Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-12-15, 02:45 PM   #726
葉老頭
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2010
引用:
作者: 野良猫 查看文章
你忘了相馬是腹黑的嗎?
雖然係
但佢係呢件事上過度保護山田
不爽玩具被搶走嗎XD
葉老頭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-15, 11:00 PM   #727
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
明明就係愛上了....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-15, 03:51 PM   #728
事丫娃些
God of Gamer
京アニに祈りを

註冊日期: Apr 2004
事丫娃些 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-15, 11:22 AM   #729
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
回家了

掉咗咁多精靈球,終於捉到野生太太
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-15, 12:06 PM   #730
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

做完愛回家了....有說明書o既媽媽

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 08-16-15, 06:46 PM   #731
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
唔單止「山田家」重逢,連音尾夫婦都嚟大團圓真係拍爛晒手掌。

離BBQ大結局不遠了

小鳥遊媽媽究竟係何方神聖?其實佢係咪D咩身居要職嘅達官貴人嚟架?
居然可以連「山田」媽媽都係佢同事(兼練得一手好忍術)

下集輪到佐藤(=砂糖=Sugar),非常期待。

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-15, 06:49 PM   #732
Game Master

引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
有說明書o既媽媽
「山田」爸爸其實係咪阿寶?將㗎愛機改造成美女?
無口媽媽似忍者多過似高達囉。

舊 08-16-15, 11:45 PM   #733
葉老頭
Crazy Gamer

山田媽竟然係小鳥遊媽手下....

其實山田媽成個忍者有心搵都可以好快搵到
但可能打擊太大先不知所措
要一本說明書用既亞媽真係理解不能

話說店長亦都重逢但好輕易帶過就算....
舊 08-19-15, 09:50 PM   #734
事丫娃些
京アニに祈りを

○WORKING!!! 【全7巻】
巻数   初動     2週計    発売日
     BD(DVD)   BD(DVD)
01巻 3,683(1,272) *,***(*,***) 15.08.12 ※合計 4,955枚
舊 08-23-15, 11:30 PM   #735
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

4年
1個月兩個禮拜

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 08-24-15, 12:40 AM   #736
Game Master

佐藤居然可以儲生日禮物儲成四年先一次過比晒八千代,佢都算忍得幾辛苦吓。

山田兄居然可以由山田媽嘅一件空白郵件度解讀到佢心意。

舊 08-25-15, 07:06 PM   #737
事丫娃些
京アニに祈りを

01巻 3,683(1,272) 4.214(*,278) 15.08.12 ※合計 5,486枚
舊 08-26-15, 08:03 PM   #738
葉老頭
Crazy Gamer

引用:
作者: Kinny Riddle 查看文章
佐藤居然可以儲生日禮物儲成四年先一次過比晒八千代,佢都算忍得幾辛苦吓。

山田兄居然可以由山田媽嘅一件空白郵件度解讀到佢心意。
4年後先問得出口XD
一次送晒咁八千代會唔會明

封吉件解讀到先強
說明書果然係要熟讀!!!!
舊 09-06-15, 11:08 PM   #739
Game Master

小鳥遊媽乃終極鬼畜媽媽。當聽到佢會返黎後、個個當嗮喪事咁著嗮黑色衫。

最慘係三家姐、被完全無視。

小薺不知現實殘酷、應該話係最幸福?

睇臨尾同下集預告、店長睇黎終於要面對現實、決定放心將八千代交比佐藤
由手機版發出
舊 09-07-15, 08:46 AM   #740
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

完成感受到小薺學識阿媽套帝王術真係大件事

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 09-07-15, 09:29 PM   #741
事丫娃些
京アニに祈りを

舊 09-10-15, 12:18 PM   #742
葉老頭
Crazy Gamer

梢姐好可憐.....
無視到咁既地步依然係咁鐘意亞媽
傻得太有勁了吧XD

伊波久違既重拳引發既事件也太爆
舊 09-13-15, 03:49 AM   #743
Game Master

キターーー(゜∀゜)ーーーー!!!!!

自第一季就已經陪佐藤辛苦左整整5年了、而家終於終於可以同八千代兩情相悅、可喜可賀可喜可賀

之後八千代喺佐藤屋企過夜真係只係訓?
(期待薄本補完

而家得返小鳥遊繼續逃避現實、連伊波都準備好嗮等你開口啦

舊 09-13-15, 04:31 PM   #744
事丫娃些
京アニに祈りを

舊 09-13-15, 10:52 PM   #745
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

閃盲了

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 09-13-15, 11:35 PM   #746
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
好閃嘅一對
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-15, 10:04 PM   #747
葉老頭
Crazy Gamer

佐藤くん~~~~~~
幸福得滯返唔到工

女裝宗太再臨
店長係背后都推一把哩
舊 09-15-15, 03:54 AM   #748
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
我對眼!!!!我對眼!!!!好閃呀!!!!!!

終於到左呢一日喇恭喜晒

舊 09-15-15, 04:00 PM   #749
事丫娃些
京アニに祈りを

舊 09-15-15, 06:39 PM   #750
事丫娃些
京アニに祈りを

01巻 3,683(1,272) 4.214(1,550) 15.08.12 ※合計 5,764枚
02巻 3,299(1031) *、***(*、***)15.09.09 ※合計 4,330枚

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
高津カリノ「ダストボックス2.5」連載中 supermanlady 日本動漫畫討論版 1 12-18-15 06:10 PM
is facebook working for anyone? (right now) GimGim 手機資訊/電腦軟硬討論 1 06-20-08 03:02 PM
[Rumor] BioWare working on KotOR 3? 神祕人1號 電視遊戲討論版 0 06-07-08 12:22 AM
Working Holiday Kami ~清談館~ 20 06-26-07 05:28 AM
[Help] directX not working!? ZeroZeroZero 手機資訊/電腦軟硬討論 1 10-03-03 07:24 PM

現在的時間是 02:57 PM

手機版 | APP版