Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
電視遊戲討論版>鍊金工房「黄昏」系列DX版
seed2005 02:29 PM 09-14-19
http://www.gamecity.com.tw/atelier/duskdx/

GUSTAV 02:46 PM 09-14-19
可唔可以收返好個尾佢
izumo 07:55 PM 12-21-19
作者: GUSTAV:
可唔可以收返好個尾佢
我當年特登係日亞訂PSV版3代番來
多左愛夏劇情係好正

點知追加完劇情...都係冇尾

即係熱氣球都係穿唔過"牆"

其實我好鐘意無印天空 男女主角完全只係同事
神設定
GUSTAV 04:08 PM 12-24-19
作者: izumo:
我當年特登係日亞訂PSV版3代番來
多左愛夏劇情係好正

點知追加完劇情...都係冇尾

即係熱氣球都係穿唔過"牆"

其實我好鐘意無印天空 男女主角完全只係同事
神設定
世界觀黎講黃昏係新一代鍊金入面最似樣
但有頭冇尾真係SAD到爆
izumo 02:27 PM 12-25-19
作者: GUSTAV:
世界觀黎講黃昏係新一代鍊金入面最似樣
但有頭冇尾真係SAD到爆
寫唔到嫁wor
一開始設定 黃昏現像係極奇緩慢 但又會知道佢係發生緊
由手機版發出
GUSTAV 10:29 AM 12-31-19
作者: izumo:
寫唔到嫁wor
一開始設定 黃昏現像係極奇緩慢 但又會知道佢係發生緊
由手機版發出
睇完第2集原來預第3集會3集主角合力解決佢架嘛

作者: yuhchan5:
想問下我之前一集都無玩過,新手會唔會好難上手
鍊金上手一向都算中等 只要識做ITEM 應該就好易爆到機
但見過有人完全唔鍊金就咁打會想死
武藤遊戲 05:38 AM 09-15-19
反正中文版得下載版賣得不多
知世公主 07:35 PM 09-26-19
今次一定要買 PS4普通限定版
風間鈴木仁 08:12 PM 09-26-19
https://www.facebook.com/12219173115...6062280103156/

<鍊金工房> 大地、天空、海洋,全面DX化。

舊約鍊金術 RPG『黃昏』系列三部作,追加便利新機能並收錄所有的追加內容,分別將以『愛夏的鍊金工房 ~黄昏大地之鍊金術士~ DX』 、『愛絲卡&羅吉的鍊金工房 ~ 黃昏天空之鍊金術士~ DX』與『夏莉的鍊金工房 ~黄昏海洋之鍊金術士~ DX』之姿於今年冬季登陸PS4!

#舊約鍊金術 #黄昏系列 #鍊金工房
#PS4 #PS4_Pro
知世公主 06:29 PM 09-27-19
訂左NS普通限定版
武藤遊戲 09:03 PM 12-20-19
我對這人沒咁期望大型節目都不出來生放
白埋PS4 Steam沒錢買強力電腦 完工

黄昏DX 発売まであと5日
紫紅豆 10:24 PM 12-21-19
不是有三合一 一般版出嗎[ns版]

分開日本版好景到了ns
風間鈴木仁 09:19 AM 12-25-19
https://game.watch.impress.co.jp/docs/news/1226012.html

有翻譯,有圖/PV睇。

「アトリエ」シリーズより「黄昏」シリーズDX版3部作が本日発売!
3作品がセットになった特典付きも
紫紅豆 02:43 PM 12-25-19
ns三合一中文一般版超抵買,5百幾一盒有齊三集,
反而ps4沒出三合一實體版,
yuhchan5 12:42 PM 12-30-19
想問下我之前一集都無玩過,新手會唔會好難上手
GUSTAV 11:32 AM 12-31-19
RORONA變埋AR SIM都咁出啦

返回主題版面