Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-31-15, 11:06 PM   #351
initial
God of Gamer

註冊日期: Jun 2002
3DS Friend Code1263 6620 0970
PSN  IDphilip_son23
XBox Live Gamertagphilipwing
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
今天剛過了這兒,超好聽

遇到bug了,第一是突然遊戲突然彈出,第二是中字變了非英文外語
Day one 玩到而家, 彈出都有5,6次。所以記得勤力d save.
我估PS4聽日應該有patch 啦

2004 東京 2005 仙台 2006 首爾
2010 廣島, 四國 (愛知縣, 高知縣, 香川縣, 德島縣), 岡山, 神戶, 大阪
2010 吳哥窟, 越南
2011 Sep 北京 (故宮, 長城, 789 Art Zone) Dec 台北
2012 名古屋, 白川鄉, 萋籠宿, 馬籠宿, 高山, 飛驒, 沖繩
2013 倫敦, 格林威治, 溫莎堡, 曼徹斯特
2014 秘魯 馬丘比丘 玻利維亞
initial 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-01-15, 11:16 AM   #352
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: initial 查看文章
Day one 玩到而家, 彈出都有5,6次。所以記得勤力d save.
我估PS4聽日應該有patch 啦
我玩XBOX ONE版就無試過彈GAME,
係1.01版果時試過某個支線場口變咗白畫面無限LOADING中狀態,
要長按主機開關10秒果種完全關機重開,
再LOAD過先無事。

宜家1.03版,暫時未有遇到明顯的bug,同埋真係感到畫面係流暢咗,
唯一不滿係道具、書本果堆字體仍然無改大,個字體太細了…

舊 06-01-15, 11:26 AM   #353
斯羅
aloha~

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsanger1986
XBox Live GamertagSanger1986
點解我隻PS4版仲係1.01. 無任何新PATCH既
斯羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-01-15, 11:56 AM   #354
無神論者
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2010
引用:
作者: 斯羅 查看文章
點解我隻PS4版仲係1.01. 無任何新PATCH既
1.01 x 2....
無神論者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-01-15, 12:44 PM   #355
initial

註冊日期: Jun 2002
3DS Friend Code1263 6620 0970
PSN  IDphilip_son23
XBox Live Gamertagphilipwing
都唔知HK PSN 攪乜, 遲遲唔出PATCH. 你話全世界都冇就算啦, 而家偏偏只係HK PSN 唔出PATCH.

但新DCL 今日又上架.....

2004 東京 2005 仙台 2006 首爾
2010 廣島, 四國 (愛知縣, 高知縣, 香川縣, 德島縣), 岡山, 神戶, 大阪
2010 吳哥窟, 越南
2011 Sep 北京 (故宮, 長城, 789 Art Zone) Dec 台北
2012 名古屋, 白川鄉, 萋籠宿, 馬籠宿, 高山, 飛驒, 沖繩
2013 倫敦, 格林威治, 溫莎堡, 曼徹斯特
2014 秘魯 馬丘比丘 玻利維亞
initial 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-01-15, 01:24 PM   #356
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
新dl有了,但補丁還未有

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-01-15, 03:05 PM   #357
IDGAF
The One

引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
新dl有了,但補丁還未有
其實DLC的內容要去GAME入面邊度玩同轉造型?

新任務─「委託:消失的礦工」
https://store.xbox.com/zh-HK/Xbox-On...a-91f7d2a84acc

葉奈法新造型
https://store.xbox.com/zh-HK/Xbox-On...b-a9643d219150

舊 06-01-15, 03:06 PM   #358
IDGAF
The One

引用:
作者: initial 查看文章
都唔知HK PSN 攪乜, 遲遲唔出PATCH. 你話全世界都冇就算啦, 而家偏偏只係HK PSN 唔出PATCH.

但新DCL 今日又上架.....
咁可唔可以轉去其他地區更新?例如台灣、新加坡等…

舊 06-01-15, 03:12 PM   #359
holsety
Ultimate Gamer
http://www

註冊日期: Oct 2003
今晚試下us psn ,我都係1.01

舊 06-01-15, 04:48 PM   #360
斯羅
aloha~

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsanger1986
XBox Live GamertagSanger1986
試左轉US PSN, 無PATCH
斯羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-01-15, 04:51 PM   #361
神風@AMD
Action!

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID2776-5245-9304
3DS Friend Code5327 1257 3881
PSN  IDamd8899
無更新既人係玩中文版?

