Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 電影版

主題工具 顯示模式
舊 03-27-20, 04:15 AM   #551
肉羊哩咖
God of Gamer
griffin611

註冊日期: May 2008
費事挖返啲殘片,舖出嚟掉人現眼,仲衰唔夠咩~

強國啲戲院近日開返,首輪包括有 Avatar 同 Endgame。啲口㾗友就話,究竟 Avatar 今舖會唔會扒返 Endgame 個票房轉頭呢?

唉~

舊 04-08-20, 05:20 PM   #552
肉羊哩咖
griffin611

呢位人兄播放首映當晚呢段,啲觀眾嘅反應,據稱係現場錄音,唔知真定假。但令本人諗返起入戲院睇戲嘅樂趣。

而家播唔算透喇掛~

舊 04-08-20, 06:56 PM   #553
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
順便提一提,
由4月2日開始至5月4日,
以下呢12套Marvel漫畫可以經官方APP Marvel Unlimited免費線上睇,
我試咗香港地區用iPad下載App後按Free Comics就睇到,enjoy~!

Marvel 旗下多款人氣漫畫正式開放免費線上閱覽
https://hypebeast.com/zh/2020/4/marv...fantastic-four

Avengers vs. X-Men
Civil War
Amazing Spider-Man: Red Goblin
Black Panther Vol. 1 by Ta-Nehisi Coates
Thanos Wins by Donny Cates
X-Men Milestones: Dark Phoenix Saga
Avengers: Kree/Skrull War
Avengers Vol. 1: The Final Host by Jason Aaron
Fantastic Four Vol. 1: Fourever
Black Widow Vol. 1: S.H.I.E.L.D.’s Most Wanted
Captain America: Winter Soldier Ultimate
Captain Marvel Vol. 1: Higher, Further, Faster, More

舊 04-08-20, 08:08 PM   #554
12號四分衛
Game Master

註冊日期: Jan 2006
XBox Live Gamertagqbgabe12
引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章
呢位人兄播放首映當晚呢段,啲觀眾嘅反應,據稱係現場錄音,唔知真定假。但令本人諗返起入戲院睇戲嘅樂趣。

而家播唔算透喇掛~
上年youtube都有類似live reaction片 , 唔會假啦。。。
由手機版發出
12號四分衛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-15-21, 04:13 AM   #555
肉羊哩咖
griffin611

突發!消息指 Chris Evans 會再披隊長戰衣,會以「某種形式」重返 MCU
https://deadline.com/2021/01/captain...ct-1234672430/

舊 03-18-21, 05:03 PM   #556
肉羊哩咖
griffin611

Thor 「隱居」嗰陣提嘅 NOOBMASTER69 真身揭曉 — 原來係 CA2 入面 Apple Store 個「天才」。而家嚮 XB 拍住 F&WS 個廣告度出現。

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[西片] The Angry Birds Movie 2 (2019) david 電影版 5 07-15-20 09:52 PM
[西片] Men in Black: International (2019) | Chris Hemsworth (Thor) david 電影版 22 01-20-20 09:39 PM
[西片] The LEGO Movie 2: The Second Part (Feb.2019) 信長 電影版 7 02-22-19 12:09 PM
[西片] Avengers 4 ︱復仇者聯盟4 (2019-05-03) (敬請多用劇透隱藏功能) 肉羊哩咖 電影版 0 05-10-18 03:34 PM
[作品發表] Untitled mmssm Cosplay同人MIX討論區 0 06-29-11 01:19 PM

現在的時間是 06:18 PM

手機版 | APP版