Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 08-21-12, 11:43 PM   #51
martinnitram
Ultimate Gamer
地獄黑仔王

註冊日期: May 2002
引用:
作者: yeah yeah 查看文章
係...
我反而記得基頭四
martinnitram 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-22-12, 01:32 AM   #52
ZlWS
God of Gamer
┌( ಥДಥ)╝?!

註冊日期: Aug 2005
Nintendo Switch ID4486 0587 6008
ABCDE ~~HIJK LM XD

D.有期望可會失望,但係冇期望就一定冇望。
E.和諧唔係一百個人講同一說話,和諧係一百個人有一百句唔同嘅說話之餘,而又互相尊重。
F.千萬別跟豬打架,這只會讓你變髒,卻讓豬樂在其中。
ZlWS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-22-12, 12:31 PM   #53
bomber
Crazy Gamer
失業大王

註冊日期: Mar 2005
有無版友有之前係GAF 大陸報紙谷開來, 李旺陽既幽默圖?

之前見過搵唔番

パズドラCombo ,最強コンボ for パズドラ, Big Combo
我要努力向上
妒忌別人風光一面,卻不會嘗試理解別人背後的辛酸……
PS轉用GIMP啦, https://zh.wikipedia.org/wiki/GIMP
AI轉用Inkscape啦, http://zh.wikipedia.org/wiki/Inkscape

此篇文章於 08-22-12 12:39 PM 被 bomber 編輯。
bomber 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-22-12, 12:56 PM   #54
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: B|WINS 查看文章
無辦法唔「like」

kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-22-12, 12:56 PM   #55
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
引用:
hijk
由手機版發出
真!DC 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 08-22-12, 01:41 PM   #56
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
成個吞既唔係零號機咩

HIJK

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-22-12, 01:59 PM   #57
persona_milk
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDpersona_milk
引用:
作者: 小光 查看文章
唔睇英超者勿理

其實成個故仔係咁....

persona_milk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-22-12, 02:12 PM   #58
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

註冊日期: Aug 2005
Nintendo Switch ID4486 0587 6008
引用:
作者: 真!DC 查看文章
hijk
由手機版發出
lm

冇辦法唔留名

D.有期望可會失望,但係冇期望就一定冇望。
E.和諧唔係一百個人講同一說話,和諧係一百個人有一百句唔同嘅說話之餘,而又互相尊重。
F.千萬別跟豬打架,這只會讓你變髒,卻讓豬樂在其中。
ZlWS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-22-12, 02:15 PM   #59
Corex
↘ 飛行甲板に直撃

3DS Friend Code0189 9216 9190
引用:
lm

冇辦法唔留名
Note: OP你好

/ 兒子生性病母倍感安慰 \

\ 獅子山下體現香港精神 /

此篇文章於 08-22-12 02:39 PM 被 Corex 編輯。 原因: =)
Corex 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-22-12, 02:34 PM   #60
ヨコ男
てっぺんとるぞー!

註冊日期: Mar 2004
3DS Friend Code3050 8711 4125
PSN  IDCTLCCF
XBox Live Gamertagotakuyoko jp
引用:
作者: Corex 查看文章
OP你好
好Q正

自己中過ぎてマジ無いわ、理解力無くてしんどいわ
思い出せデリカシー、嫌いじゃないけどうっとうしい!!!」
ヨコ男 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-22-12, 02:38 PM   #61
真.朱皮
Game Master
DiGi 記者

註冊日期: May 2005
XBox Live GamertagFelix cpe
引用:
作者: martinnitram 查看文章
炸雞塊有問題?
普通話?

