Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-13-18, 08:08 PM   #11901
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
唔係呀,爆50支水換晒基本野同10張gt喇,重夠抽460綠卷夠500抽拎ssr必中。
嗰500抽合共中咗7隻廢ssr
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-13-18, 08:39 PM   #11902
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
450抽0ssr.....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-13-18, 08:48 PM   #11903
clie
God of Gamer

引用:
作者: ShinDou 查看文章
我1隻貫特大大器都冇喎?點夠機過?

我淨係凸爆左F IM星,冇換男主SUB,倍率大UP應該同其他差唔多姐,今次真係完全唔想刷,佢咁樣唔係迫到人抽佢D垃圾特效,只係迫人HEA姐,換D野又廢,要抽都唔抽佢等進擊啦
你將射V+埋手上嗰堆CRT或普攻破罩既組一隊,落晒+CRT率強化PART,其他人既精神谷儘V既攻力就過到,好多人無DESTROY古鐵幫手打都過關

隻男主唔刷咯,等擊退跌返俾我
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-13-18, 08:54 PM   #11904
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
豹馬之後出晒4隻非大器破罩打到咩﹖我之前好似試過唔得

精神谷豹馬即係要4隻野普攻貫仲要有激勵共嗚﹖好少機有呢D喎,你出邊D機過﹖
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-13-18, 09:09 PM   #11905
Crazy Gamer

其中紫奶係常見打手之一,cit有破罩又有攻擊次數加攻buff,pp有鼓舞同普征加攻
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-13-18, 09:18 PM   #11906
ShinDou

紫奶有,仲要邊幾隻?

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
舊 02-13-18, 09:51 PM   #11907
clie

我用呢6隻,但你唔好話無邊隻邊隻,你參考返落咩SUB同精神,用其他替入就得
我而家到WAVE3 BOSS滿血都殺到(2凸紫NONO仲無射V大力),你如果唔夠力就削吓血捉時間連按V大絕

此篇文章於 02-13-18 09:54 PM 被 clie 編輯。
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-13-18, 10:57 PM   #11908
ShinDou

你咁多大器貫梗係打到,我係1隻都冇喎,你DESTROY1隻頂幾隻啦,不如你換走晒D大器試下 XD

50石射左又係垃圾,兩隻都係本身有,THE END之前食左2粒凸最後都用唔著,琉璃直頭廢到0凸,應該冇人會夠我黑,唔係見有DESTROY都唔鬼射,俾佢呃左50石唔知仲夠唔夠石抽NEW COMER

此篇文章於 02-13-18 11:02 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 02-13-18, 11:26 PM   #11909
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

50石情人節set pass啦....睇banner仲以為有今次o個三隻

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 02-14-18, 01:01 PM   #11910
ShinDou

我冇睇清楚見有destroy就射左,原來送左部廢舊女主角機

而家先知維護到6點,又係咩都冇清

舊 02-14-18, 01:26 PM   #11911
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
都係1點彈出黎先知有main...
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-18, 03:06 PM   #11912
qqabc
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2017
引用:
作者: ShinDou 查看文章
我冇睇清楚見有destroy就射左,原來送左部廢舊女主角機

而家先知維護到6點,又係咩都冇清

我都搏destroy, 最後得3號機(係廢, 但一直未有同想要, 咁算啦)

main又派石生放送又送石, 未計event 呢50石唔難返來既
qqabc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-18, 03:15 PM   #11913
J+1
望過黎呀!!!!!!

有update,希望修正到個bug...
由手機版發出
舊 02-14-18, 04:48 PM   #11914
ShinDou

而家好似得番80石,係驚儲唔切150射new comer咋

舊 02-14-18, 07:57 PM   #11915
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

推文已出....

5部戰機...又要迫死人?!

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 02-14-18, 08:00 PM   #11916
Crazy Gamer

4部啫,index係送

你唔同我,唔中電腦戰士我會嘔血
舊 02-14-18, 08:16 PM   #11917
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

除非電腦戰士另一個池...否則都係1/5....不過應該有部係30必中....即係1/4.......

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 02-15-18, 12:42 AM   #11918
Crazy Gamer

咁如果有30石池一定唔會係魔禁,限參暫時未試過30石保底,而且應該都會係二轉大器,唔會咁保底。
問題係video卷換包唔包埋電腦戰士...
舊 02-15-18, 01:03 PM   #11919
Crazy Gamer

搵到無限loop原兇係電單車,有佢在場多段必殺就9成無限loop

唔止白騎,連重戰機都會loop
舊 02-15-18, 01:25 PM   #11920
dragonar226
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2007
都巳經差唔多一個禮拜,而家先出公告,仲要係調查中,好野
dragonar226 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-18, 03:19 PM   #11921
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
111白果, 早知唔抽
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-18, 03:22 PM   #11922
J+1
望過黎呀!!!!!!

隻隻都係神機格點攪.....鬥雞邊隻最值練....?
由手機版發出
舊 02-15-18, 03:27 PM   #11923
dragonar226
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2007
黑子掛....出個必都巳經200%回
dragonar226 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-18, 03:30 PM   #11924
ShinDou

反而覺得唔係好神,隻隻都有缺陷,我仲諗緊,其實得2隻好揀,1係白1係紫,紫本身睇落最屈,但佢免死要滿血先發動,白nu應該光速秒佢,而家周街有幾可冇白nu?除左我之外,就算冇白nu1樣驚map砲,佢只係反打佢果隻補番80%血

正常鬥雞最好用應該係白

舊 02-15-18, 03:31 PM   #11925
ShinDou

200%回而家都唔係好避得,大激勵哥3豬幾%都照俾gb踢得中

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 07:11 AM

手機版 | APP版