16 04:07 PM 被 wing 編輯。
wing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-16, 05:05 PM   #627
TheFool
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2012
引用:
作者: 大覺屋師真 查看文章
但我覺得今時今日都仲未識得喺game入面提你有dlc出左帶埋你去d/l, 做得好差
睇GAME廠決定, 好似巫師3就係開機畫面有顯示, BIOWARE隻DA:I都好似有
TheFool 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-16, 05:55 PM   #628
紫紅豆
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2010
《辐射4》DLC“废土工坊”将于4月12日上架
即将在2016年4月12日登陆PS4、Xbox One和PC,其单独售价为4.99美元。

最后一个DLC远方港口,,????$35美元

此篇文章於 04-06-16 06:02 PM 被 紫紅豆 編輯。
紫紅豆 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-16, 06:07 PM   #629
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
作者: wing 查看文章
在一入game個車房度, 或者選load game的menu, 要整段訊息應該唔難吧
game個車房度貼多張海報已經型爆.
然後可以第一次彈訊息/或之後去addon個位有link跳去store download

引用:
作者: 紫紅豆 查看文章
《辐射4》DLC“废土工坊”将于4月12日上架
即将在2016年4月12日登陆PS4、Xbox One和PC,其单独售价为4.99美元。

最后一个DLC远方港口,,????$35美元
真慘, 依邊剛剛先話出第一個dlc, 人地已經出第二個

相薄

此篇文章於 04-06-16 06:09 PM 被 大覺屋師真 編輯。
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-16, 06:21 PM   #630
紫紅豆
Crazy Gamer

不過奇怪,網上訊息説,第1個$10美元,第2個$5美元第3個$25美元,
但説加價季票是$50美元,
而ps4是差不多$400港元,
怎計也不對,難道那修改器也要錢
舊 04-06-16, 06:40 PM   #631
大覺屋師真
The One

XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
不過奇怪,網上訊息説,第1個$10美元,第2個$5美元第3個$25美元,
但説加價季票是$50美元,
而ps4是差不多$400港元,
怎計也不對,難道那修改器也要錢
因為dlc唔止3個
只係公佈左3個姐

相薄
舊 04-06-16, 06:43 PM   #632
紫紅豆
Crazy Gamer

引用:
因為dlc唔止3個
只係公佈左3個姐
原來不止3個,明白了
舊 04-07-16, 12:19 AM   #633
利家
Game Master

註冊日期: Apr 2005
個真生存模式
堅有被玩既感覺

舊 04-09-16, 12:59 PM   #634
hap3afrien
Game Master

註冊日期: Dec 2005
Wii U IDfung_Lam90
3DS Friend Code0259 0644 3586
引用:
作者: 利家 查看文章
個真生存模式
堅有被玩既感覺

我第一次死係Preston個屋頂, 俾人一槍扣晒成條血, 咁就無左半個鐘Gameplay

要帶多d食物同水, Save(訓覺)同食藥會肚餓口渴
千祈唔好俾生物咬到, 會有疾病, 敵人+20%Damage. 初期未有解藥/醫生好麻煩

過重太耐會扣血

舊 04-09-16, 01:11 PM   #635
大覺屋師真
The One

引用:
作者: hap3afrien 查看文章

我第一次死係Preston個屋頂, 俾人一槍扣晒成條血, 咁就無左半個鐘Gameplay

要帶多d食物同水, Save(訓覺)同食藥會肚餓口渴
千祈唔好俾生物咬到, 會有疾病, 敵人+20%Damage. 初期未有解藥/醫生好麻煩

過重太耐會扣血
睇條片都知幾慘, 打小強都要超小心... 睇落潛行 solo流會適合依個生存mode
到時家用版都會開嚟試下嘅,
但無快速旅行, 限制save point依兩樣野真係好難搞. 無依兩樣我都可以長期玩依個mode, 但依家咁樣真係太辛苦喇

相薄

此篇文章於 04-09-16 01:13 PM 被 大覺屋師真 編輯。
舊 04-10-16, 05:17 PM   #636
Led Mirage

註冊日期: Feb 2003
引用:
睇條片都知幾慘, 打小強都要超小心... 睇落潛行 solo流會適合依個生存mode
到時家用版都會開嚟試下嘅,
但無快速旅行, 限制save point依兩樣野真係好難搞. 無依兩樣我都可以長期玩依個mode, 但依家咁樣真係太辛苦喇
無快速旅行, 限制save point真心大獲

真心麻煩我呢d要返工既player....大佬而家既我真係好難坐到2-3粒鐘打機

無快速旅行....大哥我而家仲唔知大地圖邊到有怪?
冇血咪是遠路避怪囉....真係純食我時間

人を変えるのは、心。
心を変えるのは、たった一言の言葉で足りる。』
スマガ -STAR MINE GIRL-
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=609322&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=348911&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=310854&fpage=1
Led Mirage 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-16, 08:25 AM   #637
ps4boy
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2016
好多人放售!

