Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-25-11, 05:32 AM   #26
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 02-25-11, 09:57 AM   #27
鐵之侍
God of Gamer

註冊日期: Apr 2005
同人故事經常出現的情節要成真,美琴要為某人送上愛心之作嗎?
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-26-11, 04:35 PM   #28
shooter
Game Master

註冊日期: Jan 2005
last order 運算不能? 咁文靜既?
shooter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-11, 04:30 PM   #29
冬雨
Game Master
closing

註冊日期: Oct 2002
一方通行反擊了!
下集看來更精彩!
幾時先同木原打第2回合?

Person who spins time.
Person who walks to the future.
It is a story of the "Will".
冬雨 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-11, 05:11 PM   #30
FREDDY@o@

註冊日期: Apr 2003
PSN  IDfreddy_lam
引用:
作者: mark20hk 查看文章
一方通行反擊了!
下集看來更精彩!
幾時先同木原打第2回合?
虐殺獵犬部隊其實都好好睇, 但動畫表達唔到

舊 03-03-11, 02:41 PM   #31
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
右手哥同人外既戰鬥經驗果然豐富, 一睇就睇穿左對手既攻擊模式
不過我硬係唔同點解d人係要用能力/魔術挑戰右手哥
明明只要係地下執支機槍入去掃射, 1分鐘就完成任務啦...

此篇文章於 03-03-11 02:46 PM 被 6eo 編輯。
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-03-11, 04:55 PM   #32
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: iamleoluk 查看文章
右手哥同人外既戰鬥經驗果然豐富, 一睇就睇穿左對手既攻擊模式
不過我硬係唔同點解d人係要用能力/魔術挑戰右手哥
明明只要係地下執支機槍入去掃射, 1分鐘就完成任務啦...
原因好簡單

因為右手哥一見人拎槍就會選擇閃

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-03-11, 05:01 PM   #33
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
果果位唔係走到下化, 帶住個靚妹跑喎, 出面仲有成隊特別部隊, 前方之風絕對可以等佢地殺左右手哥先去慢慢收屍

就算真係比佢走到, 平日佢咁冇防範, 派一個sniper/現代刺客混入去學園都市, 要殺佢容易到極啦
不過算, 睇故就唔摶故
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-03-11, 05:09 PM   #34
Gashapon™

註冊日期: Dec 2003
引用:
果果位唔係走到下化, 帶住個靚妹跑喎, 出面仲有成隊特別部隊, 前方之風絕對可以等佢地殺左右手哥先去慢慢收屍

就算真係比佢走到, 平日佢咁冇防範, 派一個sniper/現代刺客混入去學園都市, 要殺佢容易到極啦
不過算, 睇故就唔摶故
邊有,魔法側班友連洗衣機都唔識用
玩下飛刀可能得既
Gashapon™ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-03-11, 05:59 PM   #35
杉田智和
Junior Member

註冊日期: Nov 2010
引用:
作者: Gashapon™ 查看文章
邊有,魔法側班友連洗衣機都唔識用
玩下飛刀可能得既
講起洗衣機 神裂
杉田智和 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-03-11, 10:39 PM   #36
FREDDY@o@

註冊日期: Apr 2003
PSN  IDfreddy_lam
引用:

不過算, 睇故就唔摶故
前方話唔想比人搶走獵物~ 所以要親自處理右手哥 (即係劇情需要)

另外sniper/現代刺客基本上入唔到境, 因為無咁既技術潛入去. D入侵者都係用魔術入侵(隱形, 天罰等等)

舊 03-03-11, 10:46 PM   #37
POISON

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
引用:

不過算, 睇故就唔摶故
因為越勁個班越過唔到自尊個關..........
堂堂一個魔術界既大佬要用機槍殺人,俾人知左點出黎行呀

舊 03-05-11, 12:58 PM   #38
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
最尾個樣笑左
どう見てもアヘ顔www

舊 03-05-11, 06:51 PM   #39
ゆり

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: メソウサ 查看文章
最尾個樣笑左
どう見てもアヘ顔www
失神壞掉樣

舊 03-05-11, 07:19 PM   #40
石原夏織
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code4597 0320 8939
PSN  IDHO2_0219
個樣真係...
石原夏織 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-05-11, 08:13 PM   #41
HAKAIDER
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
引用:
最尾個樣笑左
どう見てもアヘ顔www
返眼兼伸俐~~~

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-05-11, 08:26 PM   #42
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
引用:
最尾個樣笑左
どう見てもアヘ顔www
X2

無論點睇都係覺得風斬個樣好似好enjoy咁。XDDD
Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-05-11, 08:34 PM   #43
ゆり

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: Kinny Riddle 查看文章
X2

無論點睇都係覺得風斬個樣好似好enjoy咁。XDDD
玩壞左唔知幾多次

舊 03-06-11, 02:02 AM   #44
若天
Game Master
水樹奈々死忠系

一方的"五分鐘攻擊"變得毫無氣勢...

舊 03-06-11, 04:15 PM   #45
冬雨
Game Master
closing

註冊日期: Oct 2002
風斬個look變到令人orz!
今集兩位主角係大家都不太識大家的情況下溝通!
下集看來是就完此劇情?

Person who spins time.
Person who walks to the future.
It is a story of the "Will".
冬雨 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-07-11, 01:11 PM   #46
money
◆.西野司命.◆

22話「天罰術式」
23話「10月30日」
24話「武装集団(スキルアウト)」

舊 03-07-11, 01:16 PM   #47
怪盜小G
しゃろとも

o下??

拎一方通行做最終話??

舊 03-07-11, 01:26 PM   #48
money
◆.西野司命.◆

23話唔知佢打錯定咩
10月30日已經去到20巻啦wo
應該係10月3日呀?

舊 03-07-11, 01:45 PM   #49
怪盜小G
しゃろとも

實係啦

10月3日SS1

舊 03-07-11, 02:13 PM   #50
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
我要風斬出公仔
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
日本47都道府県観光 総合THREAD Vol.7 Hitomi ~清談館~ 1001 01-09-15 12:40 AM
日本47都道府県観光 総合THREAD Vol.6 Hitomi ~清談館~ 1001 05-25-14 10:46 AM
日本47都道府県観光 総合THREAD Vol.5 Hitomi ~清談館~ 1001 09-16-13 07:21 PM
日本47都道府県観光 総合THREAD Vol.4 Hitomi ~清談館~ 1004 03-10-13 12:15 AM
日本47都道府県観光 総合THREAD Vol.3 Hitomi ~清談館~ 1004 11-15-12 11:18 PM

現在的時間是 04:54 PM

手機版 | APP版