舊 06-01-15, 06:52 PM   #362
holsety
Ultimate Gamer
http://www

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: 神風@AMD 查看文章
無更新既人係玩中文版?
我係行,中日韓字

舊 06-01-15, 08:30 PM   #363
maxlina
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2007
PSN  IDmaxlina
XBox Live GamertagMaxlina
剛開遊戲有更新檔 4xx MB
v1.03

HKPSN + 行中文版
maxlina 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-15, 01:33 AM   #364
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2006
引用:
作者: maxlina 查看文章
剛開遊戲有更新檔 4xx MB
v1.03

HKPSN + 行中文版
我都收左UPDATE 1.03, 但好似話會令到做完任冇EXP, 依家停左唔敢玩....
19909696 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-15, 08:13 AM   #365
IDGAF
The One

引用:
作者: 19909696 查看文章
我都收左UPDATE 1.03, 但好似話會令到做完任冇EXP, 依家停左唔敢玩....
1.03版無事,玩完任教照有EXP。好似1.04版先有問題,而且只係PC版果邊出咗。

宜家d大作係咁,首發一定勁多bug,要等2-4星期後先修正到去穩定版,好心就索性遲一個月先出啦。
由手機版發出
IDGAF 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-15, 09:10 AM   #366
reiyaw
Crazy Gamer
絶望を焚べよ

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code4081 6920 1571
PSN  IDReiYaw
XBox Live Gamertag360已丟
引用:
作者: LEGOCAPTOR 查看文章
1.03版無事,玩完任教照有EXP。好似1.04版先有問題,而且只係PC版果邊出咗。

宜家d大作係咁,首發一定勁多bug,要等2-4星期後先修正到去穩定版,好心就索性遲一個月先出啦。
由手機版發出
無player幫佢付費試bug佢地鬼識自己debug咩

reiyaw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-15, 09:19 AM   #367
Hello MiMi
Game Master

註冊日期: Nov 2011
尋日買左pc witcher 3 試下卡 (750ti oc 2gb)
set 晒video 同effect "中"
畫面同ps4 差唔多
但loading time 快N 倍

今次會跳船玩pc 版算
ps4 版死一次,第二個map load 成分幾鐘,真係頂唔順 (最慘打最難又成日死)
Hello MiMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-15, 04:41 PM   #368
nakakula

註冊日期: Apr 2003
Wii U ID
PSN  ID
XBox Live Gamertag
一開始玩 : I still have a unicron......

依家玩到 : 主角望後面 : Oh no ,,,,,,,,,

PC的bug 我見到得淡笑... 個人同身体分離呀 , 一係就npc定住個動作黎移動 ..............

有冇人有條link係睇哂邊D contact 有得俾你拎走個頭的 ? 同埋頭的種類有幾多個 ?

此篇文章於 06-02-15 04:46 PM 被 nakakula 編輯。
nakakula 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-15, 04:51 PM   #369
Alpha
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2012
引用:
作者: Hello MiMi 查看文章
尋日買左pc witcher 3 試下卡 (750ti oc 2gb)
set 晒video 同effect "中"
畫面同ps4 差唔多
但loading time 快N 倍

今次會跳船玩pc 版算
ps4 版死一次,第二個map load 成分幾鐘,真係頂唔順 (最慘打最難又成日死)
張卡行唔行到60fps?
今個世代主機唔算好次世代,唔奢望有4k 畫面,但連基本1080p 60fps 好多game 都做唔到,認真雞肋
Alpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-15, 05:01 PM   #370
rictws
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2013
Wii U IDrictws
PSN  IDric_tws
發覺好人真係難做⋯喺血腥男爵嗰關,做好人條路難度高咁多嘅⋯
rictws 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-15, 05:18 PM   #371
Hello MiMi
Game Master

註冊日期: Nov 2011
引用:
作者: Alpha 查看文章
張卡行唔行到60fps?
今個世代主機唔算好次世代,唔奢望有4k 畫面,但連基本1080p 60fps 好多game 都做唔到,認真雞肋
750ti 行唔到,中低階卡黎咋
我部係廠機,件佢行i7 咪自加16gb ram + 換張卡玩下。
Hello MiMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-15, 05:54 PM   #372
nakakula

Wii U ID
PSN  ID
引用:
作者: rictws 查看文章
發覺好人真係難做⋯喺血腥男爵嗰關,做好人條路難度高咁多嘅⋯
我仲慘.個國皇吊頸自殺...........班屎兵係度蝦村民
舊 06-02-15, 06:19 PM   #373
pureman
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDpureman
有無方法知道我同左0個個NPC玩左CARD未?
成日玩左對手重覆好浪費時間

此篇文章於 06-02-15 06:27 PM 被 pureman 編輯。
pureman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-15, 06:23 PM   #374
nakakula

Wii U ID
PSN  ID
引用:
作者: pureman 查看文章
有無方法知道我同左0個個NPC玩左CARD未?
成1玩左重覆好浪費時間
其實D card有咩用架 ?a

舊 06-02-15, 06:26 PM   #375
pureman
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDpureman
引用:
作者: nakakula 查看文章
其實D card有咩用架 ?a
蓄齊佢係其中一個SIDE QUEST
因為隻CARD GAME好好玩, 所以想完成呢個QUEST
pureman 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[3DS] Metroid :Samus Returns (好評發售中) 信長 手提遊戲機討論版 50 12-01-17 01:44 AM
Witcher 2 wing 電視遊戲討論版 149 01-21-16 06:15 PM
[PSV] ハナヤマタよさこいLIVE!l 好評發售中 武藤遊戲 手提遊戲機討論版 6 11-14-14 12:46 AM
[多機種] Skylanders: Swap Force | 好評發售中 david 電視遊戲討論版 7 02-08-14 10:09 AM
The witcher 巫師 雪舟等楊 PC電腦遊戲討論版 1 02-11-08 09:27 AM

現在的時間是 10:53 PM

手機版 | APP版