Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-26-18, 10:18 PM   #11676
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
唔緊要,放隻無限甲兒入去都都送爆珠 XD

又守贏多隻1568分 XD

精神未諗掂不屈定卜根好,正常不屈好D,但如果拖到6TURN就應該卜根好D

但不屈對YF29純白又冇用,都係卜根先

定熱血易秒D仲好﹖

此篇文章於 01-26-18 10:31 PM 被 ShinDou 編輯。
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-26-18, 10:39 PM   #11677
h0023874
Junior Member

註冊日期: Dec 2017
見到師兄不停守到,心郁郁

我覺得不屈同卜根都無咩用,熱血可能最實際
h0023874 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-26-18, 10:49 PM   #11678
ShinDou

唔係不停既,俾人打左5次,守贏3次 XD

不過應該真係D人未識打,我覺得好快我個陣都係會俾人洗到滿江紅,但多左陣反得到都算好呀,以前成日俾D高分人打完冇得反,而家反贏佢佢蝕好多 XD 我輸又只係輸多幾分俾佢,好抵

轉用熱血好正 XD 1野4萬幾秒左盾筆,盾筆而家都冇威脅了,之後無限甲兒勇氣又3萬幾秒拳GGGG XD

暫時守6次都係1半半守到

此篇文章於 01-26-18 11:09 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 01-27-18, 09:50 AM   #11679
ShinDou

訓醒起身1526,都仲係1半半守到,又守到個1584再反贏佢 XD 有D太低分唔反住,等佢加到差唔多分先反佢 XD 仲有4珠慢慢等反擊

BUFF YF29都好堅,俾DESTROY扣0 XD
舊 01-27-18, 06:01 PM   #11680
ShinDou

冇人打我,爆晒珠想反擊都唔得 @@ 打下人先
舊 01-27-18, 11:23 PM   #11681
ShinDou

死BUFF AKITO都打到了 XD 佢BUFF爆都斬唔入盾閣下,GB必中踢佢有53% XD
舊 01-28-18, 05:35 PM   #11682
clie

註冊日期: Dec 2001
如果無神棍拳機GGGG、古鐵、大贊卡、大沙、真三一,係咪唔駛抽今次NC?

OOQ無破防唔算大問題,可以搵個快過佢開奇襲(雖然唔知邊隻)
而家黎計致命既係得開場1200行UP,之後變龜,同埋唔識避好易死
所以今期征霸POOL中金師仲好過中佢

此篇文章於 01-28-18 05:39 PM 被 clie 編輯。
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-28-18, 05:49 PM   #11683
ShinDou

你講果5隻神棍拳機我都冇,我就黎千6分啦,1陣會爆水衝

00Q俾你搵人開奇襲俾佢都冇用,佢唔夠力1野秒得晒D多血機
舊 01-28-18, 05:56 PM   #11684
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
號嘅生存力係超班,有佢啲機就算慢啲要打後手都有機會

而攻就盾杯會令所有打手有逆天可能

呢兩隻先係真神棍
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-28-18, 06:09 PM   #11685
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
呢個禮拜好多放號好易食 反反下殺已經上到千6...

不過以我呢d唔識打最後應該都上唔到1700就是 不過都盡下人士最後2個鐘衝一下睇下去到幾多
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-28-18, 06:20 PM   #11686
ShinDou

太遲出號未試清要點用點打先好,愈用愈打愈覺得部野好有潛力
舊 01-28-18, 06:41 PM   #11687
Crazy Gamer

但係千7、8嗰啲好難打下

但啲人未識點用同點打

此篇文章於 01-28-18 07:07 PM 被 LordofNightmare 編輯。
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-28-18, 07:12 PM   #11688
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

有冇d陣可以參考??1600位置盾筆+白騎仲係秒唔少對面落盾筆或者太陽之牙......

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-28-18, 07:36 PM   #11689
ShinDou

岩岩反贏千8分陣加成16分而家1607 XD 1陣9點先爆水打

頂岩岩贏個千7分人完果陣先話SERVER接觸失敗當輸 =.= 前後冇左成廿分 @@

又黎多次贏完接觸失敗,又食我分,有冇人同我1樣狂食分﹖咁食法贏多多都唔夠輸上唔到千7啦

關唔關我FPS60事﹖

此篇文章於 01-28-18 10:19 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 01-28-18, 10:25 PM   #11690
Crazy Gamer

唔知,但我30從未彈過
舊 01-28-18, 10:28 PM   #11691
ShinDou

下星期轉番FPS30算 @@
舊 01-28-18, 10:34 PM   #11692
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

點解唔而家改?

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 01-28-18, 10:39 PM   #11693
ShinDou

費事我改完有咩事打唔到落去 XD 而家1677排393,仲爭少少 @@

埋單1702排359 @@ 希望唔會俾人踢番落去啦,輸好多場,仲未係好識打同用號 @@

此篇文章於 01-28-18 10:57 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 01-28-18, 10:50 PM   #11694
dragonar226
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2007
fps60未彈過
聽講好似iphone易彈d
dragonar226 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-28-18, 10:59 PM   #11695
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

越打越輸 結果1700都未上過

感受到秒唔到隻號o既威力...要再諗下點拆...

又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 01-28-18 11:04 PM 被 亍 ◣ 編輯。
舊 01-28-18, 11:02 PM   #11696
dragonar226

最後都係升左部號黎守,但無咩人打落黎都唔知好唔好守

進攻就作業感好重咁yf29轉5次/電神斬5刀收工,不過都好耐都無試過進攻咁安全安心
舊 01-28-18, 11:04 PM   #11697
Crazy Gamer

1827排67,最高今次
舊 01-28-18, 11:07 PM   #11698
ShinDou

我唔係IPHONE呀,LG V30+咋 @@

咁唔知係咪我部機訊號唔穩定,1斷1斷佢以為我出術當我輸﹖

電神即係咩﹖
舊 01-28-18, 11:09 PM   #11699
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

光速電神吧....我冇...不過vf29夠射死??

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 01-28-18, 11:09 PM   #11700
dragonar226

射光速電神

就咁斷按retry都入唔番一定要重開??有時訊號差我都會斷一斷,但按番retry就攪掂

引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
光速電神吧....我冇...不過vf29夠射死??
yf29有魂

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 02:47 PM

手機版 | APP版