舊 04-12-16, 03:11 PM   #638
大覺屋師真
The One

引用:
作者: Led Mirage 查看文章
無快速旅行, 限制save point真心大獲

真心麻煩我呢d要返工既player....大佬而家既我真係好難坐到2-3粒鐘打機

無快速旅行....大哥我而家仲唔知大地圖邊到有怪?
冇血咪是遠路避怪囉....真係純食我時間
所以依個新mode只係比果D用嚟實況/錄下片, 鬥快/鬥死得少/鬥不殺爆依個mode
一般玩家就算啦
不過mod嘅話應該可以做到玩新mode又cut左“無快速旅行, 限制save point”依兩個麻煩到核爆嘅要素

相薄
舊 04-12-16, 03:55 PM   #639
wing
格鬥低手

引用:
所以依個新mode只係比果D用嚟實況/錄下片, 鬥快/鬥死得少/鬥不殺爆依個mode
一般玩家就算啦
不過mod嘅話應該可以做到玩新mode又cut左“無快速旅行, 限制save point”依兩個麻煩到核爆嘅要素
其實nv已經有個hardcore mode, 要食野飲水, 子彈計重要, 已經足夠.
冇fast travel同限save point就無謂囉.

舊 04-12-16, 05:42 PM   #640
david
The One

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: wing 查看文章
其實nv已經有個hardcore mode, 要食野飲水, 子彈計重要, 已經足夠.
冇fast travel同限save point就無謂囉.
O野O野都要點對點咁行,即係叫返乞衣工O既我唔駛理...

我有得揀係會玩HC的,好似樓下PC POE咁,但如果GGG封佐WAYPOINTS叫我O下O下都要點對點去跑,我覺得係GAME玩我多過我玩GAME囉...

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-16, 12:46 PM   #641
紫紅豆
Crazy Gamer

第二個DLC也在ps4出了,
舊 04-19-16, 10:01 PM   #642
hap3afrien
Game Master

註冊日期: Dec 2005
Wii U IDfung_Lam90
3DS Friend Code0259 0644 3586
引用:
一般玩家就算啦
暫時Survival Mode封左mod, console command都開唔到, 要等creation kit出左先有夠

玩法唔同左, 會認真plan行程
然後一死就熄game, 變相用少左時間玩

舊 04-25-16, 02:23 PM   #643
大覺屋師真
The One

引用:
第二個DLC也在ps4出了,
依個dlc對於鐘意玩the sims既人一流
建築類型多左混凝土類別,起野多好多變化. 之前用混凝土地基當牆用果d人淚目

擂台果度,搵村民打其實都無咩思意, 除非d村民可以升lv啦.我主角80lv,村民都係得幾lv, d怪坐底都30lv啦無得打.(著動力甲可能得?). 放砌出黎果d機械人去打都有d睇頭
反而最有用我覺得係狂起槍手牢獄去刷裝.試過出98lv槍手準將,防具勁靚,仲有隱形小子.刷黎比村民著.不過係吾知會吾會有傳奇出現?

相薄
舊 04-27-16, 12:08 PM   #644
大覺屋師真
The One

嚟喇嚟喇
https://bethesda.net/#en/events/game...2016/04/26/114

PC版可以下載1.5 beta, 就會喺主選單內見mod一項, 直接 game 內download mod.
X1版5月, PS4 6月. (但中文版又遲半個月啦)

相薄
舊 04-27-16, 07:57 PM   #645
紫紅豆
Crazy Gamer

PS4版又例最遲先有
舊 05-05-16, 03:08 PM   #646
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-16, 03:21 PM   #647
david
The One

註冊日期: Mar 2002
引用:
PS4版又例最遲先有
呢個係傳統O黎啦,一直都無變過...

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-16, 04:28 PM   #648
wing
格鬥低手

引用:
作者: 信長 查看文章
呢個有D睇頭喎

舊 05-26-16, 10:49 AM   #649
紫紅豆
Crazy Gamer

PS4版/Xbox One版『Fallout 4』新難易度「サバイバル」追加を含む「アップデート1.5」5月24日(火)配信開始および追加DLC第三弾「Far Harbor」5月31日(火)配信決定!(bethsoft.com)

就快有了
舊 05-26-16, 10:50 AM   #650
大覺屋師真
The One

引用:
PS4版/Xbox One版『Fallout 4』新難易度「サバイバル」追加を含む「アップデート1.5」5月24日(火)配信開始および追加DLC第三弾「Far Harbor」5月31日(火)配信決定!(bethsoft.com)

就快有了
日本出完我地仲要再等(應該)

相薄

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
賣/換P4 Fallout 4 GP03D 買賣專區 1 12-11-15 05:49 PM
Fallout 3 神祕人1號 電視遊戲討論版 618 12-02-13 04:34 PM
fallout 3 enilyks PC電腦遊戲討論版 7 10-24-08 01:00 PM
Fallout 3? okman PC電腦遊戲討論版 1 04-20-07 09:20 PM
fallout 2 and fallout tastics 西野村中一條河 PC電腦遊戲討論版 2 08-18-03 06:12 PM

現在的時間是 05:04 PM

手機版 | APP版