Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 9 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 29  ... 最後
電視遊戲討論版>NieR: Automata︱Switch版 已售
ComeLOLoh 11:27 PM 04-27-17
見到人買Black Box Edition,但盒野超巨形,我覺得我屋企無位。
入左初回中文普通版。
Hextor 11:49 PM 04-27-17
steam版出左
咪又係冇中文韓文,延黎做乜鬼
maskrider 12:33 AM 04-28-17
作者: Hextor:
steam版出左
咪又係冇中文韓文,延黎做乜鬼
Steam純粹解鎖,又唔係出埋patch。

睇來中韓多數等PS4中文版賣得咁上下先。
GAOGAIGAR 10:23 AM 04-28-17
想問下豪華版送的動態主題係邊到下載
朔望~ 05:23 PM 04-28-17
玩亞賣black box一黎就4xxx
RPG之鬼 05:46 PM 04-28-17
作者: 朔望~:
玩亞賣black box一黎就4xxx
巧貴呀
大懶財 07:11 PM 04-28-17
尋日五點幾去粉嶺都已經冇貨賣

2b好正呀
DC 97 11:31 PM 04-29-17
點SAVE???
Sito 11:52 PM 04-29-17
作者: DC 97:
點SAVE???
汽水機係save point
RPG之鬼 12:01 AM 04-30-17
作者: Sito:
汽水機係save point
開咗汽水機後,右上角會出現WIFI圖,咁既情況下任何時候都可以入MENU裡SAVE,但如果去到新ZONE而又冇或未開汽水機,就會沒有WIFI而冇得SAVE
在反抗軍基地除了傳送機外,房間也可以SAVE

問問
晶片有冇"綾形"圖案的係未有分別?
因為玩緊EASY所以唔覺有乜唔同

另外唔好咁快爆機,因為會冇得睇小褲褲(重點)
空調 12:18 AM 04-30-17
作者: RPG之鬼:
開咗汽水機後,右上角會出現WIFI圖,咁既情況下任何時候都可以入MENU裡SAVE,但如果去到新ZONE而又冇或未開汽水機,就會沒有WIFI而冇得SAVE
在反抗軍基地除了傳送機外,房間也可以SAVE

問問
晶片有冇"綾形"圖案的係未有分別?
因為玩緊EASY所以唔覺有乜唔同

另外唔好咁快爆機,因為會冇得睇小褲褲(重點)
綾形 係最低COST
RPG之鬼 01:23 AM 05-03-17
演奏會有表演E END後的故事

大家滿意嗎?
係A9和上面條LINK睇到好多黑幕,包括機械生命體的來歷可能性
GAOGAIGAR 11:59 AM 05-03-17
新裝係咪要爆左一次先可以用
( ゚ω゚)? 04:12 AM 05-05-17
都估到佢會出

DC 97 07:43 AM 05-05-17
爆完一次~再玩多幾次先叫真爆机?
RPG之鬼 09:28 AM 05-05-17
爆完一次~再玩多幾次先叫真爆机?
ending 是咁樣

2b > 9s > a2 > 9s > E ending (game last ending) > 演奏會 第五場ending > emil 第4項武器故事

DC 97 02:49 PM 05-05-17
系咪用返個舊SAVE就系玩第二次?
RPG之鬼 02:50 PM 05-05-17
系咪用返個舊SAVE就系玩第二次?
是,爆機後LOAD返個SAVE就會續落去
士巴拿 12:26 PM 05-06-17
作者: maskrider:
Steam純粹解鎖,又唔係出埋patch。

睇來中韓多數等PS4中文版賣得咁上下先。
隻中文化係SIE自己搞
其他平台要中文化要自己搞多次
Akira 明 11:42 PM 05-06-17
剛開始玩,D地圖指示真係睇死人
而且好多時打完之後無下一步指示

個道具商任務打完未必出你要既物件
要靠SL大法,唔睇攻略真係唔知
maskrider 01:07 PM 05-07-17
作者: 士巴拿:
隻中文化係SIE自己搞
其他平台要中文化要自己搞多次
之前喺巴哈見到有人咁寫,無貼source唔知真定假。

不過有無對我無乜所謂,我一早就玩完晒PS4日版同PC版。
ComeLOLoh 04:30 PM 05-07-17
唔知算唔算係Bug,2B房我都無Check佢既秘密,佢係咁出要你唔好睇個動作,之後就出左個獎杯。
但房根本得2D直望。
八仙果 06:40 PM 05-07-17
美版 PSN 做緊特價,US$41.99。

https://store.playstation.com/#!/en-...YONEEDITION001
man05 01:01 AM 05-08-17
我見HK STORE DLC 寫 FOR Chinese/Japanese/English/Korea,
即是水貨日版都可以在HK STORE download dlc?
ComeLOLoh 01:44 PM 05-08-17
作者: man05:
我見HK STORE DLC 寫 FOR Chinese/Japanese/English/Korea,
即是水貨日版都可以在HK STORE download dlc?
佢講緊行版,唔一定對應。要有人試過先知。
第一 ... 9 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 29  ... 最後

返回主題版面