Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-29-08, 09:38 PM   #1
草薙さん
The One

註冊日期: Dec 2003
[PS4 XB1]Devil May Cry 4: Special Edition 2015年夏発売決定!

Devil May Cry 4
対応機種:PLAYSTATION 3、Xbox360 (PC版の発売日、価格は未定)
価格:8,390円
発売日:2008年1月31日
予約特典:スペシャルDVD (『ネロ』『ダンテ』の2種からランダムでお届け。 )

官方網站
http://www.capcom.co.jp/devil4/main.html

綜合情報 Part 1 http://www.gaforum.org/showthread.php?t=115575
綜合情報 Part 2 http://www.gaforum.org/showthread.php?t=168976

心得交流區 http://www.gaforum.org/showthread.php?t=170579

メモリはプライスレス
My Trophy Road

此篇文章於 12-16-14 01:20 AM 被 money 編輯。
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-29-08, 09:42 PM   #2
Jonney
God of Gamer
フゥーハハハハ

註冊日期: Jan 2003
3DS Friend Code3007 9047 8125
PSN  IDwills368
XBox Live Gamertagwills368
開game\/

>>同大亂鬥黎一個2 Hits COMBO 斬到我一頸血...
係ssp買時大亂嘔賣緊$548

英知を持つ者こそ、最も愚かであること。歴史からも読み取れる。
海に生ける魚は、陸の世界を知らない。彼らが英知を持てば、それもまた滅び逝く。
人間が光の速さを超えるのは、魚たちが陸で生活を始めるよりも滑稽。
これは抗える者たちに対する、神からの最後通告とも言えよう。
Jonney 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-29-08, 10:01 PM   #3
斬朧蒼月
Junior Member

註冊日期: Jan 2008
引用:
作者: chinsai 查看文章
wow great!!! 我都係喺gamehit 訂, 聽日去等佢開門先
佢話聽日一開門就有?
如果冇訂咁仲有冇貨?
斬朧蒼月 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-29-08, 10:04 PM   #4
華倫君島陽平
Crazy Gamer
去打工

註冊日期: May 2002
PSN  IDKENNEDY84BOND
XBox Live GamertagBond XX
引用:
作者: Jonney 查看文章
開game\/

>>同大亂鬥黎一個2 Hits COMBO 斬到我一頸血...
係ssp買時大亂嘔賣緊$548
大亂鬥仲貴呀,撞鬼囉,wii game貴左咁多

舊 01-29-08, 10:11 PM   #5
chinsai
Game Master

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDchinsai86
引用:
作者: 斬朧蒼月 查看文章
佢話聽日一開門就有?
如果冇訂咁仲有冇貨?
我講笑姐
因為之前d post 話期實今日已經到貨, 未開始賣....所以我諗佢一開門就會有
我諗無訂的話...可能真係要等佢開門.... 有機會得好少數量係比街客
chinsai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-29-08, 10:18 PM   #6
斬朧蒼月

引用:
作者: chinsai 查看文章
我講笑姐
因為之前d post 話期實今日已經到貨, 未開始賣....所以我諗佢一開門就會有
我諗無訂的話...可能真係要等佢開門.... 有機會得好少數量係比街客
因為我問嗰間佢話要5、6點先有,所以想確定一下game hit係唔係快佢咁多
舊 01-29-08, 11:11 PM   #7
wongja0708

註冊日期: Dec 2004
其實我估隻碟係另外跟game
唔係係個盒入面
諗諗下應該係PS3+360 共用的....

買日版的話不妨問下散買隻DVD 幾錢 ^^

wongja0708 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-29-08, 11:30 PM   #8
Pinta

註冊日期: Feb 2007
PSN  IDPintaKong
XBox Live GamertagPinta Kong
正呀我係Gamehit 188 訂左 PS3版本! 30號出正 !

會唔會同時出CAPCOM官方Devil may cry 4 中文攻略本呀 ?
Pinta 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-29-08, 11:38 PM   #9
nakakula

註冊日期: Apr 2003
Wii U ID
PSN  ID
XBox Live Gamertag
引用:
作者: 普通人一個 查看文章
星期四只係可能有............
聽日派行的 , 同360 一齊 ,( 另外見到大亂鬥某某批價要$580 , 會唔會有舖入呢? )

nakakula 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-29-08, 11:52 PM   #10
IVAN~
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: Pinta 查看文章
會唔會同時出CAPCOM官方Devil may cry 4 中文攻略本呀 ?
之前聽板友說好像沒有....

仲有想問 今次係唔係會見到dmc1 同 3 的女主角

係就好啦~ 最好出埋佢阿哥

細duel ab無得頂
IVAN~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-30-08, 12:03 AM   #11
斬朧蒼月

引用:
作者: nakakula 查看文章
聽日派行的 , 同360 一齊 ,( 另外見到大亂鬥某某批價要$580 , 會唔會有舖入呢? )
有,今日行188見到,價錢不詳。
舊 01-30-08, 12:34 AM   #12
metal snake
Game Master

註冊日期: Nov 2004
引用:
gamehit又話360版要正日先有既?到底邊個答案先係?.....
metal snake 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-30-08, 12:47 AM   #13
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
希望明天有得拎已訂的PS3行版DMC4啦~!
比咗張單人幫我去拎~!
好Zzz了。

舊 01-30-08, 12:50 AM   #14
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

註冊日期: Dec 2001
麻煩大家有時間o既話, 耐唔耐請幫o下手click o下右上角(↗)D廣告連結
唔駛click 太多 (太多會被blacklist), 1日3~5次已經 very good

唔該晒~~
neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-30-08, 01:03 AM   #15
nakakula

Wii U ID
PSN  ID
引用:
作者: metal snake 查看文章
gamehit又話360版要正日先有既?到底邊個答案先係?.....