舊 08-22-12, 08:51 PM   #62
bomber
Crazy Gamer
失業大王

註冊日期: Mar 2005
引用:
作者: 真.朱皮 查看文章
普通話?
唔明, 等指教

パズドラCombo ,最強コンボ for パズドラ, Big Combo
我要努力向上
妒忌別人風光一面,卻不會嘗試理解別人背後的辛酸……
PS轉用GIMP啦, https://zh.wikipedia.org/wiki/GIMP
AI轉用Inkscape啦, http://zh.wikipedia.org/wiki/Inkscape
bomber 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-22-12, 08:51 PM   #63
Sgodkyo
the one

未聽過abcdefghijk 既人應該少上Facebook or facebook冇乜多愁善感既朋友,
同埋個故仔已經去到lmnop

舊 08-22-12, 08:53 PM   #64
真!DC
Banned User
奉行我道

<--唔用FB

真!DC 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 08-22-12, 09:00 PM   #65
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
<-- 我的朋友很少
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-22-12, 09:02 PM   #66
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
引用:
<--唔用FB
Yo! Give me five man!

舊 08-22-12, 09:03 PM   #67
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
<--唔用FB
引用:
作者: ahleung 查看文章
<-- 我的朋友很少
我兩樣都係
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-22-12, 09:15 PM   #68
dust11

註冊日期: Aug 2010
引用:
作者: 地場衛 查看文章
好似係肥良既末日戰狼?a
末日戰狼算好睇架啦

睇強姦兄堆書應該睇到你嘔泡

講惡搞首推賭聖傳奇/
dust11 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-22-12, 09:22 PM   #69
clanyuen1
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2002
XBox Live Gamertagclan3
ABCDEFG
A Boy Can Do Everything For Girl.
H I J K..
He Is Just Kidding.

LMNOP,
Love Must Need Our Patience.
以我記得,GFEDCBA仲有意思....

放心!高空工作,1人工作,10號風球出事你都有份,但公司唔保,
住戶是神,不得反抗...
clanyuen1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-22-12, 09:34 PM   #70
廢人
The One

註冊日期: Dec 2001
< no facebook

現在於名單的人仕為: comxxxxxxjp,xenxxxxxx??86
廢人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-22-12, 10:35 PM   #71
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
引用:
作者: clanyuen1 查看文章
ABCDEFG
A Boy Can Do Everything For Girl.
H I J K..
He Is Just Kidding.

LMNOP,
Love Must Need Our Patience.
以我記得,GFEDCBA仲有意思....
Girls Forgot Everything Done & Catches new Boys Again

舊 08-22-12, 10:44 PM   #72
神風@AMD
Action!

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID2776-5245-9304
3DS Friend Code5327 1257 3881
PSN  IDamd8899

舊 08-22-12, 11:29 PM   #73
phil077
Ultimate Gamer

註冊日期: Jan 2002

這張唔會係巴打去惡搞吧

事例一則:大部份人可以步行直接到A地的電影院看電影,有一少部人因為條路被封不能直接步行到達,A地地主怕麻煩叫果一少部人自己想辦法,不會另開B地作電影院給全部人一齊看電影,果一少部人結果又要搭飛機又要轉火車先到A地,果一少部人最後都不看電影算了
phil077 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-12, 12:59 AM   #74
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
引用:
作者: phil077 查看文章
這張唔會係巴打去惡搞吧
張貼紙好堅,唔會係改圖a
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-12, 01:55 AM   #75
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005
引用:
作者: phil077 查看文章
IMG]https://dl.dropbox.com/u/43771489/2012-08-22%2007.07.45.jpg[/IMG]

這張唔會係巴打去惡搞吧
唔係改圖,但亦唔會係政府貼上去
所以即係同快必做同一件事。

狼 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
有無d一睇你真係會笑XD既圖分享下?? [vol.15] Iro ~清談館~ 1019 08-20-12 04:51 PM
有無d一睇你真係會笑XD既圖分享下?? [vol.14] flmthy ~清談館~ 1007 06-27-12 12:22 AM
Game vol.16 (完) 龍寶寶 體育版 24 10-30-04 05:48 PM
估波遊戲VOL.16 龍寶寶 體育版 23 11-01-03 05:45 PM

現在的時間是 07:42 PM

手機版 | APP版