Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-12-16, 08:16 PM   #1876
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
大先生真係唔識打,又5人打先有用,有暴風酸性雨拎,6人打贏都冇用

1開波又俾人先制秒人,第2場根本下下俾佢1下打幾萬秒左其中1個,有女神都冇用,救唔到幾多,光豬都唔係好頂得住
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-16, 08:29 PM   #1877
dragonwing84
Game Master

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDAlbertSIR
XBox Live GamertagAlbert0511
引用:
作者: Hawk 查看文章
我冇雷光...掛緊魯內, 啱既自己加(簽名), 重有幾個位剩

Add左你啦師兄 謝謝!
dragonwing84 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-16, 10:39 PM   #1878
中考介
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: jackiecyho 查看文章
Update 後拆左data, 有FF15, FF10-2, FF12 Revenant Wings, FF13-2, FF13 Lightning return, MHX, Romancing Saga 3

樓上唔駛洗之前隻雷光, 之後仲有兩個version 俾你抽
要儲晒三隻 真係個人內建運之極意都攪唔掂... 唯有課少少拼一拼
帥兄你有十幾隻雷光 真係恨死隔離 只可以講句 你身在福中不知福
中考介 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-16, 10:47 PM   #1879
ShinDou

1次UPDATE既DATA可以加咁多野,只可以講隻GAME真係超多重課人士養起左,有排都唔會執 XD

仲未有聲氣FF7同8,仲有FF9都未解覺醒

FF7真係堅似7星
舊 12-13-16, 12:47 AM   #1880
GP03D
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
FF7應該係最後招數,到少人課or唔夠數先會出...
不過佢同一人都可以出幾隻,下次ff9update可能出zidane上6星加另一隻trans-zidane

GP03D 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-16, 09:56 PM   #1881
okabe

註冊日期: Aug 2002

https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn...nA=8935&tnum=3

35分鐘開始有講
國際版都有王子抽?
16號?
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-16, 07:56 AM   #1882
wang2009hk
Game Master

註冊日期: Nov 2009
3DS Friend Code2750 1121 2042
PSN  IDWang2008hk
XBox Live Gamertagwang2007hk
引用:
作者: okabe 查看文章

https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn...nA=8935&tnum=3

35分鐘開始有講
國際版都有王子抽?
16號?
FF15應該多放一隻BUG尼斯下去啊~XDD

舊 12-14-16, 08:28 PM   #1883
okabe

此篇文章於 12-15-16 03:27 PM 被 okabe 編輯。
舊 12-14-16, 08:53 PM   #1884
ShinDou

會唔會日版果隻同國際版果隻王子唔同﹖

隻TRUST唔知點解可以係8星戒,魔同精加得3,裝左會多3招吸HP,即死,細聖﹖呢D TRUST有冇人會用﹖完全唔似係要抽番黎既角,之前RAID抽番黎果D仲有用D

佢話掉寶UP可能又係唔打得,而家隻GAME D角唔夠勁冇乜可能引到人抽

不過國際版中間跳左咁多角又好難出得好勁,如果整得勁之後果D又係完全唔駛抽

可能今次要就國際版所以要整到好廢

睇黎D石可以留俾MHXR合作睇下勁唔勁先射
舊 12-14-16, 09:36 PM   #1885
GP03D

個三招可能好勁呢。。。
我唔信XV個主角會唔勁囉。。。

舊 12-14-16, 10:32 PM   #1886
ShinDou

睇埋6圍攻得158係6星黎講算低,同埋佢乜種類招都識唔係特化好難勁得去邊,識各種屬攻,各種異常,識補識BREAK,係未有盾招,應該都唔會整到佢乜都勁

變異破解分分種又係俾人打完20%下TURN有得出1000%招果種,隻GAME玩秒黎講呢D招冇乜用

睇清楚佢招神聖應該係HOLY﹖白魔230%果招﹖
舊 12-15-16, 03:35 PM   #1887
okabe

日版應該會勁D,有唔同不過都係等報告
舊 12-15-16, 04:10 PM   #1888
GP03D

不過佢又冇話多hit,而且打counter多...應該都係95/96分到我估....
trust就爭好遠啦....+30%攻/魔

舊 12-15-16, 05:47 PM   #1889
jackiecyho
Game Master
特殊戰技教導隊

PSN  IDSiulok
終於有把高攻既雷屬劍, 雷姐終於翻身有望

舊 12-15-16, 09:42 PM   #1890
wang2009hk
Game Master

註冊日期: Nov 2009
3DS Friend Code2750 1121 2042
PSN  IDWang2008hk
XBox Live Gamertagwang2007hk
引用:
作者: ShinDou 查看文章
睇埋6圍攻得158係6星黎講算低,同埋佢乜種類招都識唔係特化好難勁得去邊,識各種屬攻,各種異常,識補識BREAK,係未有盾招,應該都唔會整到佢乜都勁

變異破解分分種又係俾人打完20%下TURN有得出1000%招果種,隻GAME玩秒黎講呢D招冇乜用

睇清楚佢招神聖應該係HOLY﹖白魔230%果招﹖
所以往後就出不能秒的機神類降臨..

