Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 19 59 109  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Final Fantasy BRAVE EXVIUS
okabe 01:20 PM 11-24-15
作者: 暗黑騎士:
富豪之間上級以為有幾多錢咁巴閉, 點知得啖笑
佢開既EVENT關大食之餘回報極低...
點會有人會爆石刷,都唔用腦去SET
KA版柯柏文 12:08 AM 11-25-15
佢hea做, 大家hea玩, 每日Auto燒AP不用廿分鍾, 冇乜合成,冇乜event, 冇乜特別屬性隊型要慢慢砌, 冇乜卡面聲優比你篤, 故事發展中小學生級數, 冇乜石好燒, 冇乜金要課..............都仲keep到有一大班人日日登入hea玩, 大家對上世代FF執念真係好深呀慘
天子 12:32 AM 11-25-15
呢隻game好玩過其它ff 系先..
Sito 12:41 AM 11-25-15
作者: KA版柯柏文:
佢hea做, 大家hea玩, 每日Auto燒AP不用廿分鍾, 冇乜合成,冇乜event, 冇乜特別屬性隊型要慢慢砌, 冇乜卡面聲優比你篤, 故事發展中小學生級數, 冇乜石好燒, 冇乜金要課..............都仲keep到有一大班人日日登入hea玩, 大家對上世代FF執念真係好深呀慘
而家個個等佢出完最受歡迎個幾代的角色抽齊就可以封game……
fantasy俊仔 12:17 PM 11-25-15
之前用魔導士隊,
剛剛角色up抽埋儲落d卷
3星FF2男主,原創暗騎,麻痺女暗殺
算係菜刀都補好了
Sito 03:20 PM 11-25-15
抽左6次,只想同SE講,那有up,你老_
暗黑騎士 10:56 AM 11-26-15
二刀流係咪特定角色至有, FF9男主角得唔得
daihamlop 04:34 PM 11-26-15
二刀流係咪特定角色至有, FF9男主角得唔得
二刀流係技能
無記錯好似係FF9主角滿熟練度至有
裝咗之後好似除咗雙手槍,弓同竪琴之外都可以裝兩把
不過要滿熟練難過登天
daihamlop 06:25 PM 11-28-15
終於清晒新故事、鬥技場同新任務
可以安心等降臨之間同中級鬥技場

不過可唔可以快啲出魔石之間?
我召得LV28未上二星
暗黑騎士 11:27 AM 11-30-15
新降臨關卡點打, 一野KO又唔受眠麻毒
fami~yan 11:29 AM 11-30-15
即死呢?(利申未打到)
superworm12 11:32 AM 11-30-15
一定要用FF12主角每回合全減能力值同放集中,有5*白魔全體中回+有全體小回復白魔每回合補

MAX暗黑魔導士有集中可以用魔法打到13000左右,再塔多隻黑魔
天子 12:03 PM 11-30-15
抽唔中12主角~唔駛打
暗黑騎士 12:08 PM 11-30-15
作者: superworm12:
一定要用FF12主角每回合全減能力值同放集中,有5*白魔全體中回+有全體小回復白魔每回合補

MAX暗黑魔導士有集中可以用魔法打到13000左右,再塔多隻黑魔
咁即係要課金神? 可以無視了, 好奇一問打嬴有乜奬勵
daihamlop 12:36 PM 11-30-15
咁即係要課金神? 可以無視了, 好奇一問打嬴有乜奬勵
攻83魔力23片手劍
superworm12 03:45 PM 11-30-15
用朋友FF12 +自己3隻白魔+1黑魔都可以磨到
有5*白魔 就可以2白2黑都可以
MichaelSpirit 09:31 AM 12-02-15
作者: KA版柯柏文:
講真我真係唔知我為乜日日係度玩呢隻GAME......日日除左打經驗之間就無其他野做

但係我又幾鐘意玩佢WO
暗黑騎士 11:03 AM 12-02-15
我都係, 情意結掛, 原本諗住改版後會有多D關卡任務, 點知 ... 現在有石無訂洗
好奇怪SE社會出隻咁既遊戲, 原全冇吸引人課金既沖動, 經營都要$架, 同掟錢落海冇分別
okabe 11:12 AM 12-02-15
我都係, 情意結掛, 原本諗住改版後會有多D關卡任務, 點知 ... 現在有石無訂洗
好奇怪SE社會出隻咁既遊戲, 原全冇吸引人課金既沖動, 經營都要$架, 同掟錢落海冇分別
SE大把呢類既GAME,出左好多GAME但攪唔起,一年左右就摺左佢
睇番APP STORE近來RANKING隻GAME唔算太差
起碼上榜先,佢KEEP住日日有石送留客都叫有做下野
我覺得可以HEA住玩再等等

http://gamebiz.jp/?p=153337

26 -3 MOBIUS FINAL FANTASY スクウェア・エニックス<9684>
27 -6 エレメンタルストーリー クルーズ<2138>
28 2 Clash of Clans Supercell
29 -4 FINAL FANTASY BRAVE EXVIUS スクウェア・エニックス<9684>/エイリム<3903>
superworm12 01:49 PM 12-02-15
作者: okabe:
SE大把呢類既GAME,出左好多GAME但攪唔起,一年左右就摺左佢
睇番APP STORE近來RANKING隻GAME唔算太差
起碼上榜先,佢KEEP住日日有石送留客都叫有做下野
我覺得可以HEA住玩再等等

http://gamebiz.jp/?p=153337

26 -3 MOBIUS FINAL FANTASY スクウェア・エニックス<9684>
27 -6 エレメンタルストーリー クルーズ<2138>
28 2 Clash of Clans Supercell
29 -4 FINAL FANTASY BRAVE EXVIUS スクウェア・エニックス<9684>/エイリム<3903>
隻GAME其實仲係咪brave frontier個製作組跟緊?
fantasy俊仔 05:52 PM 12-02-15
佢抽池堅係UP,齋用送既卷抽埋隻奶魔算係想要既都出晒...
抽完一堆野而家都係每日打經驗之間升LV都未開始打新野....

作者: superworm12:
隻GAME其實仲係咪brave frontier個製作組跟緊?
應該係,SE只係外判俾佢,整就佢整咁...
jackiecyho 08:50 PM 12-02-15
作者: fantasy俊仔:
佢抽池堅係UP,齋用送既卷抽埋隻奶魔算係想要既都出晒...
抽完一堆野而家都係每日打經驗之間升LV都未開始打新野....

應該係,SE只係外判俾佢,整就佢整咁...
up 有感+1, 今次pick up event 抽到ゴルベーザ, ディーン, セシル,セリアス, ローゼリア, ヴァン, ジタン , 成隊野同上星期唔同晒
GP03D 04:18 PM 12-03-15
UP有感-1...
呢個event剩係抽到FF5主角,其他都係食材....已用哂所有卷同石.....

不過講開,我都係日日玩經驗又唔知點解覺得OK...主線同sidequests已玩哂......
fantasy俊仔 12:46 AM 12-07-15
跑返原有既地圖,打返原本d boss...就叫新event

來人同我拖設計果個出去斬了
jackiecyho 05:21 PM 12-08-15
作者: fantasy俊仔:
跑返原有既地圖,打返原本d boss...就叫新event

來人同我拖設計果個出去斬了
重要連寶箱都冇, 完全零誠意
標籤:FFBE, ファイナルファンタジーブレイブエクスヴィアス
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 19 59 109  ... 最後

返回主題版面