Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16  ... 最後
攻略及心得交流區>[Wii, PS2] SD Gundam G Generation Wars 攻略+心得交流區 Vol.2
ShinDou 06:32 PM 08-08-09
阿莉比識講darkness finger
chiang915 06:45 PM 08-08-09
唉~個天係唔係要咁玩我- -
玩玩下死機= ="""""
卡係一關到~無野好講- -"""
部野整左兩個星期都無
GN00508771 06:47 PM 08-08-09
作者: chiang915:
唉~個天係唔係要咁玩我- -
玩玩下死機= ="""""
卡係一關到~無野好講- -"""
部野整左兩個星期都無
係咪0079 第3關?
Sar8 06:58 PM 08-08-09
00好屈機...
trans-arm5回合...
但只係休息一回合
格斗100%閃避....

長開冇難度.....
nerv173 07:29 PM 08-08-09
想問ps2版有前作save會唔會有bouns
chiang915 07:30 PM 08-08-09
作者: GN00508771:
係咪0079 第3關?
0079第四同oo既第3= =
kev00269270 07:30 PM 08-08-09
有luna後期的能力看嗎
少有的晚成,後期應該能力會不錯吧

看完米亞大叫god finger,我也想用她了
stcdavidhk 07:40 PM 08-08-09
作者: kev00269270:

meer成長得早,好快就做得主力
Avelcain 07:45 PM 08-08-09
有冇人知AKATSUKI可以點設計.
衣家有幾部金色機都冇部設計到..

我STELLA同LUNA都有 STELLA比較好用.

頭先發現STELLA LV.20已經變左S..
Sar8 07:46 PM 08-08-09

後期能力?
個個配點都唔同- -
比較想知佢有冇覺醒...
Sar8 07:53 PM 08-08-09
點解杜門用flying in the sky做超一擊bgm
lovexjapan2008 07:56 PM 08-08-09
兩個同一年代的人,係同一話出現,真係唔知笨大搞乜,反傳統定係玩複製人

今日打哂成個0079,好順利,原來隻免費艦可以買九十九次都得
00發覺有時代差距所以唔敢打最後一關

發覺交換好過升lv換埋哂D未解放機種
用隻2xlv鳳凰交換就有隻exia

好過升部鳳凰去開發部完全未有能力解放的exia

呢一隻少左好多作品,唔該笨大做返以前咁逐個逐個作品黎啦,
0079第三話查布羅都應該搵返斯羅做支援,但係又無,話哂佢係08小隊主角
mario0606 07:56 PM 08-08-09
米亞的god finger真係好正
也辛苦田中大姐了
要配5個version出黎
點計最辛苦應該係子安
只係穆已經要配3個
蝦片人 07:57 PM 08-08-09
作者: funnyfun:

stella坐m記加機動
luna強氣全能力up
chimera 07:59 PM 08-08-09
作者: funnyfun:

AKATSUKI = 百式 + Strike Gundam
Sar8 08:00 PM 08-08-09
佢d亂入....係冇自己友入來
浪費哂....
明明系08ms
第一關擊落愛娜後剩係撤退....
Sar8 08:02 PM 08-08-09
作者: mario0606:
點計最辛苦應該係子安
只係穆已經要配3個
可能逐隻同你計錢
不過容姿應該都係收返一隻既錢
穋三隻
撇古斯兩隻
turnx果個又一隻
蝦片人 08:04 PM 08-08-09
除左雞拉,仲有咩人快有"熟練"?
Sar8 08:05 PM 08-08-09
作者: ~freedom~:
我知mu無視隊伍8隻支援

但我係指小隊伍而已

明明3隻隊員都係小隊長範圍 可以支援攻擊(確定隊員都打到)

但選左2隻之後就唔比再選 得番確定指令

ps:我指既3格係支援清單空既3格 唔係範圍3格
講起上來你有冇計埋個掩護射擊?(戰艦)
Sar8 08:05 PM 08-08-09
作者: 蝦片人:
捷度
一開頭就有

其實EN今集實在唔缺
冇呢個技能一樣好店
野良猫 08:09 PM 08-08-09
想問大家升角色技能時點升先好?

我將全部點數加落特技度,能力值冇加過
定係新人類哩啲都係加返覺醒值好?
蝦片人 08:09 PM 08-08-09
作者: Sar8:
捷度
一開頭就有

其實EN今集實在唔缺
冇呢個技能一樣好店
多D好洗D麻
Sar8 08:13 PM 08-08-09
作者: 如月刃:
想問大家升角色技能時點升先好?

我將全部點數加落特技度,能力值冇加過
定係新人類哩啲都係加返覺醒值好?
我係加守備值果d唔加...
不嬲玩呢隻係閃避王道...
插個防落去唔知為乜...
Sar8 08:14 PM 08-08-09
多D好洗D麻
我自己唔算好鐘意用d MP值大既人...
基拉要成450....
ShinDou 08:16 PM 08-08-09
原創人: 一開始個艦長大叔,lv6就有 整備大叔好似都好早有

crossbone: 女王既老公 lv4
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16  ... 最後

返回主題版面