舊 12-16-16, 07:09 AM   #1891
ShinDou

https://exviuswiki.com/Noctis

國際版DATA

日版如果都係咁廢既話真係唔駛抽

活動最尾果版都唔易,好彩出左RIKKU再出晒堆BUFF人,第1TURN 7千幾HP都俾人秒晒咁濟,不過我1TURN 2隻夾埋都扣佢過半,第2TURN秒左佢

此篇文章於 12-16-16 07:24 AM 被 ShinDou 編輯。
舊 12-16-16, 12:11 PM   #1892
okabe

http://gamebiz.jp/?p=175127

專登搵広瀬すず為FFXV拍埋CM...
王子唔好咁廢

此篇文章於 12-17-16 09:19 AM 被 okabe 編輯。
舊 12-16-16, 09:45 PM   #1893
ShinDou

https://www.reddit.com/r/FFBraveExvius/wiki/units/616

日版DATA出左

有幾招勁過國際版,同埋多左出招後可以出0距SHIFTBREAK果招,不過都係唔勁,感覺上同類角BELFARE仲勁過佢,因為降埋屬耐

唔抽了,最多射下半價算,等MHXR個POOL睇下勁唔勁先決定抽唔抽
舊 12-17-16, 12:24 AM   #1894
GP03D

樣樣都識d搞到冇樣野好精,出得咁得意,呢個似原本既洋蔥仔多d...不過都抽下既,岩岩爆左FFXV,有少少感情,另外個2隻既trust又ok...

反而ff3主角覺醒完勁到,以我既裝備都可以過千攻,重要350%+50%冇視防,成700%未計自己加100%攻個下。。。EC完可以過百萬。。。

舊 12-17-16, 08:30 AM   #1895
ShinDou

其實有冇得降番技覺醒﹖隻BE盾妹招ROYAL GUARD原來覺1可以擋魔法77%,應該用得喎,咁就唔會貫通俾後面條友食晒

其實個營運究竟有冇用腦﹖覺2之後盾妹係魔法唔扣但搞到後面條友食晒咁有咩意思﹖
舊 12-17-16, 11:13 AM   #1896
jackiecyho
Game Master
特殊戰技教導隊

PSN  IDSiulok
可能招勁野又係響把轉用武度俾你呢, 洋蒽都係因為把咁多專用技先咁勁

舊 12-17-16, 11:56 AM   #1897
ShinDou

我覺得洋蔥勁在多HIT又高攻

而家打勁野唔玩EC接近唔駛打

同埋而家最勁果D要上齊BUFF DEBUFF果D,基本上打既可能得兩3隻,少1隻EC都爭好遠,推唔高EC王子幾高攻都冇用,而且佢又唔算特別高攻

完全唔明點解可以98分,但ALTEMA都話差過雷神果D,但又話佢地同分﹖

不過空賊1出果陣好似都上過97分
舊 12-17-16, 05:43 PM   #1898
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

註冊日期: Nov 2002
PSN  IDIris02320
66抽全部唔見彩

舊 12-17-16, 05:47 PM   #1899
okabe

30卷 0彩 中左6隻雷劍....
舊 12-17-16, 07:01 PM   #1900
中考介
Senior Gamer

引用:
作者: okabe 查看文章
30卷 0彩 中左6隻雷劍....
仲好啦 幫雷光升呢
中考介 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FFBE, ファイナルファンタジーブレイブエクスヴィアス

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「KINGSGLAIVE FINAL FANTASY XV」「BROTHERHOOD FINAL FANTASY XV」配信中 supermanlady 日本動漫畫討論版 21 03-24-24 02:10 AM
Final Fantasy X jerry 電視遊戲討論版 6 02-05-23 08:40 PM
Final Fantasy Heroines Matamata 收藏品討論版 10 07-14-04 07:37 PM
Final Fantasy i? Exellen 電視遊戲討論版 1 03-15-04 04:07 PM
Final Fantasy X Chris皇 電視遊戲討論版 7 02-19-04 12:10 AM

現在的時間是 07:15 PM

手機版 | APP版