Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 25 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 45  ... 最後
電視遊戲討論版>Playstation VR - VR 頭戴式顯示器 專區 | PSVRは200万台を突破!
fortel 11:46 AM 10-13-16
BTW 之前有上sony個網買MOVE既朋友,如果收到EMAIL既話今日3點可以去拎(我訂果陣係話10月13日拎,不過EMAIL就叫我下星期一拎),已經打左去問
龍寶寶 11:57 AM 10-13-16
作者: fortel:
BTW 之前有上sony個網買MOVE既朋友,如果收到EMAIL既話今日3點可以去拎(我訂果陣係話10月13日拎,不過EMAIL就叫我下星期一拎),已經打左去問
係咪先到先得?我EMAIL話今日就有得攞
fortel 12:13 PM 10-13-16
作者: 龍寶寶:
係咪先到先得?我EMAIL話今日就有得攞
打去佢話3點後就可以拎
龍寶寶 01:14 PM 10-13-16
打去佢話3點後就可以拎
我已經一次攞齊VR+GAME+MOVE
唔知你係邊度攞,我係銅記SONY拎,現場超多人,成個流程用左我個半鐘
fortel 01:59 PM 10-13-16
作者: 龍寶寶:
我已經一次攞齊VR+GAME+MOVE
唔知你係邊度攞,我係銅記SONY拎,現場超多人,成個流程用左我個半鐘
我VR就黃金拎,MOVE就MK SONY,中午都係咁睇怕今日無8點都唔洗走
kita 12:31 PM 10-13-16
作者: mrk:
日版VR Demo Disc名單唔見有,
所以都係開個美服PSN acc去美服store DL啦!
剛剛發現美服連kitchen都係唔洗錢... 港伏要人比8蚊

我尋日先訂MOVE,得一封EMAIL,未有收貨EMAIL,唔知今日有無得去拿呢
lkw2005 01:00 PM 10-13-16
作者: kita:
剛剛發現美服連kitchen都係唔洗錢... 港伏要人比8蚊

我尋日先訂MOVE,得一封EMAIL,未有收貨EMAIL,唔知今日有無得去拿呢
有pick up email可以直接上去拎,唔使排拎VR條隊

頭先係CWB拎左
kita 02:35 PM 10-13-16
作者: lkw2005:
有pick up email可以直接上去拎,唔使排拎VR條隊

頭先係CWB拎左
我對MOVE未有pick up email, 咁即係今日應該都無棍玩了
打去sony問係咪打去2345 2966?
lkw2005 03:57 PM 10-13-16
作者: kita:
我對MOVE未有pick up email, 咁即係今日應該都無棍玩了
打去sony問係咪打去2345 2966?
status轉左做已出貨其實可以直接上SONY試下

頭先SONY SALES淨係問我電話就比貨我,email都唔洗拎出黎
pet3 11:59 AM 10-13-16
MOVE係寶網明明只是100元一條的價錢.....
901戰術 12:33 PM 10-13-16
剛剛係**攞左部vr,冇人排隊,冇現貨買
順便買左driver club vr同vr worlds玩住先
YOSHIKI SNAKE 12:46 PM 10-13-16
188派貨中,但係冇一間有現貨賣。
pet3 12:57 PM 10-13-16
版本名稱:PS4媒體播放器2.50版

新增特點:
支持播放 Hi-res 高解析度音頻
借助DSEE-XE技術,將用戶手頭的數字音樂文件提升至接近於高解析度音頻的高音質
支持播放VR視訊和VR視訊和VR視訊和VR視訊和VR照片

要大賣了
Dave 02:13 PM 10-13-16
作者: pet3:
版本名稱:PS4媒體播放器2.50版

新增特點:
支持播放 Hi-res 高解析度音頻
借助DSEE-XE技術,將用戶手頭的數字音樂文件提升至接近於高解析度音頻的高音質
支持播放VR視訊和VR視訊和VR視訊和VR視訊和VR照片

要大賣了

即是用例如GEAR 360 拍出來的VR 片可以直接用PSVR 看?
pet3 02:15 PM 10-13-16
作者: Dave:
即是用例如GEAR 360 拍出來的VR 片可以直接用PSVR 看?
標準格式就得

不過我沒有你說的東西不能肯定就是
stcdavidhk 12:59 PM 10-13-16
冇現貨,連請假都可以慳返
ycyleo 01:56 PM 10-13-16
岩岩都係銅鑼灣拎完
其實點解佢地唔拎機連埋買game一齊做
sunhikari 02:01 PM 10-13-16
我要今晚返大埔拎

除左DRIVECLUB™ VR同BATMAN: ARKHAM VR™值得買之外,仲有邊隻值得買?
terryskw 02:04 PM 10-13-16
作者: sunhikari:
我要今晚返大埔拎

除左DRIVECLUB™ VR同BATMAN: ARKHAM VR™值得買之外,仲有邊隻值得買?
頭先喺MK 攞機, 佢話得5隻跟機game 但無 Batman...
ayane123 02:10 PM 10-13-16
作者: terryskw:
頭先喺MK 攞機, 佢話得5隻跟機game 但無 Batman...
batman無出碟,去PSN買DL啦
sunhikari 02:15 PM 10-13-16
作者: terryskw:
睇返.....原來首發GAME得5隻係有實體碟.....
1515 02:02 PM 10-13-16
拎了貨,前面個客好愁,
佢買了「剩眼罩」版,但店舖冇camera 散賣
即係冇得玩 (其實打電話問下其他藍店啦)

大家有咩心水遊戲推介?
我見PS WORLDS VR, Until Dawn 外國評價普通
反而 REZ infinite 有80分
Batman 係咪解謎為主,戰鬥好少?

仲有,until dawn 同London Heist
用dual shock 4 ok?
我得一支PS MOVE, 暫時唔想買多支
pet3 02:10 PM 10-13-16
作者: 1515:
拎了貨,前面個客好愁,
佢買了「剩眼罩」版,但店舖冇camera 散賣
即係冇得玩 (其實打電話問下其他藍店啦)
dd 自己低能咋
當佢7月28果日開始訂

有成3個月時間比佢買都唔早買
janicebb 02:07 PM 10-13-16
岩岩銅鑼灣拎完,好快搞掂,反而好多人排隊買move......
ALEX CHOW 02:16 PM 10-13-16
Walk in買VR要硬食5隻game??
第一 ... 25 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 45  ... 最後

返回主題版面