聽聞唔係間間都係來自寶源 , $468入返黎的日版,仲要未加自己賺的(即係至少$490以上) 會唔會有人要?

舊 01-30-08, 01:20 AM   #16
metal snake
Game Master

引用:
聽聞唔係間間都係來自寶源 , $468入返黎的日版,仲要未加自己賺的(即係至少$490以上) 會唔會有人要?
我多數唔會,而家D野咁貴,請願等多兩三日都唔想捱貴貨.....
舊 01-30-08, 02:31 AM   #17
普通人一個
NEO ZEON萬歲

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDjackasukaHK
XBox Live Gamertagjackasuka
引用:
不過好多人都話延左期...........

『等價交換』
普通人一個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-30-08, 02:38 AM   #18
nakakula

Wii U ID
PSN  ID
引用:
作者: 普通人一個 查看文章
不過好多人都話延左期...........

延期可能係佢地的某d原因 ,我上面講"今日"出的係行版 (當然日版早已經出左)

舊 01-30-08, 02:38 AM   #19
wongja0708

好期待360ver呢
真想試下做個comparison 出來

舊 01-30-08, 02:44 AM   #20
nakakula

Wii U ID
PSN  ID
引用:
作者: wongja0708 查看文章
好期待360ver呢
真想試下做個comparison 出來

你隻日版買左幾錢 ?

舊 01-30-08, 02:51 AM   #21
metal snake
Game Master

引用:
延期可能係佢地的某d原因 ,我上面講"今日"出的係行版 (當然日版早已經出左)
其實你係咪做呢行?點解你咁肯定360同ps3行版''今日''會出到?
(我好想你所講既消息係真..... )
舊 01-30-08, 02:56 AM   #22
wongja0708

引用:
你隻日版買左幾錢 ?
$520
因為身痕
依家都幾後悔

諗緊行版封面, 側邊係英文的話好似正D
因為我本身少日版Game (你知香港有時都幾難搵日版)

Anyway 睇下碟側d 字有無新意先啦
如果好似日版就咁白底黑字齋英文 Devil May Cry 4 的話其實無乜謂

我又唔貪隻所謂特典DVD (我信Youtube 遲d 都有得睇)

舊 01-30-08, 02:57 AM   #23
王小虎

註冊日期: Apr 2002
Capcom Unity blog DMC4 wallpaper

1280x1024
王小虎 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-30-08, 03:08 AM   #24
nakakula

Wii U ID
PSN  ID
引用:
作者: metal snake 查看文章
其實你係咪做呢行?點解你咁肯定360同ps3行版''今日''會出到?
(我好想你所講既消息係真..... )
唔係 , 只係識的人係做呢行又今日先到list ( 但幾點到就真係冇人知)

引用:
作者: wongja0708 查看文章
$520
因為身痕
依家都幾後悔

諗緊行版封面, 側邊係英文的話好似正D
因為我本身少日版Game (你知香港有時都幾難搵日版)

Anyway 睇下碟側d 字有無新意先啦
如果好似日版就咁白底黑字齋英文 Devil May Cry 4 的話其實無乜謂

我又唔貪隻所謂特典DVD (我信Youtube 遲d 都有得睇)
其實7千幾yen 都差唔多 , 但果隻吹加Disc , 有買開Rising devil 果d visual DVD的話
都知呢隻初回的追加disc會係奶野

舊 01-30-08, 03:48 AM   #25
metal snake
Game Master

引用:
唔係 , 只係識的人係做呢行又今日先到list ( 但幾點到就真係冇人知)
really?承你貴言,呢排好無聊好想買隻新game玩(對上個隻已經係cod4.....)

引用:
其實7千幾yen 都差唔多 , 但果隻吹加Disc , 有買開Rising devil 果d visual DVD的話
都知呢隻初回的追加disc會係奶野
個D特典dvd其實我覺得好垃圾,我估都係個D關於隻game既資料或者制作特輯咁
我情願佢出D手繩匙扣個類精品或者係關於個部主機既週邊用品做特典比我地好過

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] [PS4 XB1]DmC Devil May Cry: Definitive Edition 2015年3月17日発売決定! steve 電視遊戲討論版 1109 03-23-15 06:40 PM
[PS2] <La Divina Commedia> Devil MaY CrY 3 + sP Edition nakakula 攻略及心得交流區 834 11-10-06 06:47 PM
devil may cry special edition set制問題 單眼皮男孩 PC電腦遊戲討論版 0 08-17-06 10:40 PM
[PS2]Devil May Cry 3 Special Edition neo2046 電視遊戲討論版 204 03-10-06 06:55 AM
Devil May Cry Bahamut 收藏品討論版 14 01-27-04 11:05 PM

現在的時間是 12:53 PM

手機版 | APP版