Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-25-16, 03:19 PM   #18
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
仲以為中村嘅金幣技能已經屈機啦,點知鈴子不愧為主角,擁有「主角威能」呢隻金手指,連人哋井口嘅金幣都可以攞嚟自己用。

以前由岡田嬸嬸執筆時都唔會咁樣濫用「主角威能」。

井口到最後好似都知自己罪業深重,於是甘願喺90日期限過後自動記憶喪失。喺「臨終」前陪鈴子一起辦理「身後事」,過埋最後一段快樂百合時光,然後將失憶後嘅自己寄託俾鈴子照顧。

都好會有第二季,因為仍然有太多嘢未解決。

中村雖然消失咗,但佢身體仍然存在,而且今次被同佢一樣變態嘅阿澄佔據,估計又會照辦煮碗再主辦呢啲變態殺戮遊戲。

鈴子同井口故事到此為止,清衣下季會否名正言順擔正成為真主角?

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] 「機動戦士ガンダムSEED DESTINY(HDリマスター版)」始動!! Vol.34 money 日本動漫畫討論版 673 03-25-24 10:31 PM
港鐵搶客...2日,25/03~26/03...成人享小童特惠車費,其他乘客一律每程$1 Busconcamp ~清談館~ 1 03-15-16 01:13 PM
江川達也「まじかる☆タルるートくんREBOOT (幻法小魔星)」始動 supermanlady 日本動漫畫討論版 1 01-15-16 01:34 PM
「Substance-Concept」始動! CGアニメPV公開 supermanlady 日本動漫畫討論版 0 09-04-15 08:34 PM
[動畫] 湯浅政明新作「KICKHEART」始動 money 日本動漫畫討論版 0 10-02-12 12:21 PM

現在的時間是 11:16 PM

手機版 | APP版